Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 78
46

Un repartidor de Correus en una imatge d’arxiu. Foto: Correus(Facebook)
L’oficina de Correus de Montgat ja compta amb dos casos positius i mitja plantilla confinada després que es detectés un brot de coronavirus el dijous de la setmana passada.

Aquests primers contagis s’han produït just quan es compleix un mes del polèmic trasllat dels carters de Tiana a les instal·lacions montgatines, que es va materialitzar el passat 2 de novembre.

Fonts de la seu postal apunten que després de la detecció del primer cas es va realitzar una desinfecció exprés de les instal·lacions i que els catorze treballadors afectats van tornar al seu lloc de feina divendres sense fer l’aïllament preventiu corresponent i a l’espera dels resultats de les proves PCR, que van revelar un altre positiu. Les mateixes veus assenyalen que les vuit persones de baixa -entre infectats i contactes- obligaran la companyia a fer noves contractacions, fet que afectarà l’activitat normal del servei postal en una època “forta” de treball per l’imminent inici de la campanya de Nadal.

Recordem que aquesta centralització dels carters de Tiana a Montgat ha suposat multiplicar per dos la plantilla de distribució de l’oficina montgatina en plena situació de pandèmia, passant de sis a onze treballadors. Precisament, els sindicats CCOO i UGT van denunciar la setmana passada que Correus no pren les mesures preventives necessàries per evitar contagis entre els seus empleats i alertaven que ja s’havien detectat gairebé una vuitantena de casos positius només a la demarcació de Barcelona./Linea Nord

47
Noticias / Primer positiu confirmat a l’oficina de Correus de Montgat
« el: Desembre 05, 2020, 08:35:56 am »
Un repartidor de Correus en una imatge d’arxiu. Foto: Correus (Facebook)
L’oficina de Correus a Montgat ja compta amb el primer cas positiu per coronavirus entre els seus treballadors.

Segons han confirmat fonts de la seu postal, aquest dijous es va confirmar el contagi d’un dels empleats després que el passat novembre s’acabés materialitzant el polèmic trasllat dels carters de Tiana a les instal·lacions montgatines. Les mateixes veus apunten que -després d’una desinfecció exprés de les instal·lacions- els 14 empleats afectats ja han tornat al seu lloc de feina sense fer l’aïllament preventiu corresponent i a l’espera dels resultats de les proves PCR, que podrien revelar nous positius.

Recordem que aquesta centralització dels carters a Montgat ha suposat multiplicar per dos la plantilla de distribució de l’oficina en plena situació de pandèmia, passant de sis a onze treballadors. Precisament, els sindicats CCOO i UGT han denunciat aquesta setmana que Correus no pren les mesures preventives necessàries per evitar contagis entre els seus empleats i alerten que ja s’han detectat més de 75 casos positius només a la demarcació de Barcelona./Linea Nord

48
Badalona Serveis Assistencials (BSA) ha decidit suspendre les visites al Centre Sociosanitari El Carme després de la detecció d’un brot de coronavirus amb 17 nous positius.

 Aquests casos -que s’han produït fora de l’àrea d’aïllament específica de l’equipament- afecten un total de dotze usuaris i cinc treballadors i també han obligat a suspendre l’entrada de nous pacients.

Des de l’organització apunten que el brot es va detectar dissabte i que els dotze residents infectats, que són majoritàriament asimptomàtics, ja han estat traslladats a la zona d’aïllament del centre, on hi ha una trentena d’usuaris positius. En conèixer els primers casos, la direcció va realitzar un cribratge als 187 interns i també als més de 200 treballadors de l’equipament.

A l’espera de veure l’evolució dels positius, els professionals de BSA ja estan fent un seguiment dels contactes i de la resta de pacients per poder prendre les mesures necessàries. Mentre s’allargui la suspensió de les visites i els nous ingressos, l’organització potenciarà les vies d’informació telemàtiques per assegurar el contacte virtual dels pacients amb els familiars i l’intercanvi d’informació amb el centre./Linea Nord

49
Noticias / La AMB construye 39 viviendas de protección oficial en Montgat
« el: Desembre 02, 2020, 08:40:10 am »
El AMB empieza una nueva promoción de vivienda en el Turó del Sastre de Montgat AMB 01/12/2020 (Servicio Ilustrado (Automático) / EP)

En dos edificios en el sector de Les Bateries ubicado en el Turó del Sastre

El Área Metropolitana de Barcelona (AMB), a través del IMPSOL, ha comenzado a construir una nueva promoción formada por 39 viviendas de protección oficial, 33 plazas de aparcamiento y un trastero en el sector Les Bateries, ubicado en el Turó del Sastre de Montgat (Maresme).

Tal como ha informado el ente, el proyecto está ubicado en un solar con terreno de pendiente pronunciada y constará de dos edificios adaptados y orientados al este, de manera que se potenciará la calidad paisajística con vistas al mar y la eficiencia de las viviendas, que aprovecharán las horas de sol.

Entre los dos edificios habrá una franja central no edificada que permitirá mejorar la luminosidad natural y la ventilación.El primer edificio se construirá en la cota más alta de la parcela, con una altura de dos plantas, 17 viviendas y 17 aparcamientos, mientras que el segundo se dividirá en dos bloques de cuatro plantas, 22 viviendas y 16 plazas de parking que se unirán mediante una pasarela exterior, unas escaleras y un ascensor.

El diseño se ha llevado a cabo teniendo en cuenta el modelo tradicional de familia y las nuevas formas de habitar y consiste en espacios diáfanos con menos pasillos y estancias más amplias, lo que permite flexibilizar los usos./La Vanguardia

50
Noticias / L'Ajuntament cancel·la el deute amb bancs i ens públics
« el: Desembre 02, 2020, 08:33:55 am »
L'amortització anticipada dels préstecs que tenia l'Ajuntament suposa un estalvi de 10.000€ anuals en despeses financeres.

L'Ajuntament de Montgat ha aprovat l'amortització anticipada dels tres préstecs que figuren al seu passiu. Aquests préstecs daten dels anys 2015 i 2017 i van ser atorgats per altres ens públics, per import d' 1.038.000 €, i per entitats bancàries, per import de 470.000 €.

La disponibilitat de Tresoreria a l'Ajuntament, certificada amb el tancament comptable dels exercicis 2018 i 2019 realitzat durant els últims mesos, permet l'amortització anticipada d'aquests préstecs.

D'aquesta manera, Montgat s'estalvia més de 10.000 € anuals en concepte de despeses financeres alhora que retorna diners públics d'altres administracions que han esdevingut innecessaris per al nostre municipi.

A més, l'Ajuntament de Montgat completa la regularització dels seus comptes amb el reconeixement d'obligacions dels exercicis 2016, 2017 i 2019 amb l'Àrea Metropolitana de Barcelona per import de 918.000 €. El "no reconeixement" comptable d'aquestes obligacions havia generat un excés de romanent fictici durant els tres exercicis esmentats, concretaments els anys 2016, 2017 i 2019.

La cancel·lació dels préstecs i el reconeixement comptable d'obligacions pendents permetran al nostre municipi disposar l'any 2021 del romanent real de tresoreria per a inversions i despesa corrent d'acord a la Llei d'Estabilitat Pressupostària i Sostenibilitat Financera./Montgat.cat


51
Una de les activitats de l’organització Superacció. Foto: Superacció

L’Ajuntament de Barcelona ha reafirmat aquesta setmana la seva intenció de mantenir en funcionament la casa de colònies que el consistori va llogar per a joves desemparats a Montgat.

Aquest equipament es va habilitar durant els primers mesos de la pandèmia del coronavirus per tal d’acollir una quarantena de nois en situació de vulnerabilitat i dotar-los d’un espai on poder garantir unes condicions adequades de confinament.

Tanmateix, l’èxit de l’experiència amb el grup de joves -que segueixen un projecte educatiu i de recuperació a través de l’esport- ha portat l’executiu encapçalat per Ada Colau a continuar apostant pel projecte i no desmantellar-lo, tal com s’ha fet amb les instal·lacions de la Fira de Barcelona, els 176 inquilins de les quals han estat repartits entre tres hotels i residències de la ciutat.

Per la seva banda, des de l’organització Superacció -l’entitat encarregada de gestionar la casa de colònies de Montgat- asseguraven el passat setembre que l’experiència havia estat molt positiva i que estudiaven traslladar-se a Barcelona/Linea Nord
.

52
Noticias / Condiciones laborales precarias de la Policía Local de Montgat
« el: Novembre 23, 2020, 08:17:26 am »
"Sólo en los últimos 2 años un total de 8 compañeros han marchado a otras PL con mejores condiciones laborales"


La plantilla de la Policía Local (PL) de Montgat (Barcelona) la componen 20 efectivos: 1 cabo jefe, 3 cabos y 16 agentes (algunas vacantes), habiendo 3 efectivos en situación de Incapacidad Temporal de larga duración.

Se han firmado acuerdos de mejoras salariales con la Corporación, que nunca se trasladaron al Pleno Municipal para su aprobación. Tampoco han realizado la preceptiva Valoración de Puestos de Trabajo para poder diseñar un estudio organizativo de la PL.

Lo que solicitamos, como prioridad, es una equiparación del CD (complemento de destino) con el resto de trabajadores, aparte de otras mejoras y complementos. Trabajadores del mismo Ayuntamiento con categoría C1 tienen un CD 17 y 18 y sin embargo la plantilla de la PL tiene un CD 12 (agentes) y 13 (cabos), existiendo un agravio comparativo y discriminatorio.

La Policía Local de Montgat es un servicio esencial a la Comunidad. El colectivo necesita ver una apuesta real de la Corporación, reconocimiento y valoración del trabajo que desempeñamos y especialmente en estos momentos tan duros para todos. Llevamos varios años intentando negociar sin ningún resultado.

Sólo en los últimos 2 años un total de 8 compañeros han marchado a otras PL con mejores condiciones laborales. La solución política fue contratar, de manera urgente, este verano a 8 agentes interinos (sin formación ni arma de fuego) para poder cubrir los servicios mínimos.

Hace muchos años que NO se consolida una plantilla profesional. Aquellos que aprueban los concursos oposición (con el alto coste que supone), cuando finalizan el curso básico de formación oficial, enseguida se van a otras PL mejor organizadas.

En agosto de 2018 “contrataron” a un Inspector que ascendieron ad hoc desde otra administración pública (solución habitual) , pero en Julio de 2020 renunció y se marchó, sin organizarse absolutamente nada.

En resumen: años perdidos, desorganización, falta de estructura y mal ambiente laboral.

/elCatalan.es


53
L’índex de risc de brot ha protagonitzat una davallada important aquesta setmana al Barcelonès Nord.
Una professional sanitària realitza una prova PCR a una dona en una imatge d’arxiu. Foto: ACN Tiana i Montgat són per segona setmana consecutiva els dos municipis de la zona que registren millors xifres amb 131,84 i 253 punts respectivament. Especialment rellevants, però, són les dades de Badalona, que fa set dies presentava un índex de risc brot de 870 i ara es queda per sota de la barrera dels 500 punts amb 451.

Aquesta davallada de les xifres també s’ha vist en menor mesura a Sant Adrià de Besòs, on l’indicador cau fins als 550 després de situar-se prop dels 700, i a Santa Coloma de Gramenet, municipi que aquesta setmana registra les pitjors dades de la zona amb 590 punts. Quant a la taxa de reproducció de l’epidèmia, aquesta no supera l’1 en cap de les poblacions del Barcelonès Nord./Linea Nord

54
Noticias / Montgat commemora el 25N
« el: Novembre 17, 2020, 08:25:10 am »
L'artista Irantzu Lekue ha creat un mural commemoratiu del 25N al camí Ral just davant de la plaça de la Vila, es projectaran diversos documentals i el CRIC ha preparat un monòleg que es projectarà el mateix dia 25N.

L'Ajuntament de Montgat ha programat un seguit d'actes en commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones que es celebra el dia 25 de novembre.
Tan el dia 25 de novembre com els dies posteriors l'Ajuntament ha preparat diverses activitats de conscienciació i reflexió envers aquesta xacra social.
 Així, el dimecres 25 de novembre es llegirà el Manifest del dia Internacional a les 12 h a la plaça de la Vila, i tot seguit es presentarà el mural que l'artista Irantzu Lekue ha pintat de manera conjunta amb altres veïns i veïnes de Montgat a la paret que hi ha al camí Ral just davant de l'Ajuntament.
 Tot seguit, i a través de Youtube, es representarà en directe un monòleg contra la violència masclista, a càrrec de Mª Josep Soriano del grup de teatre del CRiC de Montgat.
 L'endemà, es farà a la Masia de Can Riera de Tiana l'espectacle Jo, Amy Plath – El conte de les sabates vermelles, organitzat per l'Escola d'Adults TIMÓ i l'Ajuntament de Tiana.
Tanmateix, el diumenge 29 de novembre es projectarà el documental Cachada, i el dimecres 2 de desembre es presentarà el documental Les resilients amb la seva directora; tots dos actes seran a la sala Pau Casals i caldrà inscripció prèvia.
 Finalment, la cooperativa Fil a l'Agulla farà una formació de perspectiva de gènere al personal tècnic i polític de l'Ajuntament.
Tots els actes presencials es poden veure modificats en funció de l'evolució de la pandèmia i ser emesos en directe pel canal YouTube municipal.
 Podeu consultar la programació complerta a l'enllaç https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-envers-les-dones.html
montgat.cat

55
Noticias / Montgat lidera la davallada del risc de brot al Barcelonès Nord
« el: Novembre 12, 2020, 08:44:03 am »
L’índex de risc de brot comença a baixar al Barcelonès Nord, on cap dels municipis supera aquesta setmana la barrera dels 1.000 punts.

Aquesta davallada la lidera la població de Montgat, que ha passat en només set dies de registrar 905 a fregar els 300 punts, una reducció de gairebé el 40%. L’indicador també ha patit una caiguda important a Tiana, on se situa en 314 després de quedar-se la setmana passada a escassos punts de superar els 700.

Malgrat que les xifres són considerablement millors, el risc de brot continua força alt a Sant Adrià de Besòs, municipi on l’indicador va arribar a superar els 1.200 punts i ara es queda prop dels 700 amb uns 140 nous casos detectats gràcies a les proves PCR. La millor notícia, però, la trobem en la taxa de reproducció de l’epidèmia. Segons les últimes dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya aquest dimecres, els contagis no s’estan multiplicant en cap d’aquestes tres poblacions, ja que l’indicador oscil·la entre el 0,7 i el 0,4. Recordem que si aquest número és superior a 1, es considera que els contagis per la Covid-19 estan creixent de forma exponencial.

Pel que fa a Badalona i Santa Coloma de Gramenet, les xifres baixen, però continuen en cotes preocupantment elevades. Badalona registra les pitjors dades del Barcelonès Nord, amb un índex de risc brot de 870 i una taxa de reproducció d’1,1. Santa Coloma se situa lleugerament per sota en risc amb 821 punts, però no baixa fins al 0,92 en la taxa de creixement de l’epidèmia./Linea Nord

56
Noticias / Crida per participar a la creació d’un mural a Montgat
« el: Novembre 07, 2020, 09:04:44 am »

Coincidint amb l’organització dels actes commemoratius del 25N, aquest any la Regidoria d’Acció Social i Dona ha promogut la creació d’un mural participatiu al camí Ral davant la plaça de la Vila. foto :Irantzu Iralekue

L’objectiu és donar visibilitat a la lluita per a l’eliminació de la violència vers les dones en un espai urbà ben visible de Montgat. Per fer-ho comptarem amb l’artista vasca Irantzu Iralekue https://iralekue.com/portfolio-item/irantzu-lekue-lleva-su-muralismo-hasta-ali-con-kakiturri/

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Montgat ha convidat a participar a la pluja d’ idees inicials que faciliti a l’artista la creació del disseny del mural, i també a participar activament en la pintada els dies 9, 10 i 11 de novembre a les següents franges horàries: de 10 a 11 h, de 12 a 13 h, de 16 a 17 h i de 17 a 18 h. El mural quedarà exposat de forma permanent al Camí Ral (paret de la N-II) davant de l’Ajuntament.

57
Noticias / Estos son los municipios con mayor riesgo de rebrote del AMB
« el: Novembre 07, 2020, 08:51:24 am »
Efectivos de la UME en una residencia de Barcelona, que también actuaron en el AMB / EUROPA PRESS- DAVID ZORRAKINO

Los valores continúan notablemente elevado, con localidades por encima de los 1.000 puntos

Las cifras del coronavirus en el área metropolitana de Barcelona continúan siendo alarmantes. Pese a las restricciones como el toque de queda o el confinameinto municipal durante los fines de semana, el riesgo de rebrote de la mayoría de localidades sigue siendo extremo.

Preocupa especialmente la situación de tres municipios: Sant Adrià de Besòs, La Palma de Cervelló y Santa Coloma de Cervelló. En estas ciudades, el riesgo alcanza los 1.162, 1.095 y 1.091 puntos respectivamente.

MAYOR AFECTADOS

Al margen de las ciudades que cuentan con un riesgo de rebrote superior a los 1.000 puntos, más de una decena de municipios superan la media catalana. En concreto, estas ciudades son Sant Andreu de la Barca (975), L'Hospitalet (972), Santa Coloma de Gramenet (963), Castellbisbal (944), Montgat (890) y Sant Boi de Llobregat (835).

Los municipios de El Papiol (818), Sant Cugat (800), Badia del Vallès (774), El Prat (754), Esplugues (753), Castelldefels (745) y Ripollet (743) continúan el listado. Torrelles de Llobregat (715) y Viladecans (714) también se encuentran sobre los 700 puntos, según los datos de Salut.

MENOR INCIDENCIA

Por contra, entre las localidades que cuentan con un menor índice de rebrote se encuentran Begues (377), Pallejà (478), Gavà (543) y Sant Feliu de Llobregat (545)./Metropoli

58
Recreación del carril bici por la calle Sant Bru de Badalona (Aj. Bdn.)
Las principales actuaciones contemplan instalaciones semafóricas, renovación de pavimentos, montaje de piezas separadoras y la adaptación de la señalizació

El Ayuntamiento de Badalona ha iniciado las obras para construir el carril bici más largo –unos dos kilómetros– que unirá la ciudad con la vecina Montgat (Maresme). Las obras cuentan con un presupuesto de 481.000 euros.

Las principales actuaciones contemplan instalaciones semafóricas, renovación de pavimentos, montaje de piezas separadoras y la adaptación de la señalización. El primero de los tramos, de un kilómetro, es el que transcurre desde la calle Prim hasta el Torrent de Vallmajor, un carril bici bidireccional segregado y con piezas separadoras. La disposición final de la calzada en este tramo será por este orden: carril bici, carril de circulación y carril de circulación con carril bici. En el tramo entre el Torrent de Vallmajor y la calle Claret, de unos 900 metros, la propuesta es de un carril bidireccional central segregado y ubicado al centro de la calzada: carril de circulación, carril bici bidireccional y otro carril de circulación.

Durante la presentación pública de la nueva infraestructura, el alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, destacó que “es una gran ­noticia para la movilidad ya que moderniza nuestras calles y nos ­dota de una herramienta que es ­imprescindible para las ciudades del futuro”./LA Vanguardia

59
L’Ajuntament de Tiana es va sumar als sindicats CCOO i UGT per fer pressió i evitar el trasllat dels cinc carters -quatre fixes i un temporal- de l’oficina de Correus del municipi a Montgat
Acte de protesta a les portes de l’oficina de Correus de Tiana la setmana passada. Foto: A.R.

Els grups municipals van aprovar per unanimitat al Ple de dimarts una moció en defensa del servei postal tianenc i es van comprometre a lluitar per mantenir la distribució de cartes i paquets actual.

Des del consistori també es va denunciar la manca d’informació clara respecte als motius del moviment per part de la companyia i de l’abast d’una operació de centralització que multiplicarà per dos la plantilla de distribució que operarà a la seu de Montgat, que passarà de sis a onze empleats en ple estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus.

Per part dels sindicats, CCOO i UGT consideren que el trasllat comportarà un “perjudici greu” en la prestació del servei i acusen Correus d’haver fet els canvis “al marge de la negociació amb els representants dels treballadors”, fet que vulnera, diuen, la negociació col·lectiva. Les seccions sindicals han instat a l’empresa a fer marxa enrere i amenacen d’emprendre mesures./Linea Nord

60
Noticias / Aprovades les ordenances municipals del 2021
« el: Octubre 31, 2020, 09:09:16 am »
A l'audiència pública celebrada el passat 6 d'octubre l'Ajuntament va presentar les Ordenances fiscals.

El Ple de Montgat del passat 13 d'octubre va aprovar les ordenances municipals per a l'any 2021. Les ordenances són la normativa que regula els impostos, taxes i preus públics que gestiona l'Ajuntament, tant pel que fa a l'import com a la liquidació, inspecció i recaptació. Els impostos són gravàmens amb caràcter universal, és a dir, que els ha de satisfer tot ciutadà en funció del seu patrimoni o activitat. En són exemples l'impost de béns immobles (IBI), l'impost sobre les activitats econòmiques (IAE) o l'impost sobre les construccions, instal·lacions i obres (ICIO). Les taxes són el preu que paguem per fer ús particular d'un servei públic, i el que es recapta serveix per finançar el mateix servei. En són exemple la taxa d'aparcament de zona blava o verda, l'expedició de documents administratius, l'ocupació de la via pública, la taxa de clavegueram o la recollida i gestió d'escombraries.

Finalment, els preus públics són el cost que ha de satisfer un usuari per fer servir un equipament municipal. Per exemple, l'ús del poliesportiu o les quotes d'escolarització de l'escola bressol.

ACTUALITZACIÓ DE QUOTES TRIBUTÀRIES

- Estacionament de vehicles: Bonificació del 100% en zones verdes i blaves per a vehicles ECO elèctrics.

- Guals i reserves d'aparcament a la via pública: Bonificació del 75% a favor de persones amb discapacitat limitadora de la mobilitat.

- Ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa (terrasses establiments hoteleria):

- Servei de clavegueram: Incrementa de 0,1110 a 0,1823 euros per metre cúbic de consum, motivat per la necessitat d'actuacions i millores a la xarxa de clavegueram municipal; amb un impacte mig de 20 euros anuals per llar.

- Recollida i gestió de residus: Incrementa de 102 a 118 euros anuals per llar. Import destinat a cobrir els costos reals del servei.

- Estacionament de vehicles (zona verda i blava per a no residents): Incrementa de 1,50 a 2,00 €/hora.

IMPOST DE BÈNS IMMOBLES

Es manté el tipus actual del 0,44%, un dels més baixos de la província. Municipis veïns con Barcelona o Badalona, així com 19 dels 30 municipis que formen la Comarca del Maresme apliquen tipus d'IBI superior al 0,70%.

BENEFICIS FISCALS

- Estacionament de vehicles: Bonificació del 100% en zones verdes i blaves per a vehicles ECO elèctrics.

- Guals i reserves d'aparcament a la via pública: Bonificació del 75% a favor de persones amb discapacitat limitadora de la mobilitat.

- Ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa (terrasses establiments hoteleria). S'incorpora una disposició transitòria que permeti suspendre o reduir la quota tributària en situacions excepcionals d'emergència que afectin al ple rendiment de l'ocupació concedida.

- Impost sobre construccions, instal·lacions i obres: Bonificació del 75% de l'impost a favor de les llars que, sense estar obligades per la normativa urbanística vigent, incorporin sistemes per a l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia solar que proporcionin com a mínim el 25% de l'energia primària consumida.

Es manté la bonificació del 95% quan l'aprofitament tèrmic sigui com a mínim del 50%.

Paral·lelament, la convocatòria d'Ajuts i Subvencions de 2021 inclourà una partida per fomentar l'ús d'energies renovables en forma de compensació parcial de la càrrega tributària de l'IBI.

A més, l'Ajuntament ha posat a disposició dels veïns i veïnes de Montgat l'adreça de correu electrònic: mgt.economia@montgat.cat per atendre els dubtes o les preguntes que es vulguin plantejar relacionades amb l'elaboració del Pressupost municipal 2021./Montgat.cat


Pàgines: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 78
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal