Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 80
76
Noticias / Montgat commemora el 25N
« el: Novembre 17, 2020, 08:25:10 am »
L'artista Irantzu Lekue ha creat un mural commemoratiu del 25N al camí Ral just davant de la plaça de la Vila, es projectaran diversos documentals i el CRIC ha preparat un monòleg que es projectarà el mateix dia 25N.

L'Ajuntament de Montgat ha programat un seguit d'actes en commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones que es celebra el dia 25 de novembre.
Tan el dia 25 de novembre com els dies posteriors l'Ajuntament ha preparat diverses activitats de conscienciació i reflexió envers aquesta xacra social.
 Així, el dimecres 25 de novembre es llegirà el Manifest del dia Internacional a les 12 h a la plaça de la Vila, i tot seguit es presentarà el mural que l'artista Irantzu Lekue ha pintat de manera conjunta amb altres veïns i veïnes de Montgat a la paret que hi ha al camí Ral just davant de l'Ajuntament.
 Tot seguit, i a través de Youtube, es representarà en directe un monòleg contra la violència masclista, a càrrec de Mª Josep Soriano del grup de teatre del CRiC de Montgat.
 L'endemà, es farà a la Masia de Can Riera de Tiana l'espectacle Jo, Amy Plath – El conte de les sabates vermelles, organitzat per l'Escola d'Adults TIMÓ i l'Ajuntament de Tiana.
Tanmateix, el diumenge 29 de novembre es projectarà el documental Cachada, i el dimecres 2 de desembre es presentarà el documental Les resilients amb la seva directora; tots dos actes seran a la sala Pau Casals i caldrà inscripció prèvia.
 Finalment, la cooperativa Fil a l'Agulla farà una formació de perspectiva de gènere al personal tècnic i polític de l'Ajuntament.
Tots els actes presencials es poden veure modificats en funció de l'evolució de la pandèmia i ser emesos en directe pel canal YouTube municipal.
 Podeu consultar la programació complerta a l'enllaç https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-envers-les-dones.html
montgat.cat

77
Noticias / Montgat lidera la davallada del risc de brot al Barcelonès Nord
« el: Novembre 12, 2020, 08:44:03 am »
L’índex de risc de brot comença a baixar al Barcelonès Nord, on cap dels municipis supera aquesta setmana la barrera dels 1.000 punts.

Aquesta davallada la lidera la població de Montgat, que ha passat en només set dies de registrar 905 a fregar els 300 punts, una reducció de gairebé el 40%. L’indicador també ha patit una caiguda important a Tiana, on se situa en 314 després de quedar-se la setmana passada a escassos punts de superar els 700.

Malgrat que les xifres són considerablement millors, el risc de brot continua força alt a Sant Adrià de Besòs, municipi on l’indicador va arribar a superar els 1.200 punts i ara es queda prop dels 700 amb uns 140 nous casos detectats gràcies a les proves PCR. La millor notícia, però, la trobem en la taxa de reproducció de l’epidèmia. Segons les últimes dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya aquest dimecres, els contagis no s’estan multiplicant en cap d’aquestes tres poblacions, ja que l’indicador oscil·la entre el 0,7 i el 0,4. Recordem que si aquest número és superior a 1, es considera que els contagis per la Covid-19 estan creixent de forma exponencial.

Pel que fa a Badalona i Santa Coloma de Gramenet, les xifres baixen, però continuen en cotes preocupantment elevades. Badalona registra les pitjors dades del Barcelonès Nord, amb un índex de risc brot de 870 i una taxa de reproducció d’1,1. Santa Coloma se situa lleugerament per sota en risc amb 821 punts, però no baixa fins al 0,92 en la taxa de creixement de l’epidèmia./Linea Nord

78
Noticias / Crida per participar a la creació d’un mural a Montgat
« el: Novembre 07, 2020, 09:04:44 am »

Coincidint amb l’organització dels actes commemoratius del 25N, aquest any la Regidoria d’Acció Social i Dona ha promogut la creació d’un mural participatiu al camí Ral davant la plaça de la Vila. foto :Irantzu Iralekue

L’objectiu és donar visibilitat a la lluita per a l’eliminació de la violència vers les dones en un espai urbà ben visible de Montgat. Per fer-ho comptarem amb l’artista vasca Irantzu Iralekue https://iralekue.com/portfolio-item/irantzu-lekue-lleva-su-muralismo-hasta-ali-con-kakiturri/

Per aquest motiu, l’Ajuntament de Montgat ha convidat a participar a la pluja d’ idees inicials que faciliti a l’artista la creació del disseny del mural, i també a participar activament en la pintada els dies 9, 10 i 11 de novembre a les següents franges horàries: de 10 a 11 h, de 12 a 13 h, de 16 a 17 h i de 17 a 18 h. El mural quedarà exposat de forma permanent al Camí Ral (paret de la N-II) davant de l’Ajuntament.

79
Noticias / Estos son los municipios con mayor riesgo de rebrote del AMB
« el: Novembre 07, 2020, 08:51:24 am »
Efectivos de la UME en una residencia de Barcelona, que también actuaron en el AMB / EUROPA PRESS- DAVID ZORRAKINO

Los valores continúan notablemente elevado, con localidades por encima de los 1.000 puntos

Las cifras del coronavirus en el área metropolitana de Barcelona continúan siendo alarmantes. Pese a las restricciones como el toque de queda o el confinameinto municipal durante los fines de semana, el riesgo de rebrote de la mayoría de localidades sigue siendo extremo.

Preocupa especialmente la situación de tres municipios: Sant Adrià de Besòs, La Palma de Cervelló y Santa Coloma de Cervelló. En estas ciudades, el riesgo alcanza los 1.162, 1.095 y 1.091 puntos respectivamente.

MAYOR AFECTADOS

Al margen de las ciudades que cuentan con un riesgo de rebrote superior a los 1.000 puntos, más de una decena de municipios superan la media catalana. En concreto, estas ciudades son Sant Andreu de la Barca (975), L'Hospitalet (972), Santa Coloma de Gramenet (963), Castellbisbal (944), Montgat (890) y Sant Boi de Llobregat (835).

Los municipios de El Papiol (818), Sant Cugat (800), Badia del Vallès (774), El Prat (754), Esplugues (753), Castelldefels (745) y Ripollet (743) continúan el listado. Torrelles de Llobregat (715) y Viladecans (714) también se encuentran sobre los 700 puntos, según los datos de Salut.

MENOR INCIDENCIA

Por contra, entre las localidades que cuentan con un menor índice de rebrote se encuentran Begues (377), Pallejà (478), Gavà (543) y Sant Feliu de Llobregat (545)./Metropoli

80
Recreación del carril bici por la calle Sant Bru de Badalona (Aj. Bdn.)
Las principales actuaciones contemplan instalaciones semafóricas, renovación de pavimentos, montaje de piezas separadoras y la adaptación de la señalizació

El Ayuntamiento de Badalona ha iniciado las obras para construir el carril bici más largo –unos dos kilómetros– que unirá la ciudad con la vecina Montgat (Maresme). Las obras cuentan con un presupuesto de 481.000 euros.

Las principales actuaciones contemplan instalaciones semafóricas, renovación de pavimentos, montaje de piezas separadoras y la adaptación de la señalización. El primero de los tramos, de un kilómetro, es el que transcurre desde la calle Prim hasta el Torrent de Vallmajor, un carril bici bidireccional segregado y con piezas separadoras. La disposición final de la calzada en este tramo será por este orden: carril bici, carril de circulación y carril de circulación con carril bici. En el tramo entre el Torrent de Vallmajor y la calle Claret, de unos 900 metros, la propuesta es de un carril bidireccional central segregado y ubicado al centro de la calzada: carril de circulación, carril bici bidireccional y otro carril de circulación.

Durante la presentación pública de la nueva infraestructura, el alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, destacó que “es una gran ­noticia para la movilidad ya que moderniza nuestras calles y nos ­dota de una herramienta que es ­imprescindible para las ciudades del futuro”./LA Vanguardia

81
L’Ajuntament de Tiana es va sumar als sindicats CCOO i UGT per fer pressió i evitar el trasllat dels cinc carters -quatre fixes i un temporal- de l’oficina de Correus del municipi a Montgat
Acte de protesta a les portes de l’oficina de Correus de Tiana la setmana passada. Foto: A.R.

Els grups municipals van aprovar per unanimitat al Ple de dimarts una moció en defensa del servei postal tianenc i es van comprometre a lluitar per mantenir la distribució de cartes i paquets actual.

Des del consistori també es va denunciar la manca d’informació clara respecte als motius del moviment per part de la companyia i de l’abast d’una operació de centralització que multiplicarà per dos la plantilla de distribució que operarà a la seu de Montgat, que passarà de sis a onze empleats en ple estat d’alarma per la pandèmia del coronavirus.

Per part dels sindicats, CCOO i UGT consideren que el trasllat comportarà un “perjudici greu” en la prestació del servei i acusen Correus d’haver fet els canvis “al marge de la negociació amb els representants dels treballadors”, fet que vulnera, diuen, la negociació col·lectiva. Les seccions sindicals han instat a l’empresa a fer marxa enrere i amenacen d’emprendre mesures./Linea Nord

82
Noticias / Aprovades les ordenances municipals del 2021
« el: Octubre 31, 2020, 09:09:16 am »
A l'audiència pública celebrada el passat 6 d'octubre l'Ajuntament va presentar les Ordenances fiscals.

El Ple de Montgat del passat 13 d'octubre va aprovar les ordenances municipals per a l'any 2021. Les ordenances són la normativa que regula els impostos, taxes i preus públics que gestiona l'Ajuntament, tant pel que fa a l'import com a la liquidació, inspecció i recaptació. Els impostos són gravàmens amb caràcter universal, és a dir, que els ha de satisfer tot ciutadà en funció del seu patrimoni o activitat. En són exemples l'impost de béns immobles (IBI), l'impost sobre les activitats econòmiques (IAE) o l'impost sobre les construccions, instal·lacions i obres (ICIO). Les taxes són el preu que paguem per fer ús particular d'un servei públic, i el que es recapta serveix per finançar el mateix servei. En són exemple la taxa d'aparcament de zona blava o verda, l'expedició de documents administratius, l'ocupació de la via pública, la taxa de clavegueram o la recollida i gestió d'escombraries.

Finalment, els preus públics són el cost que ha de satisfer un usuari per fer servir un equipament municipal. Per exemple, l'ús del poliesportiu o les quotes d'escolarització de l'escola bressol.

ACTUALITZACIÓ DE QUOTES TRIBUTÀRIES

- Estacionament de vehicles: Bonificació del 100% en zones verdes i blaves per a vehicles ECO elèctrics.

- Guals i reserves d'aparcament a la via pública: Bonificació del 75% a favor de persones amb discapacitat limitadora de la mobilitat.

- Ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa (terrasses establiments hoteleria):

- Servei de clavegueram: Incrementa de 0,1110 a 0,1823 euros per metre cúbic de consum, motivat per la necessitat d'actuacions i millores a la xarxa de clavegueram municipal; amb un impacte mig de 20 euros anuals per llar.

- Recollida i gestió de residus: Incrementa de 102 a 118 euros anuals per llar. Import destinat a cobrir els costos reals del servei.

- Estacionament de vehicles (zona verda i blava per a no residents): Incrementa de 1,50 a 2,00 €/hora.

IMPOST DE BÈNS IMMOBLES

Es manté el tipus actual del 0,44%, un dels més baixos de la província. Municipis veïns con Barcelona o Badalona, així com 19 dels 30 municipis que formen la Comarca del Maresme apliquen tipus d'IBI superior al 0,70%.

BENEFICIS FISCALS

- Estacionament de vehicles: Bonificació del 100% en zones verdes i blaves per a vehicles ECO elèctrics.

- Guals i reserves d'aparcament a la via pública: Bonificació del 75% a favor de persones amb discapacitat limitadora de la mobilitat.

- Ocupació de terrenys d'ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa (terrasses establiments hoteleria). S'incorpora una disposició transitòria que permeti suspendre o reduir la quota tributària en situacions excepcionals d'emergència que afectin al ple rendiment de l'ocupació concedida.

- Impost sobre construccions, instal·lacions i obres: Bonificació del 75% de l'impost a favor de les llars que, sense estar obligades per la normativa urbanística vigent, incorporin sistemes per a l'aprofitament tèrmic o elèctric de l'energia solar que proporcionin com a mínim el 25% de l'energia primària consumida.

Es manté la bonificació del 95% quan l'aprofitament tèrmic sigui com a mínim del 50%.

Paral·lelament, la convocatòria d'Ajuts i Subvencions de 2021 inclourà una partida per fomentar l'ús d'energies renovables en forma de compensació parcial de la càrrega tributària de l'IBI.

A més, l'Ajuntament ha posat a disposició dels veïns i veïnes de Montgat l'adreça de correu electrònic: mgt.economia@montgat.cat per atendre els dubtes o les preguntes que es vulguin plantejar relacionades amb l'elaboració del Pressupost municipal 2021./Montgat.cat


83
Noticias / El risc de brot baixa a Montgat però continua disparat
« el: Octubre 23, 2020, 08:40:38 am »
El perill per l’aparició d’un possible brot de coronavirus a Montgat s’ha disparat aquesta setmana.
Un sanitari practica una prova PCR a un home en una imatge d’arxiu. Foto: ACN En els últims set dies i gràcies a les proves PCR s’han diagnosticat al municipi 20 nous casos positius per Covid-19, elevant l’índex de risc per brot fins als 733 punts. Tanmateix, el moment més crític es va viure dilluns, quan aquestes xifres van arribar als 1.053 punts, doblant folgadament la mitjana catalana, que se situava als 440 punts.

Segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, només en una setmana els casos detectats a la població s’han multiplicat per quatre (de 10 a 38 positius). Pel que fa a la taxa de reproducció de l’epidèmia, Montgat registra ara un 2,39, una xifra inferior al 3,63 que presentava dilluns. Si aquest número és superior a 1 es considera que els contagis estan creixent exponencialment.

La situació també és preocupant a Tiana i Sant Adrià de Besòs, on els índexs de brot se situen al voltant dels 730 punts i s’han detectat 11 i 34 casos positius per Covid-19 amb proves PCR. La taxa de reproducció, però, és considerablement inferior a la de Montgat, no arribant en cap dels dos municipis al 2.

Pel que fa a la resta de poblacions del Barcelonès Nord, l’índex de brot s’estabilitza en els 650 punts a Badalona amb 231 nous casos diagnosticats en els últims set dies. Santa Coloma de Gramenet presenta les millors xifres de la zona amb un índex de 572 i 51 nous positius en l’última setmana i amb una taxa de reproducció que supera lleugerament el número 1./Linea Nord

84
Noticias / Muere un hombre atropellado por un camión en Montgat
« el: Octubre 23, 2020, 08:25:52 am »
El vehículo se ha desfrenado y ha arrollado al trabajador en una empresa de jardinería

FEDE CEDÓ, MONTGAT
Mossos d’Esquadra de la comisaría de Premià de Mar (Maresme) han recibido hoy, poco antes de las ocho de la mañana un aviso conforme un trabajador de una empresa de jardinería habría sido atropellado por un camión y se encontraba en estado muy grave.

El accidente ha sucedido cuando un camión se ha desfrenado solo y luego habría atropellado a un trabajador dentro del recinto de la empresa de jardinería donde murió al poco tiempo. La víctima era un hombre de 60 años, de nacionalidad española.

Al lugar se han trasladado patrullas de la comisaría de Premià de Mar, efectivos de la Unidad de Investigación de la comisaría, unidades del Sistema de Emergencias Médicas (SEM), y indicativos de bomberos.

Los mossos han puesto los hechos en conocimiento del juzgado de instrucción en funciones de guardia de Badalona y del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de acuerdo con los procedimientos habituales en accidentes laborales con víctimas mortales.


85
Este domingo se celebra la tercera edición de la Acció Platges Met, una jornada con actividades de sensibilización con los sistemas dunares y la biodiversidad

Las playas de la metrópolis de Barcelona acogerán este domingo la tercera edición de la Acció Platges Met, una jornada de participación ciudadana con actividades de sensibilización relacionadas con los sistemas dunares y la biodiversidad.

En un comunicado este miércoles, el Área Metropolitana de Barcelona (AMB) ha detallado que esta jornada se ha organizado en colaboración con el Museo de Ciencias Naturales de Barcelona y los ayuntamientos de Castelldefels, Gavà, Sant Adrià de Besòs y Montgat (Barcelona).

La iniciativa quiere concienciar a la población sobre los retos y problemas del litoral, mejorar el civismo y cambiar la percepción social de las playas, para que se conciban como espacios naturales y ecosistemas con funciones socioambientales importantes.

Castelldefels, Sant Adrià de Besòs y Gavà acogerán la plantación de plantas autóctonas de los sistemas dunares, ya que potencian la formación de estos ecosistemas naturales, que actúan como barrera ante temporales y la erosión de la costa.

La playa de Montgat, que pertenece al litoral metropolitano norte y no cuenta con estos espacios de dunas, celebrará una actividad paralela en la que se transmitirán los mismos contenidos pero a través de dinámicas relacionadas con el dibujo naturalista.

86
Noticias / El risc de brot a Montgat es dispara i supera els 1.050 punts
« el: Octubre 20, 2020, 09:07:44 am »
Un sanitari practica una prova PCR a un home en una imatge d’arxiu. Foto: ACN

 En els últims set dies i gràcies a les proves PCR s’han diagnosticat al municipi 30 nous casos positius per Covid-19, elevant l’índex de risc per brot fins als 1053 punts. Aquestes xifres doblen folgadament la mitjana catalana actual, que se situa als 440 punts.

Segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat, només en una setmana els casos detectats a la població s’han multiplicat per quatre (de 7 a 37 positius). Pel que fa a la taxa de reproducció de l’epidèmia, Montgat registra un 3,63. Recordem que si aquest número és superior a 1, es considera que els contagis estan creixent exponencialment.

La situació és menys preocupant a la resta de municipis del Barcelonès Nord, on només Badalona (663) i Santa Coloma de Gramenet (576) superen els 500 punts en l’índex de risc per brot./Linea Nord

87


El 20è aniversari del festival Curtcirckit de Montgat ha estat marcat per l’actual situació sanitària a causa de la pandèmia del coronavirus.L’espectacle ‘Pelat’ de Joan Català va tancar el 20a edició del festival Curtcirckit de Montgat. Foto: CurtcirckitLa direcció del certamen va haver d’introduir diversos canvis en la programació prevista per l’edició d’enguany per evitar aglomeracions i es va apostar per allargar el festival del 29 de setembre fins a l’11 d’octubre amb tota una bateria d’actuacions que s’han desenvolupat majoritariament al carrer, en espais com el parc del Tramvia, el parc de la Riera d’en Font, el parc de les Bateries, la plaça dels Segadors o la Sala Pau Casals.

L’espectacle Cuerdo de la companyia Karl Stets va ser l’encarregat de donar el tret de sortida a la vintena edició en un acte inaugural que va comptar amb la presència de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, que va intervenir en la presentació prèvia a la representació per enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, assegurant que la cultura és “segura” i recordant que des de la represa de l’activitat al mes de juny no hi ha hagut cap rebrot del virus a Catalunya que s’hagi originat en un esdeveniment cultural.

Entre les propostes d’aquesta edició del festival destacava l’organització d’una exposició fotogràfica i audiovisual per repassar en aquest 20è aniversari la trajectòria del popular certamen i dels artistes que hi han participat des dels seus inicis.

La cloenda del certamen va anar a càrrec de Joan Català amb els equilibris de la minimalista i llargament premiada representació Pelat./linea Nord

88
La sessió es va celebrar el dilluns 6 d'octubre a la Sala Pau Casals de Montgat.
L'Ajuntament va celebrar ahir a les 19 h una Audiència pública ciutadana per informar i parlar amb els veïns i veïnes de Montgat sobre el Pressupost i les Ordenances 2021. La sessió va comptar amb la presidència de l'Alcalde, Sr. Andreu Absil, la primera tinent d'Alcalde i regidora de Cultura, Sra. Mercè Marin, el Tinent d'Alcalde i regidor de Mobilitat Sr. Raul Abad Navarrete, i el regidor d'Economia Sr. Carlos Benito. En el transcurs de l'audiència el regidor d'Economia va presentar i donar explicació de les Ordenances Municipals i del projecte del pressupost per a l'any 2021.

La sessió es va poder seguir de manera presencial a la Sala Pau Casals amb totes les mesures de seguretat sanitàries i també online a través d'un enllaç de Zoom que es va facilitar als veïns i veïines de Montgat. D'altra banda, estava planificat que la sessió es pogués veure en directe a través del canal Youtube municipal, però no va ser possible per problemes tècnics d'última hora.


Les persones que ho desitgin ja poden veure el vídeo integre de la sessió a l'enllaç
i consultar la presentació que es va fer ahir al vespre al document adjunt.

Tanmateix, a partir d'avui i fins l'aprovació definitiva del pressupost per a 2021, l'Ajuntament posa al disposició dels veïns i veïnes de Montgat l'adreça de correu electrònic mgt.economia@montgat.cat per atendre els dubtes relacionats amb la confecció de l'esmentat Pressupost, Ordenances fiscals i Subvencions.

L'audiència pública és un instrument de participació ciutadana, previst als articles 17 a 21 del Reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Montgat, que permet informar a la ciutadania sobre temes o assumptes d'interès en relació a una determinada actuació pública.


Presentació Pressupost i Ordenances 2021 a l'Audiència pública del dia 6 d'octubre - 1555Kb - PDF

89
La vintena edició del Festival CurtcircKit de Montgat va arrencar el passat divendres amb l’espectacle Cuerdo de la companyia Karl Stets.
Un dels moments de l’espectacle ‘Cuerdo’ que va inaugurar la 20a edició del festival CurtcircKit. Foto: Generalitat


L’acte inaugural del certamen va comptar amb la presència de la consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Àngels Ponsa, que va intervenir en la presentació prèvia a la representació per enviar un missatge de tranquil·litat a la ciutadania, assegurant que la cultura és “segura” i recordant que des de la represa de l’activitat al mes de juny no hi ha hagut cap rebrot del virus a Catalunya que s’hagi originat en un esdeveniment cultural.

La programació del festival s’allargarà enguany fins a l’11 d’octubre utilitzant com a escenaris espais com el parc del Tramvia, el parc de la Riera d’en Font, el parc de les Bateries, la plaça dels Segadors o la Sala Pau Casals./Linea Nord

90
La sessió es va celebrar el dilluns 6 d'octubre a la Sala Pau Casals de Montgat.

L'Ajuntament va celebrar ahir a les 19 h una Audiència pública ciutadana per informar i parlar amb els veïns i veïnes de Montgat sobre el Pressupost i les Ordenances 2021. La sessió va comptar amb la presidència de l'Alcalde, Sr. Andreu Absil, la primera tinent d'Alcalde i regidora de Cultura, Sra. Mercè Marin, el Tinent d'Alcalde i regidor de Mobilitat Sr. Raul Abad Navarrete, i el regidor d'Economia Sr. Carlos Benito. En el transcurs de l'audiència el regidor d'Economia va presentar i donar explicació de les Ordenances Municipals i del projecte del pressupost per a l'any 2021.

La sessió es va poder seguir de manera presencial a la Sala Pau Casals amb totes les mesures de seguretat sanitàries i també online a través d'un enllaç de Zoom que es va facilitar als veïns i veïines de Montgat. D'altra banda, estava planificat que la sessió es pogués veure en directe a través del canal Youtube municipal, però no va ser possible per problemes tècnics d'última hora.

Les persones que ho desitgin ja poden veure el vídeo integre
i consultar la presentació que es va fer ahir al vespre al document adjunt.

Tanmateix, a partir d'avui i fins l'aprovació definitiva del pressupost per a 2021, l'Ajuntament posa al disposició dels veïns i veïnes de Montgat l'adreça de correu electrònic mgt.economia@montgat.cat per atendre els dubtes relacionats amb la confecció de l'esmentat Pressupost, Ordenances fiscals i Subvencions.

L'audiència pública és un instrument de participació ciutadana, previst als articles 17 a 21 del Reglament de participació ciutadana de l'Ajuntament de Montgat, que permet informar a la ciutadania sobre temes o assumptes d'interès en relació a una determinada actuació pública.


Presentació Pressupost i Ordenances 2021 a l'Audiència pública del dia 6 d'octubre - 1555Kb - PDF

Pàgines: 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 ... 80
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal