Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Temes - Admin

Pàgines: 1 ... 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 ... 73
976
Noticias / Lluita per recuperar la B-30 a les costes de Montgat
« el: Setembre 27, 2013, 08:12:44 am »
Fa gairebé dos anys que la línia d’autobús B-30 no arriba al barri de Les Costes de Montgat, fet que ha complicat la vida als seus veïns. Un barri sense serveis, amb una població majoritàriament de tercera edat i amb una orografia complexa. La única manera per arribar al barri en transport públic és fent transbordaments amb els dos autobusos interurbans B-34 o B-35. Els veïns lluiten, amb el suport de l’Ajuntament i la totalitat dels grups polítics, per aconseguir tornar a tenir la connexió directa des de Badalona. El dia 18 d’octubre a les 7 de la tarda tindrà lloc la manifestació veinal que sortirà des del barri fins a la cruïlla del Carrer Sant Antoni Maria Claret amb la C-32, allà s’interromprà el trànsit durant uns moments.

El 12 d’abril de 2011 l’Entitat del Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona va aprovar l’adjudicació definitiva del contracte de la gestió interessada del servei públic de transport col•lectiu urbà de viatgers del Barcelonès Nord. Dita aprovació va significar la remodelació de la xarxa d’autobusos i la supressió de la parada de la B-30 al barri . El que ha significat que des del dia 19 de desembre de 2011 Les Costes no té connexió directe amb el seu principal eix comercial i de serveis, Badalona. És l’únic barri a Montgat en aquesta situació. Segons TUSGSAL aquella parada és deficitària econòmicament. Des de l’Associació de veïns i l’Ajuntament s’argumenta que moltes parades són deficitàries i que en el recorregut d’aquella línia només significa 4 minuts més.
L’Ajuntament ha insistit sobre aquest assumpte a l’AMB. L’Alcalde Francesc Garcia va demanar reunir-se amb el vicepresident de l’organisme, Antonio Poveda, però no ha obtingut cap resposta. En l’Assamblea que es va cel.lebrar el passat 6 de setembre els veïns van comunicar a l’Alcalde que es mobilitzaran a el dia 18 d’octubre perquè torni la B-30 al barri. Francesc Garcia ha assegurat que els veïns tenen el suport de l’equip de govern, tot i que, no fomentarà cap manifestació. La totalitat dels grups polítics de Montgat han manifestat que faran costat al barri.
Esther Martinez
Corresponsal Local

977
Noticias / MOGUT: AL SR.ALCALDE DE MONTGAT
« el: Setembre 26, 2013, 01:28:40 pm »

978
Noticias / Dels punts negres de Montgat als punts foscos
« el: Setembre 26, 2013, 01:27:47 pm »

Quan al novembre del 2012 van començar a arribar les primeres multes dels nous radars i controls fotogràfics de la N-II a Montgat, la indignació dels veïns estava centrada bàsicament en els 200 € que havien de pagar, els 4 punts que havien perdut i la sorpresa per l’eficiència dels aparells. Però a mesura que han anat passant els mesos, amb el degoteig constant de multes i el tancament progressiu del Govern a donar explicacions i revisar el sistema han crescut les sospites sobre una nova manera de finançar i gestionar la seguretat i mobilitat del municipi en temps de crisi. El context actual no posa fàcil la implantació de segons quins aparells com els radars que poden arribar a costar cada un 24.000 €. I apareix una nova manera d’implantar-ho: empreses que a canvi de comissions instal·len i fan el manteniment dels aparells. La metodologia pot posar en dubte l’ètica de l’Ajuntament i l’empresa, però si es fa segons la llei, no hi ha res a dir. Un sol error en el procediment, però, pot despertar la desconfiança i portar el cas als tribunals. A Montgat on l’Ajuntament engega un pla de mobilitat al•legant que el tram de la N-II que passa pel municipi és un dels punts negres de Catalunya, el procés està plegat de punts foscos que el Govern no vol aclarir. No vol dir ni les multes que s’han posat. La previsió de l’empresa i l’ajuntament és que en un mes quedi tot amortitzat amb unes 50 denuncies diàries. El síndic de Greuges està investigant la concessió del servei i la gestió dels radars i controls fotogràfics. Una investigació que es basa en tres punts:

L’estudi de sinistralitat


L’ajuntament justifica la instal•lació dels radars per l’excés de velocitat i els accidents. Però les dades de l’estudi no coincideixen amb les del Servei Català de Trànsit. De fet, Trànsit assegura que no els demanat assessorament. La regidoria de seguretat de Montgat es basa en l’estudi de Bilbomàtica, l’empresa que ha instal·lat els radars. Tot i que el punt polèmic és un control fotogràfic pels que se salten els semàfor, en l’informe no hi consta aquest punt. Fonts municipals asseguren que el número d’accidents que reflecteix l’informe és irreal: Són accidents sense ferits i les dades s’han tret dels atestats policials que es fan de petites topades i que serveixen per fer els tràmits amb les asseguradores. L’informe de Bilbomàtica només parla de velocitats en tres trams molt concrets, però la majoria dels vehicles que passen ho fan a la velocitat mitjana permesa.

 El concurs públic.

esos abans del concurs ja es contacta amb l’empresa, segons un ex treballador que va participar en el rojecte. “Hi va haver una reunió amb l’Ajuntament perquè tenia interès en el tema dels radars, i en aquella reunió Bilbomática veient la situació econòmica de l’Ajuntament, els hi va proposar que instal·lessin els equips que fessin falta i a canvi l’Ajuntament els hi pagaria un tant per cent”. L’empresa es queda un 30% del total de les multes. I per cada foto que fan les càmeres i no es posa multa, l’Ajuntament li ha de pagar 9€. Els documents demostren que l’empresa comença a treballar sobre el terreny abans del concurs públic. El concurs es convoca el 7 de juny del 2012 i l’anàlisi de velocitats es fa al gener i febrer, mig any abans que es convoqui el concurs.

El decret d’alcaldia.

El decret és el document que notifica la instal·lació d’aquests radars a la Generalitat. És públic, però l’Ajuntament no el dóna. Ni a la plataforma d’afectats ni als periodistes que ho han demanat mitjançant una instància. El decret és del 7 de juny del 2013, 7 mesos després de la instal·lació dels radars. Durant el ple de maig el PSC pregunta si els radars i càmeres tenen tots els papers en regla. El regidor de seguretat assegura que sí, però el decret no estava fet. Es publica un mes després i el fan retroactiu, per evitar reclamacions i anul·lacions de multes. Però diverses fonts consultades tant jurídiques com a nivell d’administració municipal, coincideixen en què si el decret afecta a tercers no es pot fer retroactiu. I en aquest cas seria il·legal. La possible il3legalitat del decret és el camí més clar per la plataforma d’afectats per revisar-ho tot i portar l’Ajuntament de Montgat als tribunals. En tot el procés hi ha dues figures clau completament d’esquena al projecte: El cap de la policia local a qui l’Ajuntament li treu les competències per tramitar les multes. I el secretari municipal que ha plegat temporalment incòmode amb la manera de fer del Govern. L’atenció està posada ara en el Síndic de Greuges de Catalunya que ja s’ha adreçat a l’Ajuntament de Montgat. Si el Govern tampoc respon al síndic, Rafel Ribó actuarà d’ofici./TOTBADALONA

979
Noticias / LES REACCIONS DEL DIA DESPRÉS
« el: Setembre 26, 2013, 01:22:15 pm »
L’endemà del reportatge com si fós un partit del Barça no es parlava d’altre cosa:  les suposades irregularitats que hauria comès el consistori.
Preguntant què en pensen els veïns hem fet un recull d’algunes declaracions:


“El que no entenem els montgatins és que gent que està amb un càrrec al servei del poble, i que la única missió que té és defensar els interessos del poble, estiguin fent operacions que només consten per recaudar. En una empres qualsevol aquesta gent estaria al carrer. L’únic que ens queda als montgatins és fer una crida perquè aquesta gent no torni a ser escollida”, Àngel .L.

“Jo després de veure el reportatge i confirmar les meves sospites sobre la legalitat dels radars penso que com a veïna de Montgat no em representa aquest Ajuntament. I, per tant, crec que més d’un podria començar a dimitir”, Marta.F.

“Penso que els radars no estan malament si es posen per evitar accidents. Però és que aquest no és el cas. El cas és que només es posen per recaptar diners i per aconseguir una fita amb aquesta empresa. I penso que aquí el que s’hauria de fer és un boicot real de que la gent no es passés ni un semàfor en vermell i ni un sol quilòmetre més del permès, i així no poguéssin posar multes i l’empresa recaptaròria no tindria ni un cèntim”, Neus.N.

Per part del consistori ens han adreçat al departament de comunicació per recollir les seves impressions però a dia d’avui  no ens hem pogut posar en contacte amb ells. No s’ha  emès cap comunicat i tampoc s’ ha fet cap declaració en cap mitjà al respecte.
Esther Martinez
Corresponsal local
 

981
Noticias / NEIX RÀDIO MONTGAT
« el: Setembre 24, 2013, 07:01:13 pm »
Qui no ha anat a un acte organitzat a Montgat i ha pensat que l’assistència de gent era escassa? Quan no hem pensat que Montgat és un conjunt d’11 barris i no un poble? I quan no hem pensat que Montgat no té Ràdio?
Ràdio Montgat neix amb la voluntat de ser un mitjà de comunicació i unió entre els seus ciutadans. Montgat necessita  d’un mitjà perquè la informació pugui arribar a tothom sense distorsió. El projecte es fa perquè es palpa aquesta mancança al nostre poble. Des del principi, hem volgut que tota entitat, institució, empresa o  persona col.labori en aquesta aventura que tanta il.lusió ens fa. Volem fer arribar la informació als montgatins i volem distreure i fer gaudir i participar a tothom qui ho vulgui. És una ràdio privada amb vocació municipal.
Estem començant, de moment, no tenim els recursos ni infraetructures idònies per emetre de manera regular. Comencem les emissions coincidint amb el ple municipal ordinari d’aquest mes de setembre.
www.radiomontgat.cat
Per a qualsevol proposta o consulta podeu adreçar-vos a: info@radiomontgat.cat
Esther Martínez
David Blasco

983
Fòrum General / AL SR.ALCALDE DE MONTGAT
« el: Setembre 23, 2013, 09:17:51 am »
Como tienen Uds. encima la poca conciencia de mandar un burofax al Sr. M. Tomas (administrador de esta página) amenazándoles a través de un abogado a obligarle a que cierre esta página, que solo hace que exponer los desencantos y reclamaciones de la ciudadanía. Cuando son Uds. los primeros que tendrían que leérselas y tomar nota de ellas e intentar reponer sus errores y/o justificar con argumentos fiables su actuación.

 

Después de seguir intentando comprender las maneras de actuar tanto del Sr. Alcalde como del regidor de Seguridad /movilidad de Montgat Sr. Tomas Cabrejas. Los ciudadanos de Montgat seguimos sin comprender la actitud de ambos, así como de los partidos que apoyan la instalación de dichos radares y cámaras, siguiendo además un procedimiento, presuntamente ilegal según las leyes, comentadas por el SINDIC, que está revisando el caso.

 

El pasado viernes dia 20 8TV presento un documental valiosísimo, sobre los procedimientos de adjudicación así como las informaciones incorrectas que presento el ayuntamiento 7 meses después de su implantación, sobre el número y tipos de accidentes que presuntamente justificaban dichas implantaciones.

 

Además de querer escuchar al pueblo a los que tendrían la obligación de atender a sus necesidades, porque no solo cobran unos sueldos sino que fueron votados por sus promesas en el programa electoral, incumplidas mayoritariamente hasta la fecha.

En cuanto al proyecto de seguridad en el que supuestamente además del alcalde está implicado el Sr. de Seguridad,  solo me queda decir que de seguridad nada de nada,  los cambios realizados a los accesos a la carretera Nacional son pésimos además de peligrosos.

 

Solo me queda decirle Sr. Alcalde que Ud. debería tener la obligación de atender las necesidades del pueblo y escuchar sus opiniones, ya que no se ha dignado a atender a ninguna de las citas que le hemos propuesto, así como a facilitarnos informaciones sobre las denuncias realizadas, importes y los accidentes que hacen referencia para la justificación de la implantación de los Radares y Cámaras. Y ahora resulta que todo es falso.

 

En cualquier empresa cuando una persona con cierta responsabilidad, incumple con sus objetivos y/o engaña. El consejo de administración (en este caso los ciudadanos), despiden a dicha persona. Tengo la seguridad de que en este Pueblo, hacen lo que quieren porque si no salen reelegidos de nuevo el, presuntamente negocio ya estará conseguido. En una situación por la que está pasando el País que estos señores solo piensen en perjudicar más al ciudadano, es inmoral y vergonzoso. Señores esto no es política esto es extorsionar al pueblo.

 

Insisto Sr. Alcalde hay alguna forma más de hacerle llegar a Ud. nuestra desconformidades, cuando ni siquiera se digna a entrevistarnos y escucharnos.

 

Quiere que le diga una cosa siempre he creído que CIU era un partido democrático y que lucha por el bienestar de los Catalanes y en cambio su actitud se parece más a una DICTADURA y/o a la política de Gobierno central del PP.

Vamos a intentar hacer llegar nuestras quejas de las malas relaciones que existen entre la ciudadanía y el ayuntamiento de CIU. A la dirección del CIU y si conviene al Sr. D. Arthur Mas, para ver la posibilidad de que ellos nos ayuden más y mejor

Angel López

984
Hii ha sospites que el concurs públic s'hauria arreglat i que no tots els tràmits municipals per posar en marxa els aparells són correctes. '8 al dia' ha tingut accés a la documentació que investiga el síndic.

Entre les presumptes irregularitats de la instal·lació dels radars de velocitat i el control amb càmeres als semàfors de l'N-2 que s'investiguen, hi ha el decret d'alcaldia que es va fer 7 mesos després de la col·locació dels dispositius amb efectes retroactius per evitar que es puguin recorre i anul·lar les multes que s'han posat des del novembre d el'any passat. La llei prohibeix fer-ho retroactiu quan afecta tercers.

També hi ha els estudis de Bilbomàtica, l'empresa que va guanyar el concurs. Es van fer mesos 7 abans que sortís la licitació. El concurs es convoca el 7 de juny del 2012 però l'empresa va fer un informe sobre el terreny al gener i febrer, mig any abans.
 
Un dels tècnics que va participar en el projecte ha explicat a Equip de Reporters com es va gestar tot.“Hi va haver una reunió amb l’Ajuntament perquè tenia interès en el tema dels radars, i en aquella reunió Bilbomática veient la situació econòmica de l’Ajuntament, els hi va proposar que ells instal·lessin els equips que fessin falta i a canvi l’Ajuntament els hi pagaria un tant per cent. L’Ajuntament ho va acceptar i a partir d’aquí es va començar a fer els estudis d’aforaments de instensitats mitges diàries i totes les necessitats per veure i avaluar quins eren els beneficis que podia donar cada punt ”

“Els esutids simplement són aforaments de pas que et diuen les hores i el número de vehicles que passen i a les velocitats que passen i en cap moment aquests estudis controlen els semàfors en fase vermella que té ara instal·lat l’Ajuntament. I d’això se’n van adonar a posteriori”.

“Hi ha tracte de favor. Que l’empresa que ha resultat adjudicataria hagi estat la que va preparar els plecs administratius i tècnics que van sortir publicats en el DUE i simplement veient les dades de publicació dels plecs, primer a Europa i després a Espanya i els terminis de presentació i com es va fer l’adjudicació, ens donarem compte que tot anava dirigit a una empresa”.


L'empresa es queda un 30% del total de ls multes i l'Ajuntament ha de pagar a Bilbomàtica una penalització si no tramita totes les sancions que fotografien les càmeres.

La notícia és només un avançament del reportatge que el programa de 8TV 'Equip de Reporters' emetrà avui a les 21'30h.
Gemma Liñan

985
Noticias / Contra la llibertat d'expresió
« el: Setembre 19, 2013, 08:59:36 am »

Una vez más intentan presionarme para que “censure” el foro de esta página que administro.
Y una vez más manifiesto mi voluntad de no dejarme intimidar.
No creo que, como dice el texto del burofax adjunto, los comentarios hechos en ese foro sean susceptibles de imputación a comisión de delito.
Y más cuando  una parte importante de las denuncias efectuadas en el foro, son hechos constatados.
¿Incurre en delito decir que se están externalizando y privatizando los servicios públicos en Montgat?.
¿Incurre en delito denunciar el comportamiento del gobierno municipal en el asunto “Malamar”?
¿Incurre en delito denunciar el asunto de los radares?

No me niego a retirar del foro las intervenciones que sean susceptibles de delito, pero deberá ser un juez quien me lo diga, no unos políticos locales con falta de talante de dialogo y con manga muy estrecha para lo que no sean halagos.

Y una pregunta final:  Sí el abogado Sr. Entrena representa a “ l’Ilm. Sr. Francisco Xavier Garcia, Alcalde de l’Ajuntament de Montgat i al Sr. Tomás Cabreja, Regidor” (texto literal del burofax),  ¿quien paga sus emolumentos? Y si se toman acciones legales posteriores, ¿quien pagará todo eso?.   ¿los denunciantes?  ¿el Ayuntamiento?, 
En ese ultimo caso:  Señores ofendidos, dejen de gastar dinero público en esas cosas y gástenlo en temas más serios y necesarios para la población de Montgat.
Y si no saben encajar las criticas, háganse y hágannos un favor:  dejen la política.


M.Tomás


       Clica aqui per veure el Burofax...http://www.montgat.net/foro-general/contra-la-llibertat-d'expressio/?action=dlattach;attach=75

986
C. Carvajal
Els pescadors de Badalona, que feinegen des del Port, han traslladat a l’alcalde de la ciutat, Xavier Garcia Albiol, un problema que els afecta

. Es tracta de la venda de peix que es fa, segons denuncien, a Montgat i que consideren competència deslleial donat que la venda estaria oberta a tot el públic i no regulada, el fet conegut popularment com ‘Peix fora de llotja’. Albiol s’ha compromès a tractar aquesta temàtica amb la Generalitat de Catalunya. Aquesta pràctica il•legal consisteix en la venda directa de peix que fa un pescador directament al peixater o altra persona sense tributar a la Confraria de Pescadors, a l’autoritat portuària, eludint tot tipus de controls i generant una economia submergida. La venda de peix, segons els pescadors badalonins, es realitza a la subhasta de peix de Montgat, sense cap tipus de control. D’altra banda, els pescadors de la ciutat han mostrat el seu malestar per l’elevada presència de residus sòlids que hi ha al fons de litoral marí de Badalona. Aquesta brutícia ha provocat que algunes embarcacions s’hagin vist obligades a treballar des de Barcelona o Arenys de Mar.

- See more at: http://www.eltotdigital.com/2013/09/13/els-pescadors-de-badalona-denuncien-venda-de-peix-il%e2%80%a2legal-a-la-subhasta-de-montgat/#sthash.x6eiiTym.dp

987
Noticias / Intervencio de Montse Giner en nom de ICV-EUiA 11 de setembre
« el: Setembre 11, 2013, 08:08:46 pm »


Benvolguts montgatins i montgatines:
Com cada any ens trobem l’ 11 de  setembre per commemorar la diada  Nacional de Catalunya. Aquest any però - al igual que el passat -  es tracta d’un acte en el que no hi som tots. El que havia de ser una celebració festiva per a tothom, amb les diferents opinions i sensibiltats ha acabat essent un acte sesgat  i la seva  organització plena d’entrebancs burocràtics. El govern municipal ha decidit mantenir un format de commemoració d’uns fets importants, però que ven tenir lloc un dia diferent al 10 de setembre, i d’aquesta manera ha buidat de contingut la nostra Festa Nacional. Un govern municipal que es diu nacionalista i fins i tot independentista, però que ignora l’11 de setembre. I ho fa obstinadament, sense cap diàleg ni voluntat de consens.
Quan, al igual que l’any passat, diverses entitats, associacions i partits polítics vam decidir mantenir la celebració tradicional avui, dia 11, no entenem per què, però la pressió del govern municipal ha estat ferotge, tot intentant evitar la celebració d’aquest acte. Sabiem de l’autoritarisme habitual de l’alcalde i el seu equip, però no ens imaginavem que podessin arribar a uns extrems més propis d’un passat predemocràtic que no pas del país que asseguren defensar. Podem afirmar que l’alcalde i el seu equip han travessat una línia vermella i han fet un camí que s’hauran d’esmerçar molt per desfer.
Volem transmetre a totes les entitats i associacions que són avui, que vetllarem per evitar possibles repressàlies per un fet tan normal com prendre part en una celebració unitària i inclussiva de la Diada Nacional de Catalunya. No ho consentirem i denunciarem públicament qualsevol actuació repressiva.
Dit tot això,  volem tornar a expressar el nostre desig de que l’any vinent, especialment significatiu per la data i els moments que viu el país, sigui un acte unitari. Ho tornem a dir: respectin l’acte de l’11 de setembre. Nosaltres no estem en contra de cap altra celebració; tot al contrari. És el govern municipal qui ha trencat la unitat. Esperem que reflexionin sobre tot l’esdevingut aquest darrers dies i setmanes i modifiquin la seva actitud en el futur.

Avui és, tal com hem dit, la Diada Nacional de Catalunya: tots i totes, independentistes, federalistes, autonomistes, conservadors, progressistes, formem aquesta nació. Però això no acaba amb un Visca Catalunya sense recordar que no tothom defensem el mateix model social i polític. Malauradament les retallades de les que parlàvem ja al 2011 s’han multiplicat i han produït situacions de veritable exclusió respecte de la sanitat i l’educació, dos dels pilars bàsics de l’Estat del Benestar, però també respecte a les prestacions d’atenció a la dependència i de la renda mínima de subsistència.

Des de fa gairebé un any el Govern de la Generalitat ha treballat en un únic objectiu:  la consulta per la indepèndencia  i precisament fa pocs dies ha anunciat que podrien fer-se unes eleccions plebiscitàries al 2016. Des de la nostra coalició demanem que la consulta es faci en aquesta legislatura. Allò que es diu eleccions plebiscitàries és un parany, un concepte inexistent: unes eleccions formen un Parlament, aquest escull un govern i el govern governa. Tota la resta és tacticisme. Nosaltres reivindiquem amb tota claredat el dret a decidir, però a decidir-ho tot: volem decidir el model de país, però també volem decidir les polítiques que s’han d’aplicar en aquest país: defensem un país que protegeixi els drets i les prestacions de les persones, que tingui un sistema públic que garanteixi l’accés universal als serveis essencials. No serveix de res un país on la sanitat, l’educació i els serveis socials només estiguin a l’abast de qui els pugui pagar. No serveix de res un país on una cosa tan bàsica com l’aigua es privatitzi, com ha fet la Generalitat recentment, en una operació sota investigació judicial. No serveix de res un país on hi hagi una cultura de la impunitat on la corrupció és lliure. Un país on el partit de govern té la seu embargada judicialment per pressumpta corrupció, on el Palau de la música és saquejat i els responsables són al carrer. Sí, volem decidir, però volem decidir que volem un país diferent, que respongui de veritat als interessos dels ciutadans i ciutadanes i no únicament els de la gran banca.

Repetim allò que vam dir fa dos anys i que encara és vigent: per què volem un país on les úniques coses públiques siguin l’himne i la senyera? Els símbols, això sembla que és l’únic que importa. Els símbols, per utilitzar-los quan i com volen.

Visca Montgat!
Visca Catalunya!
 
Van participa a la ofrenda,AVV Les Mallorquinas,AVV Can Maurici,AVV Turo del Mar,AVVCan Ciurana,AVV Residencial Montgat,AVV Les Costes,Casal de Gent
Gran Joan Maragall,Escola de Futbol C.E. Montgat,Consell de Joves de Montgat,Creu Roja de Montgat, PSC de Montgat,ICV-EUiA de Montgat, PRE de Montgat.

988
El pueblo de Montgat, requiere políticos y gobernantes que rindan cuentas de sus acciones, y su compromiso de conducirse con transparencia y honestidad ante la s...ociedad Montgatina, con un adecuado uso de los recursos, normas y leyes que afecten directamente al bienestar de la ciudadanía.

Todos los ciudadanos de Mongat y pueblos colindantes, comparten la propuesta del colectivo de NO AL RADARS, el cual se compromete a colaborar con apego a principios que consoliden las libertades, la participación de la sociedad y de fomento de la equidad de género, solo así podemos aspirar a tener un gobierno de vanguardia, con resultados que verdaderamente beneficien a toda la comunidad, hasta ahora afectada con normas que solo son recaudatorias.

El compromiso del actual gobierno, debe ser el transformar y aplicar formas de hacer gobierno, haciendo de la política un instrumento para consolidar el bienestar colectivo y el desarrollo social, económico y cultural de cada rincón del municipio y no aplicar leyes y normas que no están relacionadas con ninguna mejora, salvo el implantar acciones recaudatorias, como es la implantación de los Radares y Cámaras en beneficio recaudatorio y exclusivo del ayuntamiento a través de los bolsillos de la ciudadanía.
Sr. Alcalde este escrito solo tiene una sana intención y es hacerle reconocer que Ud. esta por la confianza que un día trasmitió a este pueblo y que se pueden cometer errores, pero dicha confianza solo se puede mantener cuando estos sean reconocidos y rectificados, ya que ello demostraría que realmente Ud. está del lado de los ciudadanos que en su día le votaron.
/Angel López

989
Noticias / MI QUERIDO MONTGAT
« el: Agost 30, 2013, 09:05:01 am »
En la actualidad, vivimos en un pueblo donde la realidad nos deja ver cómo los ciudadanos de MONTGAT, retrocedemos a pasos gigantescos. Y yo todavía me pregunto dónde quedaron esos valores, que nos prometieron los Sres. CIU. Cuando pedían nuestros votos.

Ahora, ellos los de CIU, deberían ser los primeros que tendrían que dar ejemplo como representación del pueblo de MONTGAT, ...y resulta que son los primeros en destruir ese estado de bienestar general por el que deberían trabajar día a día. En vez de eso favorecen a empresas privadas colocando radares y cámaras, con la excusa de la seguridad.

De verdad da pena ver como un pueblo como MONTGAT, no puede hacer nada por muchas manifestaciones o lo que sea ... es una pena creer en una democracia y vivir una dictadura donde se imponen las políticas a la fuerza y donde somos dirigidos por políticos a los que poco importamos, ya nos ha dejado claro lo poco que les importamos los ciudadanos de MONTGAT poco les importa nuestros quejas, está claro que lo único importante para ellos, son haber cumplido de sobras el objetivo de la recaudación, ya que supuestamente según artículos publicados en la prensa, llevan recaudados por denuncias 199.000 €..

Apreciados y queridos vecinos de Montgat, hemos vuelto al S.XlX y nos lo hemos ganado a pulso por creer y confiar en sus discursos electorales.

Ahora además estamos en el entredicho político de nuestros pueblos colindantes, los cuales transitar por MONTGAT, también está siendo cuestionado y censurado./Angel Lopez

990
En la inauguración del restaurante Beach Club Malamar, en la Cala Taps de Montgat de Mar, en Barcelona, ha sido presentado como nuevo chef del Grupo Bilbao Berria el albojense Juan Manuel Sánchez. Su incorporación  a los fogones se realizará una vez finalice su curso en la Escuela de Cocina Le CordonBleu, uno de los premios que ha logrado el ganador del concurso de TVE. Al acto inaugural  acudieron más de 400 invitados y donde su copropietario, Rafael Viar, indicó que “dos meses antes de que finalizara el concurso, lo queríamos pasara lo que pasara, porque ya veíamos que prometía como cocinero”, señaló. El ganador de MasterChef sorprendió a los invitados elaborando las tapas del cóctel: una de bacalao y otra de pimientos asados con anchoas.


Tras la inauguración, Juan Manuel Sánchez y su novia, Alicia Martínez, fueron invitados por Rafael Viar y su esposa, Aangie, a pasar unos días en Ibiza y Formentera, las islas pitiusas, nombre con el que los griegos llamaron a las dos islas Baleares. Juanma y Alicia tuvieron ocasión de conocer la  gastronomía de restaurantes del prestigio de Beso Beach, en Formentera, del Grupo Bilbao Berria; y departir con personalidades destacadas de la sociedad española como Alfonso Díaz, Jesús Vázquez, María Zurita o internacionales.

Otros de los establecimientos para gente chic que Juanma conoció de la mano de Rafael Viar son Lío y Blue Marlin, con presencia de modelos de la talla de Kate Moss, Naomi Campbell o Paris Hilton.
La Voz de Almeria.

Pàgines: 1 ... 61 62 63 64 65 [66] 67 68 69 70 71 ... 73
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal