Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 89
31
Les obres d’ampliació del passeig marítim de Montgat, on hi havia el petit edifici de la subhasta del peix, ha fet reduir considerament aquest tram a causa d’aquests treballs.

Això ha provocat que en algun punt quedin escassos metres per poder-hi passar. Lectors del TOT han explicat que durant els darrers caps de setmana els conflictes habituals entre ciclistes i vianants ha anat a més en aquest tram. Alguns ciclistes incívics passen a gran velocitat per aquest tram, posant en perill la seguretat dels vianants. Diversos vianants han demanat a l’Ajuntament de Montgat que mentre durin les obres prohibeixin el pas de les bicicletes per aquest tram i les obliguin a passar per la nacional II. De moment, les obres que ampliaran aquest tram encara duraran uns mesos.Tot Badalona

32
Fòrum General / Re:Los falsos comunistas dando vergüenza de nuevo
« el: De Febrer 06, 2022, 07:59:37 a. m. »
El Miguel Tomás ya no vive en Montgat dicen, y el mamarracho de ICV tampoco, ni el Jordi Villar, hay fuga de ratas 🤣🤣
Estas diciendo sandeces donde vivo payaso

33
L’Ajuntament de Montgat s’ha vist immers en la polèmica per un possible cas d’assetjament laboral.


Anton Rosa|28 gener 2022|Montgat|Línia Nord ed. Barcelonès Nord
Quatre treballadors dels Serveis Socials municipals van denunciar fa prop de set mesos la regidora Marian Sotos per presumpte abús de poder com a responsable de l’àrea de Recursos Humans i Benestar Social. Les queixes del personal van motivar l’activació d’una comissió per investigar el cas i aquesta setmana s’han fet públiques les seves conclusions al respecte.

Segons detalla l’informe final de la comissió, que va ser llegit per l’alcalde Andreu Absil en el Ple celebrat aquest dijous, els fets denunciats pels treballadors evidencien un “conflicte laboral” al departament, però no són “compatibles” amb un cas d’assetjament. El document apunta que la “intensitat, la recreació o la perllongació en el temps” dels episodis investigats no permet acreditar que existís la voluntat de “crear un entorn intimidatori que pertorbés la vida de les víctimes” per part de Sotos.

La intervenció del batlle va comptar amb la rèplica de l’oposició, que va lamentar que la investigació interna s’allargués tres vegades més del que marca el protocol per a casos de possible assetjament i que va acusar el consistori de poca transparència durant tot el procés. Per la seva banda, la regidora implicada també va voler prendre la paraula en la sessió per defensar la seva innocència i va assegurar que les denúncies es van interposar amb l’objectiu de ferir-la.

Des del sindicat CCOO estan assessorant jurídicament les víctimes del presumpte cas d’assetjament i abús de poder per tal de valorar aquest informe i decidir si es prenen mesures més enllà de l’àmbit municipal./Linea Nord


34
Noticias / Montgat no atura el polèmic procés de selecció públic
« el: De Gener 27, 2022, 07:12:29 p. m. »
  L’Ajuntament de Montgat ha decidit no suspendre el polèmic procés de selecció de personal per a la corporació.
En resposta a les peticions formals dels grups de l’oposició, l’executiu encapçalat per Andreu Absil apunta que el consistori “no pot fer res més que convocar les places”, ja que no fer-ho implicaria una “vulneració de la contractació temporal” per “caducitat de l’oferta pública”.

Sota aquest criteri, l’administració local decideix desestimar les sol·licituds que havien presentat des de l’oposició per aturar el procés, tal com també havia demanat CCOO en un comunicat. Des de la secció sindical acusen el consistori de no voler negociar amb el comitè d’empresa per adequar el procés de selecció vigent a la nova llei -tal com han fet altres ajuntaments- que estableix mesures urgents per a la reducció de la temporalitat del personal interí en les institucions públiques, que va entrar en vigor el passat 30 de desembre.

En el cas de Montgat, la situació és especialment delicada perquè entre els afectats que podrien perdre la feina hi ha persones en situació de precarietat, com un treballador que va denunciar un presumpte cas d’assetjament laboral i abús de poder./LineaNord

35
Noticias / Construiran una nova planta per ampliar l’Hospital Municipal
« el: De Gener 27, 2022, 07:59:51 a. m. »
El Ple de l’Ajuntament de Badalona ha aprovat la modificació provisional del Pla especial d’adequació de les condicions d’edificació de l’Hospital Municipal de Badalona.

Aquesta modificació es formula a partir de la voluntat de l’equip de govern de l’Ajuntament de Badalona d’ampliar l’Hospital per tal d’absorbir les noves necessitats assistencials que han crescut en els darrers temps. 

Es proposa una modificació puntual de les condicions d’edificació, ampliant una planta (PB+4) el cos edificat en mitgera amb la finca veïna de via Augusta número 7, amb una alçada de PB+3 en el front de façana a carrer de Gaietà Soler (amb una fondària de 2,5 metres). L’increment de sostre proposat és de 670 m².

El dictamen ha estat aprovat amb els vots favorables dels grups municipals de Junts per Catalunya; Badalona en Comú Podem; ERC; PSC i PP. El grup municipal de Guanyem Badalona s’ha abstingut. /TOTBADALONA

36
Noticias / L’Ajuntament de Montgat renova la flota amb vehicles
« el: De Gener 26, 2022, 08:50:00 a. m. »
L’Ajuntament de Montgat ha adquirit tres nous vehicles totalment elèctrics, que els operaris de la Brigada Municipal faran servir per a les tasques de manteniment diàries.

La flota actual de vehicles que feien aquest servei estava obsoleta i no complia amb els requeriments tècnics per poder fer les tasques quotidianes. En aquesta mateixa línia de treball, l’Ajuntament també ha posat a disposició de la Policia local un nou vehicle híbrid de servei en modalitat de renting que substitueix un cotxe de gasoil.

Aquesta acció s’emmarca en el seguit de polítiques encaminades a la reducció de les emissions d’efecte d’hivernacle (tones de CO2) i la reducció de les emissions contaminants (kilograms de NOX). Aquestes reduccions donaran resposta al compromís voluntari de reduir les emissions en més d’un 20 % l’any.  En aquest sentit, l’aposta de l’Ajuntament de Montgat és implantar de forma progressiva els vehicles elèctrics a la seva flota, línia en què s’emmarca la proposta de substituir els vehicles actuals per vehicles elèctrics.

37
Noticias / Montgat amplia dues àrees d’esbarjo per a gossos
« el: De Gener 19, 2022, 08:03:23 a. m. »

L’Ajuntament té com a objectiu millorar els espais públics destinats a l’esbarjo de les mascotes.

 Per aquest motiu, des de serveis tècnics municipals han treballat i hi ha sobre la taula dos projectes d’ampliació d’aquests espais, concretament el pipican de l’Av. del Parc i el pipican del carrer Aurora Bertrana al barri de Monsolis i Casc Antic.

Quan finalitzin les obres del pipican de l’Av. del Parc s’iniciaran els treballs d’ampliació de la zona d’esbarjo del carrer Aurora Bertrana amb els mateixos criteris i actuacions. El cost total dels treballs de transformació de les dues àrees d’esbarjo per a les mascotes és de 36.014,78 € i es finança al 100% amb pressupost municipal.

38
Noticias / Montgat termina diciembre con 512 personas en paro
« el: De Gener 19, 2022, 07:56:05 a. m. »
Un total de una persona ha perdido su trabajo en el municipio en el último mes

El municipio de Montgat ha terminado diciembre con una subida del desempleo. Asciende hasta las 512 personas que actualmente se encuentran sin trabajo en la localidad, según el Instituto de Estadística de Cataluña (Idescat).

En total, hay solamente una persona más en paro en comparación con el mes pasado, en una situación económica afectada por la crisis de la pandemia de coronavirus. Estas cifras suponen un aumento del 0,196% con respecto al mes anterior, cuando el municipio cerró el periodo con 5.110 personas sin empleo.

El sector servicios lidera la subida de parados

Apenas existe desigualdad de género entre hombres y mujeres en situación de desempleo en Montgat, aunque la cifra en el caso de las mujeres es ligeramente mayor (295 personas) que en los hombres (217 parados).

Por grupos de edad, el más afectado por el paro es el de adultos entre 60 y 64 años, con 89 personas actualmente sin trabajo./Cronica Global

El sector servicios es el más castigado en la localidad según los últimos datos publicados. El Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias, señala que en Montgat hay un total de 414 personas de esta actividad sin actividad y que representan un 80,86% del total de desempleados. Por orden descendente, le siguen industria (8,01%), construcción (5,86%) y agricultura (0,59%).

La crisis provocada tras la pandemia del coronavirus explica muchas de estas cifras de desempleo en municipio. Desde su irrupción en el mes de marzo de 2020, se han adoptado medidas de contención y aforo en el sector servicios que a fecha de hoy aún se mantienen y han provocado consecuencias nefastas para muchos comercios tanto de Cataluña como de otras regiones de España. A pesar de que gracias a las vacunas esto ha mitigado gran parte de sus efectos, la crisis económica aún perdura y tiene repercusiones en el número de parados.Los Expedientes de Regulación Temporal de Empleo (ERTE) han logrado minimizar las repercusiones de esto tanto en la tasa de paro como en la destrucción de gran parte de estos trabajos. Esto ha permitido a los afectados mantener su trabajo a pesar de las consecuencias de la pandemia en la economía.

Mujeres entre 60 y 64 años

Apenas existe desigualdad de género entre hombres y mujeres en situación de desempleo en Montgat, aunque la cifra en el caso de las mujeres es ligeramente mayor (295 personas) que en los hombres (217 parados).

Por grupos de edad, el más afectado por el paro es el de adultos entre 60 y 64 años, con 89 personas actualmente sin trabajo./Cronica Global

39
Piden la suspensión de los procesos de selección públicos en Montgat para no perjudicar al personal interino

El Comité del Ayuntamiento de Montgat , siguiendo el posicionamiento de CCOO , pidió en noviembre de 2021 la suspensión de los procesos de selección de personal, tal y como se estaba procediendo a la mayoría de Administraciones Públicas, a la espera de la publicación de la Ley para reducir la temporalidad en las Administraciones. Por último, la Ley 20/2021, de 28 de diciembre, de medidas urgentes para la reducción de la temporalidad pública, entró en vigor el pasado 30 de diciembre estableciendo importantes novedades en materia de función pública en procesos de estabilización de trabajo temporal , entre otros.

El Equipo de Gobierno, no ha querido entrar en negociaciones y ha convocado plazas públicas ocupadas, perjudicando al personal interino que, en algunos casos, llevan más de 15 años en la Administración, algunas en situación de precariedad entre las que se encuentra una persona denunciante de un presunto caso de acoso laboral y abuso de poder, todavía en investigación.

CCOO, como sindicato mayoritario en las Administraciones Públicas, pide la suspensión de todos los procesos de selección de personal interino y que se respeten los derechos de las personas que están en situación precaria desde hace años, que en el caso de Montgat se ven ahora perjudicadas por unas decisiones nada imparciales pues hasta el 2012 no había ninguna Ley que se opusiera a la convocatoria del personal interino y ahora, el Ayuntamiento no quiere entrar en negociaciones cuando existe una Ley que mejora las convocatorias de este personal ./Catalunya Press

40
Està dotat amb 10.000 euros per bitllet

El 14605 ha estat el segon quart premi de la Grossa de Cap d'any i s'ha venut a Pallejà (Baix Llobregat), Montgat (Maresme) i Barcelona (Barcelonès). Està dotat amb 10.000 euros per bitllet, el que suposa 1.000 euros per cada euro jugat. Aquest és el segon dels dos quarts premis que s'han repartit durant el sorteig.Repartir ene el ESTANC ARIMANY, /size]

41
Noticias / Esther, la camarera que arrasa en TikTok
« el: De Desembre 29, 2021, 08:49:58 a. m. »
Esther, la camarera que arrasa en TikTok elaborando cubatas de nuestros padres y abuelos

@xiquetamontgat explica anécdotas y recupera copas de los 70 y 80: el torombolo, el chispazo, el pimiento...
Acumula siete millones de 'me gusta' y le siguen 227.000 usuarios en una red social pensada para los jóvenes
La barista explica que cada día se presentan nuevos clientes "con ganas de probar el torombolo"

Una anécdota de antaño y el nombre de un cubata en vías de extinción. Son los elementos que le bastan a Esther Martínez para arrasar en las redes sociales. Paco y el chispazo, Pedro y sus pimientos y, sobre todo, Juan y su "torombolo". "Juan era un cliente del bar de mis abuelos que se pedía siempre eso, un combinado de vodka con zumo de piña", explica esta catalana de 39 años desde su bar de Montgat.

Precisamente desde La Plaça Gastrobar en la que trabaja, graba vídeos para TikTok de ella misma explicando historias que le sirven de excusa para recuperar copas típicas de las décadas de los 70 y 80. Le siguen más de 227.000 usuarios en dicha red social, en la que acumula más de siete millones de 'me gusta'. Un éxito que esta periodista de formación, la cuarta generación de una misma familia al frente del local, no se esperaba.

Como tantas historias, la suya tiene la pandemia como punto de partida. El confinamiento la llevó a elaborar y compartir recetas y, animada por un amigo experto en marketing digital que supo ver su potencial, probó suerte en Instagram; luego dio el salto a TikTok, plataforma en la que publica un vídeo diario bajo el nombre @xiquetamontgat y en la que creció como la espuma.

Detrás del nombre que ha arrasado en dicha plataforma, otra historia. Se la regalaron unos clientes "que ahora ya son amigos" y que siempre han conocido el bar como "el de las xiquetas", porque detrás de la barra siempre se han encontrado a las mujeres de la familia: ella, su hermana y su madre. Esther quiso aprovechar esta anécdota para iniciar sus andanzas en el mundo de las redes.

Triunfa con copas de antaño en una red social para jóvenes

La barista cree que su éxito en TikTok se debe, precisamente, al perfil de seguidores que se interesan por sus copas ochenteras: jóvenes de menos de 18 años.

"Tiene su gracia", reflexiona Esther, "lo de haber calando entre los jóvenes con un tema que no deja de ser del pasado". Los jóvenes "alucinan con el tipo de cubatas que se hacían, con vaso de tubo y proporciones desmedidas"./NIUS

42
Un cuarto premio riega Montgat (Barcelona). La vendedora de una serie del 42.833 ha sido Encarna

 «Es el primer año que estoy en la administración», ha explicado la lotera, que se trasladó al mercado del municipio hace justo 12 meses y este miércoles ha repartido 200.000 euros en premios de la lotería de Navidad.

Encarna compró la licencia para vender décimos en esta población del Maresme, con unos 12.000 habitantes, a principios de 2020, pero la pandemia le impidió abrir. «Estuve siete meses sin poder trabajar, pero pagando el alquiler», ha explicado a Rac1.

Rodeada de clientes del mercado, entre barullo, la lotera todavía no ha asimilado que tras la mala racha por el Covid, durante su primera Navidad al frente de la administración, haya repartido miles de euros entre sus clientes.

43
Noticias / El quart premi de la Loteria de Nadal cau al Mercat de Montgat
« el: De Desembre 22, 2021, 06:21:02 p. m. »

El Mercat Municipal de Montgat en una imatge d’arxiu. Foto: Mercat de Montgat
Montgat ha estat un dels municipis catalans on ha caigut el quart premi de la Loteria de Nadal d’aquest 2021.

En concret, a la població del Barcelonès Nord s’ha repartit una sèrie del número 42833 a través de l’administració ubicada al Mercat Municipal, que fa només un any que va obrir les seves portes en plena pandèmia del coronavirus.

En declaracions als mitjans, la titular de l’administració montgatina ha explicat que va estar set mesos pagant el lloguer sense poder obrir a causa de la situació sanitària i que no s’esperava poder donar un premi en el seu primer Nadal al càrrec de l’administració del Mercat, ubicat a la plaça de la Mare del municipi. La lotera ha repartit 20.000 euros per dècim, una xifra que podria a arribar en total als 200.000 euros./Linea Nord

44
Noticias / Montgat finaliza noviembre con 511 personas en paro
« el: De Desembre 22, 2021, 08:21:41 a. m. »
Un total de 17 personas han encontrado trabajo en la localidad en el último mes

El municipio de Montgat ha terminado noviembre con una bajada del número de desempleados hasta las 511 personas que actualmente se encuentran sin trabajo en la localidad, según el Instituto de Estadística de Cataluña (Idescat).

En total, son 17 personas menos en paro en comparación con el mes pasado, en una coyuntura marcada por la crisis de la pandemia de coronavirus. Estos valores reflejan una disminución del 3,22% con respecto al mes anterior, cuando el municipio cerró el periodo con 5.280 personas sin empleo.

El sector servicios es el más golpeado por el paro

El sector servicios ha sido el más azotado en la localidad según los últimos datos publicados. El Departamento de Trabajo, Asuntos Sociales y Familias, advierte de que en Montgat hay un total de 413 personas de esta actividad que no encuentran trabajo y que representan un 80,82% del total de desempleados. Por orden descendente, le siguen industria (8,02%), construcción (6,46%) y agricultura (0,59%).

La crisis provocada tras la pandemia del coronavirus justifica muchas de estas cifras de desempleo en la población. Desde su irrupción en el mes de marzo de 2020, se han adoptado medidas de contención y aforo en el sector servicios que todavía siguen activas y han provocado consecuencias nefastas para los comercios tanto de Cataluña como de otras provincias de España. A pesar de que gracias a las vacunas esto ha mitigado algunos de sus efectos, la crisis económica aún perdura y tiene repercusiones en la tasa de paro.Los Expedientes de Regulación Temporal de Empleo (ERTE) han ayudado a frenar la tasa de paro y la destrucción de muchos de los empleos de forma definitiva.

Mujeres entre 60 y 64 años

Apenas existe desigualdad de género entre hombres y mujeres sin trabajo en Montgat, aunque las cifras son elevadas en mujeres (294 personas) que en hombres (217 parados).

En cuanto a la edad, el grupo más afectado por el paro es aquel que incluye adultos entre 60 y 64 años, con 90 personas en situación de desempleo./Cronica Global


45
Noticias / Impuls a la reforma de dues escoles de Montgat
« el: De Desembre 09, 2021, 05:19:16 p. m. »
El nou pla municipal preveu reformar el pati de l’escola Norai. Foto: Norai
La reforma de les escoles Norai i Salvador Espriu són dos dels projectes principals del nou Pla d’Acció Municipal (PAM) de l’Ajuntament de Montgat.

 
La proposta de l’executiu encapçalat per Andreu Absil va ser aprovada a mitjans de novembre i pretén ser el full de ruta que estructuri les polítiques del consistori fins al final del mandat el 2023.

Entre les diferents iniciatives que recull el pla destaca una forta inversió en els equipaments municipals, un punt que comprèn la reclamada ampliació del pati de l’Escola Norai i la redacció del projecte de reforma del col·legi Salvador Espriu. El consistori també preveu millorar les instal·lacions de la Biblioteca Tirant lo Blanc, culminar les obres al Casal de Gent Gran Joan Maragall o l’adquisició i reforma de l’edifici de Can Gel per ubicar les entitats culturals del municipi.

Pel que fa a l’espai públic, el govern local aposta per invertir en l’adequació de diversos carrers i places i en la millora de l’accessibilitat a les parades d’autobús i de l’enllumenat públic. En el marc de les polítiques per augmentar la seguretat dels vianants i afavorir la pacificació del trànsit en la trama urbana, l’administració pretén col·locar dos semàfors per consolidar la xarxa de camins escolars i invertirà en la compra de dos radars pedagògics com el que està ubicat al Camí Ral, on la seva utilitat ha despertat força discussió a les xarxes.

Cal recordar que des de l’oposició es va criticar en l’últim Ple la manca de voluntat municipal per fer partícips la resta de grups de l’elaboració tant del PAM com del pressupost per al 2022./Linea Nord

Pàgines: 1 2 [3] 4 5 6 7 8 ... 89
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal