Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 71
46
El Consell Comarcal del Maresme, amb la col·laboració dels consistoris de la comarca (entre els quals el de Montgat) ha creat l’Oficina Itinerant de Pobresa Energètica.

 El servei, s’ha instal·lat a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament de Montgat, i atén les persones que ho sol·liciten de les poblacions d’Alella, Tiana i Montgat. En concret, el dia d’atenció a la ciutadania és els dilluns, en l’horari de 9 a 14 h. Per ser atès, cal demanar cita prèvia a serveis socials de cada municipi.

En aquest espai s’informa a persones vulnerables en l’àmbit de pobresa energètica, per informar-les sobre aquest tema. El personal de l’oficina també ajuda a formalitzar tràmits relacionats amb el consum, els bons socials o els deutes de subministraments.

Es coneix com a pobresa energètica la dificultat de mantenir la llar amb unes condicions adequades de temperatura a un preu just. L’Oficina Itinerant de Pobresa Energètica pretén donar una resposta efectiva per millorar l’eficiència energètica i reduir les despeses de les famílies i les llars més desafavorides./Tot Badalona

47
Cierran playas de Barcelona, Sant Adrià, Badalona y Montgat por el mal estado del agua

Protección Civil clausura varios arenales y coloca la bandera amarilla en otros tras detectar la presencia de residuos en el mar

Desde esta mañana hasta las primeras horas de la tarde, el organismo ha clausurado la playa del Litoral de Sant Adrià de Besòs por el estado deficiente del agua del mar y se ha ordenado hacer ondear la bandera amarilla en las cuatro playas de Montgat. También ha colocado la bandera amarilla también en las playas de Barcelona y un poco más tarde se ha cerrado la del Parque de la Paz, con bandera roja.

Barca Maria y Cristall

Hacia las 16:00 horas, se ha producido una situación similar en Badalona, con bandera roja en las playas Barca Maria y Cristall, mientras en el resto de playas de este municipio ondea la bandera amarilla por el mismo motivo: el mal estado del agua.

Esta situación se repite en las aguas de las playas de Barcelona por segundo día consecutivo, ya que ayer, jueves, se desaconsejó el baño por la presencia de medusas, y hoy, viernes, se ha alertado ante la presencia de plásticos y hojas en el agua.

"Residuos sólidos"

A principios de esta semana, efectivos de la Guardia Urbana y de socorristas desalojaron la playa de Nova Icària, también de la capital catalana, por la mala calidad del agua, al detectarse residuos sólidos naturales, sin que se especificara su naturaleza.

Recuperación en 24 horas

Desde el entorno de la Agencia Catalana del Agua (ACA) apuntan a que este fenómeno estaría relacionado con las lluvias del pasado miércoles, una precipitación muy cuantiosa que se concentró en el tiempo y habría propiciado una alteración de los cursos fluviales de la zona. Se prevé que este episodio no se prolongue más allá de 48 horas. /Cronica Global


48
Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) i Junts per Catalunya (JxC) han assolit un acord per liderar i gestionar el Consell Comarcal del Maresme durant el proper mandat (2019-2023).


Segons han avançat conjuntament les dues formacions, aquest acord ha arribat després d’un seguit de trobades en les quals, a partir dels respectius programes electorals, els equips negociadors dels dos partits han traçat un full de ruta per als pròxims quatre anys.

La suma dels consellers d’ERC (12) i JxC (6) suposa que el nou govern comarcal disposarà d’una còmoda majoria absoluta. Aquest acord arriba després que diverses entitats i plataformes independentistes del Maresme hagin pressionat per evitar un pacte entre ERC i PSC. El Consell es constituirà aquest divendres 19 de juliol, al migdia, amb l’assistència dels 33 consellers del total de set formacions polítiques que formen el plenari./Diari Maresme

49
Noticias / Montgat celebra una nova edició de la Festa Cara al Mar
« el: Juliol 19, 2019, 07:55:49 am »
Montgat va celebrar dissabte passat a la platja la seva celebració marinera de l’estiu: la Festa Cara al Mar.

L’epicentre de l’esdeveniment va ser la plaça de les Barques, al costat del túnel de Montgat, i la població va poder gaudir d’una botifarrada, sardines, cremat i una cantada d’havaneres.

Enguany, els grups encarregats de posar la música a la jornada van ser l’agrupació montgatina d’havaneres Roca Grossa i els emblemàtics Ultramar. En contra del que es feia tradicionalment, aquesta edició de la festa no va comptar amb la processó de la Verge del Carme, ja que l’entitat que fins ara l’havia organitzat, la Confraria de Pescadors, va comunicar verbalment que enguany no hi participaria.

Tot i això, la festa va ser un èxit i la població va poder gaudir de la música, el menjar i la platja. Fa 40 anys que es fa aquesta celebració a la platja de Montgat, coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme, i la seva cantada d’havaneres s’ha consolidat com un gran esdeveniment del poble./Lineanord

50
Noticias / FESTA CARA AL MAR
« el: Juliol 09, 2019, 05:10:36 pm »

La tradicional festa marinera de l'estiu torna dissabte 13 de juliol a la platja de Montgat.

La Festa Cara al Mar se celebrarà el dissabte 13 de juliol a la plaça de les Barques, al costat del túnel de Montgat, amb una botifarrada, sardines, cremat i una cantada d'havaneres. Enguany els grups que participaran a la cantada seran el grup d'havaneres montgatí Roca Grossa i els emblemàtics Ultramar. Malauradament, aquest any no se celebrarà la tradicional Processó de la Verge del Carme, ja que l'entitat que fins ara l'ha organitzat, la Confraria de Pescadors del Masnou, Premià de Mar i Montgat, ha comunicat verbalment que enguany no hi participarà.

Els tiquets per a la sardinada i la botifarrada estaran a la venda a partir de les set de la tarda i costaran 4€, en què s'inclou l'entrepà de sardina o la botifarra, amb aigua o vi. El cremat es pagarà a part i costarà 1€. La festa, promoguda per la regidoria de Cultura i Festes, fa quaranta anys que se celebra a la platja de Montgat coincidint amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme. L'acte central és la sardinada i la cantada d'havaneres, que amb els anys ha aconseguit convertir-se en un esdeveniment multitudinari que aplega molts veïns i veïnes del poble i les rodalies./Montgat.cat51
Noticias / Montgat ja té la seva “isla Perejil”
« el: Juliol 09, 2019, 08:57:35 am »

Uns usuaris habituals de la Cala Taps, o Cala Naiara, han pintat aquests dies una roca a.mb el nom de “isla Perejil
La platja, o petita cala, va apareixent i desapareixen a causa dels temporals. Per exemple, a l’hivern queda molt poca sorra i ara a l’estiu, uns petits metres.

El cartell “isla Perejil” ha aparegut a una de les roques i recorda, des de dalt del passeig, un petit illot. La cala té un espai de platja nudista, i s’hi accedeix per l’Avinguda Mediterrània.

 L’origen del nom oficial prové de l’antiga platja de la “Lejia“, donat que estava ubicada just davant de l’antiga fàbrica de Casa Mitjana Mensa.
 Posteriorment, es va anomenar Cala Taps perquè al mar i a la sorra s’hi trobaven taps de suro de les ampolles de lleixiu.

D’altra banda, el nom de Cala Naiara prové del nom habitual d’una banyista que fa uns anys va fer molta feina per dignificar l’entorn./Tot Badalona

52
Noticias / Julià compra Autocares Padrós por 2,5 millones
« el: Juliol 06, 2019, 08:29:48 am »
La compañía construirá un garaje en Montgat y se hace con el 24% de la tecnológica iVenture
Varios turistas dan un paseo por Barcelona en un autobús / GRUP JULIÀ


La compañía de autobuses turísticos Julià se ha hecho con el 100% de Autocares Padrós tras un acuerdo que se ha cerrado en 2,5 millones de euros y que permitirá a los dos hijos del fundador, Josep Padrós continuar como directivos.

Con la compra, de la que informa el diario Expansión, Julià se consolida en el transporte discrecional para escuelas, empresas y cruceros. Además, la operación supone la incorporación de una flota de 20 autocares y una treintena de empleados.

Entrada en iVenture

Julià se prepara para construir unas instalaciones en Montgat desde la que distribuir los autobuses entre este espacio de 6.000 metros cuadrados y el garaje de su sede de L’Hospitalet de Llobregat.

En su expansión, Julià se ha hecho con el 24% de iVenture, una tecnológica que ofrece paquetes turísticos de prepago. La compañía ha hecho un desembolso de tres millones de euros para formar parte del capital de una firma que ya opera en una treintena de ciudades, entre ellas Madrid y Barcelona.


53
L’alcaldessa de Montgat, Rosa Funtané, va aprovar el nou cartipàs la setmana passada, a l’espera d’arribar a un acord de govern més ampli.
Funtané i regidors d’altres partits en un acte recent. Foto: Twitter (@montgat)

De moment, Funtané ha repartit les regidories i tinences d’alcaldia entre els cinc representants d’ERC.

El regidor republicà David Sánchez Boutín va ser nomenat primer tinent d’alcaldessa i coordinador de l’àrea de territori i sostenibilitat, així com regidor-delegat d’ordenació i gestió del territori, habitatge, obres i infraestructures, serveis municipals, manteniment, via pública, parcs, jardins i edificis municipals.

La regidora Laura Ribot i Cuenca serà la segona tinenta d’alcaldessa i coordinadora de l’àrea de govern i ciutadania. Ribot i Cuenca s’encarregarà també dels recursos econòmics i humans, la qualitat, avaluació de serveis públics i bon govern, la programació i coordinació, els serveis interns, ciutadania i participació ciutadana.

El tercer tinent d’alcaldessa serà el regidor Jordi Ratera i Sarra, quetambé serà coordinador de l’àrea de desenvolupament local i regidor delegat de cultura i festes, esports, promoció econòmica, foment de l’ocupació, promoció de la Vila i comerç i consum.

Finalment, la regidora Alba Hernández Lacoma coordinarà l’àrea de serveis a les persones i serà la regidora delegada d’acció social, gent gran, salut, polítiques d’igualtat, cooperació i solidaritat, educació, joventut, sostenibilitat i medi ambient.

Tot i aquesta distribució dels càrrecs, Funtané avisa que continua buscant un acord de govern més ampli i, per tant, podrien haver-hi canvis en les regidories si, finalment, un altre grup municipal entra al govern. L’alcaldessa haurà de retre comptes d’aquest cartipàs al pròxim ple de l’11 de juliol, quan s’hauran de votar també les retribucions dels càrrecs./Linea Nord


54
Ja s’han iniciat els treballs de substitució de la gespa artificial del Camp Municipal de Futbol de Montgat.

 Es preveu que els treballs, que tenen un cost de 118.343,93 €, tinguin una durada de 4 setmanes. Aquesta actuació respon a la necessitat de renovar la superfície que hi ha ara, actualment molt deteriorada i en un mal estat de conservació.

A més, la base de suport de la gespa també requereix reparacions i altres operacions de manteniment, ja que l’estructura ha patit deformacions, sobretot a causa del creixement de les arrels dels arbres més propers a la zona.

La substitució de la gespa suposarà una millora de la qualitat mediambiental i el servei que dona aquesta instal·lació esportiva al conjunt d’entitats i persones que utilitzen el camp de Futbol. La nova temporada esportiva a Montgat començarà amb la gespa artificial del camp renovada./Tot Badalona

55
Noticias / Segona edició del talonari de promocions ‘Montgattiana’
« el: Juliol 02, 2019, 08:34:11 am »
Les associacions de comerciants de Montgat i Tiana han tornat a unir esforços per llançar la 2a edició del talonari de promocions ‘Montgattiana’, on es poden trobar descomptes de fins al 80% en més de 80 comerços i serveis dels dos municipis.

 Esmorzars gratuïts, descomptes en alimentació, restaurants, moda o estètica, entre d’altres. El talonari, que s’ha creat en un format de butxaca per fer-lo més pràctic i comode, s’ha distribuit el passat mes de juny a uns 8.000 habitatges. La majoria d’ofertes,descomptes i promocions són vàlides fins a finals de setembre i la resta fins a finals
d’any.

El talonari té el suport de les regidories de Promoció Econòmica d’ambdues localitats, i el projecte es troba dins del Pla de Promoció del Comerç Local de l’ACISM, que té com a objectiu impulsar la xarxa de comerços i serveis locals.

 El talonari ‘Montgattiana’ se suma a campanyes anteriors, com el rasca ‘Fem Montgat’ o d’altres que encara han d’arribar, com ‘El Superpremi’, “La Targeta client” o el “Comprar a Montgat té premi” de Nadal./Tot Badalona

56
Noticias / Montgat estrena una fotolinera laboral
« el: Juliol 01, 2019, 08:49:27 am »
Durant els últims mesos, s’ha estat instal·lant una fotolinera laboral a la zona d’estacionament del carrer Marina (davant del casal de Gent Gran).

 L’equipament disposa d’una marquesina fotovoltaica i d’un espai per carregar fins a 4 vehicles simultàniament (tant turismes com motocicletes), amb un temps de càrrega de 2 hores.

En aquests moments la instal·lació està en la fase de connexions elèctriques. L’objectiu d’aquest projecte és abordar tres problemes clau del territori metropolità: la transició energètica, augmentant l’autosuficiència energètica dels municipis gràcies a l’energia solar fotovoltaica; la millora de la salut pública augmentantla qualitat de l’aire i la mobilitat més sostenible i, finalment, reduir les emissions de GEH per frenar el canvi climàtic.

El projecte és producte de la col·laboració entre l’Ajuntament, que s’encarrega de l’obra civil, i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, que duu a terme la instal·lació i la incorporació de les marquesines./Tot Badalona

57
Noticias / Un grup de dones organitza l’Acció Feminista Montgatina
« el: Juliol 01, 2019, 08:33:08 am »
Dissabte passat es va celebrar al parc del Turonet la primera assemblea de l’Acció Feminista Montgatina (AFM), un col·lectiu que vol teixir una xarxa feminista al poble i constituir-se com un espai de suport mutu al municipi.Unes 30 dones van ser a la primera assemblea. Foto: Twitter (@AFMontgatina)
A aquesta primera trobada oberta de l’assemblea van participar-hi una trentena de dones, joves i grans, amb interessos diversos, les quals van compartir les seves inquietuds sobre la necessitat d’organitzar-se com a dones feministes al poble.

Des de l’AFM expliquen a Línia Nord que la reunió de dissabte passat va servir per fer una presa de contacte i posar data a una segona trobada en la qual es concretarien les primeres accions que duran a terme.

Entre altres temes, a l’assemblea es va tractar la necessitat de visibilitzar el paper de la dona a l’esport al municipi, la necessitat d’espais en els quals les dones grans poguessin parlar dels seus cossos o la demanda de tallers o activitats d’aprenentatge sobre sexualitat al municipi.

OBJECTIU: FER XARXA
Fonts del col·lectiu assenyalen que la idea es va començar a gestar al desembre de l’any passat. Dues joves del poble van crear un grup de Whatsapp amb dones interessades en el feminisme per proposar la idea d’organitzar-se i fer xarxa al poble.

Des de l’AFM asseguren que a Montgat “la gent jove està molt dispersa” i no està incidint en el poble, sobretot perquè la distribució dels diversos barris del municipi fa que els joves estiguin més dispersats. “La nostra manera de contribuir al poble passa és a través d’unir les dones”, expliquen, alhora que subratllen que el primer objectiu és formar-se i fer xarxa./Linea Nord

58
Noticias / 19 Fiesta entrada del verano de AVV Residencial Montgat
« el: Juny 30, 2019, 09:00:28 am »
19 Fiesta entrada del verano de AVV Residencial Montgat
Ayer dia 29 se celebro la 19 fiesta de entrada al verano 2019.  Este año ha coincidido con el 20 aniversario de la constitución de la AVV. Residencial Montgat.  La  fiesta empezó con una gran participación infantil en la Fiesta de la Espuma,  seguido de una merienda para los niños consistente en Cacaolats para todos y croisants variados.   Siguió con una amenización de música disco.

A continuación, y para todos  empezamos con la butifarrada y acompañada con agua cerveza y vino Ya sobre las 9,30 aproximadamente empezo la actuación en directo de Márquez & Joaki hasta las 12 de la noche.  Todo ello acompañado de Mojitos cubanos y otros combinados.  Con motivo del veinte aniversario se regalo cocas de Sant Pere a toda la asistencia.
La valoración de la junta es positiva pues pasaron por la fiesta entre niños y mayores mas de 900 personas.


59
Noticias / Arrenca el 15è Concurs de Música Jove del Maresme
« el: Juny 26, 2019, 09:07:05 am »
El Concurs de Música Jove, organitzat pels ajuntaments de Cabrils, El Masnou, Montgat i Vilassar de Mar, arriba a la 15a edició amb nous propòsits, objectius renovats i moltes sorpreses.


Una de les novetats per aquest 2019 és el cicle de jornades de formació i l’elaboració d’una guia final amb tots els temes i recursos tractats durant l’any. Aquest cicle de jornades serà una acció divulgativa i educativa on professionals del sector i els joves músics podran adquirir coneixements, resoldre dubtes i construir, entre tots, models de consulta i/o assessorament, establint continguts que ajudin als joves a apropar-se al sector. El cicle de jornades constarà de 5 sessions; una a cada municipi organitzador més una jornada conclusiva a la fase final del concurs. Els ponents convidats seran professionals del sector que proposaran temàtiques concretes per a cada sessió, deixant temps per a conceptes genèrics requerits pels assistents. (ex: educatius, audiovisuals, estratègies de viralització, eines digitals, estructura de la industria, managements, discogràfiques, editorials, booking, gestió de drets d’autor, termes legals, festivals, subvencions, sponsorship, …)

Aquestes sessions seran programades i anunciades, per tal d’inscriure’s a la web (maresmusic.cat). Obertes a totes les edats i no-participants del concurs./Tot Badalona

60
Noticias / Festa D`estiu 2019
« el: Juny 20, 2019, 08:38:03 am »

Festa dèstiu
Disabte 29 de Juny de 2019
Plaça de les Mallorquines

18H FESTA INFANTIL AMB CANÓ DE ESPUMA
I BERENAR PELS MÉS PETITS
20.30H BUTIFARRADA POPULAR
21H CONCERT DE MÁRQUEZ & JOAKY
A continuación degustación de Mojitos cubanos.

Organitza AVV RESIDENCIAL MONTGAT         Colabora AYUNTAMENT de MONTGAT

Pàgines: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 ... 71
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal