Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 70
856
Noticias / 3.500 corredores en la Maratest de Badalona
« el: Febrer 20, 2014, 08:09:21 am »
En tan sólo tres años de vida, la Maratest de Badalona se ha convertido en la prueba de referencia para los atletas que están preparando una maratón a finales de invierno

3.500 atletas harán este año la “tirada larga” de 30 kilómetros, y la versión más popular de 15km, por las calles de Badalona y Montgat este domingo 23 de febrero.

La Maratest de Badalona, organizada por Gaudium Sports y con la colaboración del Ajuntament de Badalona, el Ajuntament de Montgat, Marina Badalona y la Diputació de Barcelona, nació en marzo de 2012 para llenar el vacío de pruebas del calendario catalán de ruta entre las medias maratones y las maratones. Los participantes disponen de cronometraje, avituallamientos líquidos de agua y bebida isotónica, avituallamientos sólidos y liebres que marcan 6 ritmos objetivos de maratón (2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h, 3:45h y 4:00h) o de media maratón (1:22.30h, 1:30h, 1:37.30, 1.45h, 1:52.30 y 2h).

La Maratest de Badalona presenta un recorrido muy ameno y plano que pretende ser el escenario ideal para hacer una tirada larga en grupo. El trazado reúne una mezcla de la zona antigua y moderna de la ciudad de Badalona, y en esta tercera edición, vuelve a pasar durante aproximadamente dos kilómetros por la localidad de Montgat. La zona de salida y llegada está situada delante del Palau Olímpic de Badalona y la salida de la carrera tendrá lugar a las 9:00 horas.

En cuanto a porcentaje de participación, no ha variado mucho respecto al de las dos primeras ediciones. Dos tercios (64%) de las inscripciones se han hecho para la carrera de 30 kilómetros mientras que un 36% se ha decantado por los 15km. La participación femenina es de un 28% en los 15km y de un 14% en los 30 kilómetros.

857
Noticias / Montgat, el sorteig dels horts ja està fet
« el: Febrer 13, 2014, 07:08:24 pm »
El horts ja s’han sortejat.
Els aspirants triaran durant aquesta setmana la parcel·la desitjada.
Des d’aquest dilluns els adjudicataris podran triar el tros que més els convingui, hi ha diferents mides; des de 30 metres quadrats fins a 180. El procés de reparcel·lació es divideix en dues fases, la primera del projecte és aquesta en la que s’han aconseguit 120 parcel·les de les quals 100 veïns de Montgat en podran gaudir, les 20 restants s’han reservat per a l’ús de l’Ajuntament, l’àrea de benestar social, entitats del poble i escoles que ho hagin sol·licitat.

A la una del migdia d’aquest passat dissabte es va celebrar el sorteig a la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc. En la presentació, l’Alcalde, Francesc Garcia, va explicar tot el que s’ha fet per remodelar la zona dels horts de Can Casanovas i amb l’objectiu que s’ha projectat. Garcia va expresar la voluntat per part de l’equip de govern d’assolir un “gran parc metropolità on qualsevol pugui anar a passejar, la idea prové del francès i és el cultiu com a element de jardineria”

El Regidor de Sostenibilitat, Tomàs Cabrejas, va explicar com serà tot el procediment d’adjudicació després de l’acte, les bases del concurs i la mecànica del sorteig. I, finalment, es va procedir al concurs amb l’actuació del notari en funcions a Montgat aquell dia, el Sr. Castelló. Els 221 inscrits tenen un número, en aquesta fase es podran aconseguir l’hort els cent primers. Tot i així, la numeració no va ser definitiva perquè es va detectar alguna irregularitat dels aspirants, només un membre d’una mateixa familia es podia inscriure i en algun cas hi havia més d’un membre. Per tant, hi ha persones que tot i tenir un nombre més alt del centenar podran tenir una parcel·la a Can Casanovas.


Un cop acabat el concurs a la Biblioteca es respirava satisfacció i alegría. Salvador Font, veí de Montgat, ha fet referència a la transparència del sorteig. I Carmen Rodríguez, viu al poble fa cinquanta anys, veu els horts com una bona font de recursos per a la familia en aquests moments de crisi.
L’Alcalde també ha destacat la importància que té per Montgat comptar amb una zona d’aquest tipus. Ja que serà oberta a tothom i que farà apropar a la natura a tot el qui ho vulgui. Es preveu la inauguració dels horts a mitjans de març, un cop finalitzin les obres.
Esther Martinez
Corresponsal Local

858
L’associació Convivència Cívica engegarà una campanya a Badalona perquè els pares iniciïn els tràmits judicials per aconseguir que totes les escoles de la ciutat equiparin el castellà amb el català. L’entitat ha afirmat que ja hi ha 5 noves sol·licituds de pares de Badalona, i un de Montgat, per demanar l’equiparació de la llengua castellana i catalana a classe.


859
Fòrum General / Re:Este for tiene Twitter?
« el: Febrer 10, 2014, 08:27:56 am »
El twitter es twitter montgatnet,el facebook/montgatnet

860
Noticias / Hamelin tria Montgat
« el: Febrer 08, 2014, 07:54:44 pm »
Les obres al terreny on s'ubicarà el centre / esthermartinez
Definitivament l'escola Hamelin s'instal·larà a Montgat després de moltes negociacions.

Al ple de Novembre i el d'aquest passat mes de gener han estat claus per la decisió definitiva del Centre educatiu.


L’Escola Hamelin ha triat Montgat com a futura seu del seu nou centre.Aquesta passada setmana ja s’han iniciat les obres al terreny on s’ubicarà el nou centre. En l’últim ple del mes de gener s’ha acordat que es bonificarà a aquesta empresa en concepte de l’impost de construccions a canvi del foment de la ocupació.

L’Ajuntament de Montgat ha arribat a un acord amb Hamelin2 que ha fet decidir definitivament a l’empresa de construir al municipi el seu nou centre educatiu. Al darrer ple s’ha aprovat un descompte del 30% de l’impost d’obres i serveis amb la condició que la nova escola proporcioni al poble l’augment d’ocupació. Hamelin haurà de contractar 20 persones de Montgat durant un període de 20 anys.Aquest era un dels punts de l’ordre del dia i va ser el més discutit. La oposició no acaba d’entendre que es faciliti la inversió a aquesta empresa perquè consideren que té suficients recursos econòmics per no haver de dependre de cap bonificació. Ja en el ple del mes de novembre es va declarar Hamelin com a bé d’especial interès i d’utilitat municipal i això ja suposava un 15% de descompte en aquest impost. El pagament de l’impost de construccions seria de 840.000 euros i d’aquesta manera en seran 255.000 menys. És adir, en total se li aplicarà un 45% de descompte.

Segons el Regidor d’Hisenda, Carlos Esgueva, Hamelin aportarà al municipi 19,7 milions d’euros d’ingressos fiscals durant la seva implantació. Serà un complex educatiu amb la capacitat per a uns 1.800 alumnes i comptarà aproximadament amb 300 empleats, fet que incrementarà la ocupació al poble. Es preveu que el 2017 ja Hamelin sigui una realitat al poble.
Esther Martinez
Corresponsal Local

861
Els agents de la Policia Local van intervenir 2,2kg. de marihuana.

El passat 30 de gener de 2014 cap a mitja tarda, la Policia Local de Montgat va detenir dos individus de nacionalitat espanyola per un presumpte delicte contra la salut pública.

 En un control rutinari de documentació al camí Ral es va aturar a una furgoneta amb dues persones en el seu interior.

El vehicle desprenia una forta olor a marihuana, motiu pel qual es va registrar l'interior de la furgoneta, on els agents de la policia local van trobar tres bosses plenes d'aquesta substància estupefaent, dues d'elles de grans dimensions. El pes total de la substància intervinguda era d'aproximadament 2,2 kgs.

La Policia Local de Montgat va detenir als dos individus que van ser traslladats a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Premià de Mar.
Fuente /web municipal

862
Fòrum General / El mirall
« el: Febrer 03, 2014, 09:21:32 pm »
El pasado viernes creo ,el Alcalde monto una comida con los medios de comunicación de Montgat evidentemente al margen de la web municipal solo hay el panfleto  municipal,evidentemente el unico medio indepediente de participación ciudadana es montgat.net pero este medio es una piedra en el zapato del Gobierno Municipal,por tanto no debe participar.

863
Àlvar Suñol, entre dues de les peces que ha reunit per a l'exposició a Girona aniol resclosa

Nascut a Montgat i més reconegut a França i els EUA que aquí, presenta una retrospectiva a la Casa de Cultura

Arriba un moment que una persona, inclús un artista, ha d'optar pel pragmatisme o el romanticisme. I sí, potser el París dels anys 50 i 60 seria el paradís en la terra, però això no dóna de menjar. Per menjar has de vendre obra, i es ven més fàcilment on hi ha diners. Per això Àlvar Suñol explicava ahir en la presentació de la seva retrospectiva, que "París era meravellós en aquella època", però "els Estats Units et permetia viure de la pintura". I cap allà va anar Suñol. I hi va triomfar.

Àlvar Suñol, conegut com el pintor de Hollywood després que les seves obres fossin objecte de desig per part de compradors de la indústria del cinema americà, com és el cas del romanès Jean Negulesco, presenta a Girona una retrospectiva de la seva obra. L'artista català, de 79 anys, exposa algunes de les seves principals obres, fins al pròxim 15 de març, a la Casa de Cultura de Girona.

Suñol ha reunit per a aquesta ocasió 44 peces amb les quals repassa la trajectòria del seu treball, des de 1954 i fins a l'actualitat, que és més conegut als Estats Units i a França que a l'estat espanyol.

Nascut al municipi barceloní de Montgat, aquest pintor es va formar a l'Escola de Belles Arts de la capital catalana, encara que el seu expressionisme realista prové de la seva etapa per Andalusia i Castella després d'obtenir la Beca Alhambra als divuit anys.

La primera exposició de Àlvar Suñol va tenir lloc el 1956, a les Galeries Laietana de Barcelona i, després d'obtenir diversos premis, va viatjar el 1959 a París, becat per l'Institut Francès de Barcelona. Suñol es va introduir en el grup de L'École de París i l'èxit que allà va obtenir el va portar a establir-se a la capital francesa fins a 1975, encara que va començar a exposar en diferents països fins que va recalar a Nova York, el 1962.

Àlvar Suñol va vendre gairebé tota la seva obra en territori nord-americà i va ser el pintor de Hollywood, com ho demostra el quadre adquirit per Negulesco que, ara, s'exposa a Girona.

L'artista català reconeix en la seva pintura la influència de mestres com Antoni Tàpies, el traç del qual va conèixer a París quan ell hi residia, amb motiu d'una exposició del barceloní.

Àlvar Suñol, després de tota una vida dedicada a l'art, s'ha establert recentment a l'Empordà i manifesta obertament que l'exposició que inaugura ara, titulada "Una antologia des de 1954 a 2014", és una prova del viscut, però sense renunciar a continuar la seva obra "tant temps com sigui possible"

864
Noticias / Cap de setmana marcat per la foscor a Tiana
« el: Gener 30, 2014, 08:42:27 pm »
Divendres i dissabte es celebrava la segona edició del festival de novel·la negra en català, el Tiana Negra. I diumenge, Tiana era gris.

 Un incendi a la zona de l’ermita de l’Alegria va fer d’un diumenge que es preveia tranquil pels tianencs, després de l’activitat que havia comportat el festival, finalment, acabés marcat per les sirenes de policia i bombers, i un mitjà de comunicació, La Local i Ràdio Tiana, que va informar minut a minut. Una columna de fum es va detectar a les 11:30h i va ser llavors quan es va avisar a policia i bombers. A les 13:30h es va declarar un incendi que va transcórrer al llarg de tot el dia, fins les 21:30h que va ser controlat. Els bombers van continuar treballant en les tasques d’extinció del foc fins les 17:30h del dilluns.

Segons els Agents Rurals s’han cremat 7 hectàrees de pi i matoll. En total, una vintena de camions de bombers i 4 mitjans aèris van participar en les tasques d’extinció del foc. També hi van ser presents ADF de tiana i algunes unitats del Maresme. L’incendi va obligar a desallotjar a 20 persones de la urbanització Can Comulada d’Alella, és la zona habitada més propera a la zona afectada per les flames. Tot i així, la policia va descartar la possibilitat que el foc arribés a les cases, el desallotjament va ser per precaució. I aquella mateixa nit van poder-la passar a casa.

Agents Rurals i Mossos d’Esquadra treballen encara per esbrinar les causes de l’incendi. L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, ha deixat entreveure en declaracions a Ràdio Tiana que es podria tractar d’una negligencia. Pujol ha explicat que “diumenge no era un dia complicat meteorològicament, des d’un punt de vista que pogués provocar un incendi, també és veritat que hi havia moltes persones gaudint de la muntanya i les causes podrien ser moltes, no tenim clar si es podrà trobar una causa concreta, aquestes coses malauradament passen”. Molts tianencs van tenir present diumenge l’incendi del 1994 quan un foc va cremar gran part del terme municipal de Tiana i on es va haver de lamentar la mort d’un cartoixà.

Esther Martinez
Corresponsal Local

865
L’hospital Can Ruti de Badalona va acabar a finals de 2013 les obres de les noves Urgències.

Tot i això, no tot el servei està en marxa. La direcció afirma que falta posar en marxa una unitat de tractament dotada amb sis butaques, mentre que la resta d’espais sí funciona “a ple rendiment”. D’altra banda, diverses entitats exigeixen l’obertura de llits tancats per les retallades i la totalitat de serveis de les noves Urgències amb la dotació del personal necessari. “Les Urgències estan saturades, hi ha llits on hospitalitzar els malalts però estan tancats”, adverteixen. Des de Can Ruti reconeixen un augment notable de l’activitat aquest hivern, però neguen la saturació del servei.

L’associació CanRutidiuProu, el sindicat CATACCTS i l’Àgora Ciutadana de Badalona lamenten que “en plena crisi no s’ha deixat d’inaugurar i serveis nous com l’heliport, les urgències, vestuaris, l’adquisició d’un munt d’aparells dispensadors intel•ligents de fàrmacs, sistemes informàtics, però la realitat és que no hi ha el personal necessari per obrir les urgències, ni per obrir els llits tancats per les retallades”.Els malalts, adverteixen, esperen llargues cues per ser atesos a urgències i “quan son atesos se’ls destina a compartir un box que s’ha dissenyat per ser individual, i que després de llargues esperes, en alguns casos de fins a tres dies, aconsegueixen llit a alguna planta d’hospitalització”. A través d’un comunicat els professionals del centre demanen que de manera “urgent” es puguin restablir serveis. Des de la direcció del centre hospitalari neguen que els box siguin individuals i expliquen que una part dels nous espais sí s’ha posat ja en marxa: quatre despatxos d’atenció mèdica, un d’infermeria i la sala d’espera: “Aquests espais funcionen a ple rendiment excepte la unitat de Tractament, dotada amb sis butaques, que s’obrirà en breu”, afirmen fonts de Can Ruti. “Els tractaments que es faran a les butaques ara es fan a l’interior dels boxs”, afegeixen.

Augment de l’activitat a causa de malalties com la grip

La manca de personal i el retard de l’obertura d’aquesta zona de les noves Urgències ha coincidit, segons dades facilitades per l’hospital, amb un augment de l’activitat, com a conseqüència de virasis hivernals, que afecten especialment els pacients més fràgils o amb malalties cròniques. “L’activitat habitual a Urgències és d’unes 280 atencions diàries i, des del Nadal, se superen pràcticament cada dia les 320. Per aquest motiu, es flexibilitza l’ús dels llits d’hospitalització en funció de les necessitats assistencials i s’ha ampliat aquest recurs en les últimes setmanes en més de 30 llits”, expliquen des de la direcció de Can Ruti. Malgrat l’augment de les atencions a Urgències, però, asseguren que “fins avui no s’ha hagut de suspendre cap intervenció quirúrgica programada”. Els pacients de menys gravetat són els que han d’esperar-se més, mentre que els pacients prioritaris són atesos immediatament, ja que “en qualsevol cas, l’ordre d’atenció és per criteris clínics d’urgència”.

Pròxima obertura

També pròximament està prevista una darrera fase d’obres a Urgències per a l’obertura dels espais destinats a la nova Unitat de Curta Estada d’Urgències. Aquesta unitat funciona des de l’any 1991 a la desena planta d’hospitalització.Totbadalona

866
Ordre del Dia Ple Municipal,dijous 30 de gener de 2014.

ORDRE DEL DIA

I-PART RESOLUTIVA

I. Aprovació de l’acta núm. 14/2013, corresponent a la sessió de data 19 de desembre de 2013.

II. Ratificar la Resolució de l’Alcaldia de data 12 de desembre de 2013, relativa a aprovar el contingut del conveni de col·laboració entre els Ajuntaments d’Argentona, Premià de Dalt i Montgat, pel
desenvolupament del projecte d’assessorament empresa i emprenedors.

III. Aprovar el conveni de col·laboració entre la Fundació Pere Tarrés i els Ajuntaments de Tiana i
Montgat, pel funcionament del projecte d’estudi assistit pel curs 2013-2014.

IV. Ratificar la Resolució de l’Alcaldia de data 20 de desembre de 2013, relativa a fixar l’import del
contracte de manteniment integral del Parc del Turó del Mar i del Parc del Turó del Sastre.

V. Aprovar el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Montgat i l’empresa Hamelin 2, promotora
de la construcció del “Centre Educatiu Hamelin Internacional Laie”.

VI. Determinar la concreció percentual dels beneficis potestatius en relació a l’ordenança sobre l’ICIO de
les obres de la Fase I del futur “Centre Educatiu Hamelin Internacional Laie”.

VII. Aprovar la creació del servei públic del Mercat Municipal.

VIII. Recuperació d’ofici d’un espai demanial situat al Pla de Montgat.

IX. Aprovar l’expedient de contractació, els plecs de prescripcions tècniques, plecs de clàusules
administratives particulars i convocatòria de la licitació corresponent al subministrament de
tecnologia per a la millora energètica i servei integral de l’enllumenat públic de Montgat.

X. Moció del grup municipal de CiU i d’ERC per manifestar el suport a l’anunci de la convocatòria d’una
consulta sobre el futur polític de Catalunya.

II.- PART DE CONTROL
I. Precs i Preguntes. L’ALCALDE,
Francesc Garcia Arrocha.

867
La entidad solidaria hace una donación de 80.000 euros a la delegación local del Institut Català d'Oncologia

Badalona. (Redacción). – La Fundació Badalona contra el Càncer ha colaborado en la mejora de las instalaciones del Institut Català d’Oncologia, en su sede en el Hospital Germans Trias i Pujol. Con la donación de 80.000 euros, ICO ha podido reemplazar 43 camas de hospitalización del centro.

La entidad solidaria trabaja en Badalona desde hace 14 años para colaborar en la investigación del cáncer. Cada año organizan una maratón formada por varios actos culturales y sociales para recaudar fondos. Pero cada vez tienen más dificultades para recaudar dinero, hasta el punto que Badalona contra el Càncer estuvo a punto de desaparecer.

Ahora, sus impulsores hacen un llamamiento a los municipios que tienen como hospital de referencia al Germans Trias i Pujol para que colaboren con la causa, sobre todo los del Barcelonès Nord y Maresme. Una de las poblaciones que ya ha empezado a colaborar con el ICO es Montgat a través del Centre Recreatiu i Cultural.

La colaboración de la fundación Badalona contra el Càncer ha permitido ayudar a un hospital de Santo Domingo, centro al que se han enviado las camas que se han sustituido de la planta 13 del ICO en Badalona.


868
Noticias / Anuncio Heineker filmado en Montgat
« el: Gener 28, 2014, 11:03:56 am »
 Video de Heineker filmado este verano en la explanada junto a la playa,se construyo un decorado que una vez visto el video parece grabado todo en un trasatlántico


Clica......http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=swagm8F4h7k

869
Noticias / Campanya de civisme pels propietaris dels gossos
« el: Gener 28, 2014, 08:30:18 am »

Durant un mínim d’un mes s’actuarà per procurar que les persones que tinguin un gos se’n facin responsables.
 La campanya cívica consisteix  en l’actuació de dos membres de la Policia Local vestits de paisà que imposaran sancions a qui no compleixi la llei. També s’incrementarà els espais adequats pel lleure d’aquests animals. S’instal·laran diferents dispensadors de bosses orgàniques per facilitar la recollida dels excrements.

Des del Consistori també es reconeix que els espais per a gossos són escassos a Montgat i que se n’ha adequar alguns més. A més a més, es milloraran els que hi ha actualment. Per aquest 2014 estan projectades dues grans zones canines d’entre 500 i 800 metres quadrats. Seran zones àmplies que es pretén que es converteixin en punts de trobada tant per als gossos com pels seus propietaris.

Amb totes aquestes mesures, el municipi vol erradicar l’incivisme en aquest sentit. Fins ara, hi ha hagut moltissimes queixes dels ciutadans per trobar-se els carrers del poble plens d’excrements de gos, per trobar-se un gos de raça perillosa sense morrió o gossos totalment lliures, entre d’altres.

En una setmana, que és el temps que fa de la posada en marxa de la campanya, s’ha sancionat a tres persones al poble. Dues multes de dos-cents euros per dur els gossos deslligats i una de 400 euros per dur un gos de raça perillosa sense morrió.
Esther Martinez
Corresponsal Local

870
Tots els arrestos s'han fet a la Ronda 8 de Maig. La Policia Local, però, no vol crear alarma.

Tres detencions a Montgat en tan sols 15 dies.

La Policia Local ha fet tres operacions al barri del Pla per la mateixa causa: detenir pressumptes lladres que freqüentaven la zona. La darrera va ser dissabte al migdia a la Ronda 8 de Març. Els veïns van avisar que hi havia un cotxe sospitós que passava per aquell carrer. La policia va identificar els ocupants i va adonar-se que un d’ells tenia una ordre de recerca dels Mossos d’Esquadra i el van detenir. Les altres dues detencions van ser al mateix barri i de manera molt similar. En les primeres no hi va haver avís previ del veïnat, la Policia en una de les seves rondes rutinàries va sospitar i els va identificar.

En les tres ocasions es tractava de persones d’entre 25 i 35 anys, veïns de Barcelona i de nacionalitat espanyola. Cap d’ells havia delinquit mai a Montgat. Segons el Cap de Policia, Adrià Martínez, però, tot indica que tenien intenció d’actuar al municipi. Tot i les tres detencions, des de la Policia Local es demana tranquilitat ja que no ha incrementat el nombre de robatoris com en altres municipis del Maresme. Montgat continua sent una de les poblacions més tranquiles, en aquest sentit, de la comarca.
Esther Martinez
Corresponsal Local

Pàgines: 1 ... 53 54 55 56 57 [58] 59 60 61 62 63 ... 70
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal