Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 69
886
Noticias / Concert de cantautors a Montgat
« el: Octubre 28, 2013, 08:07:42 am »
Jordi Celma, Manu Garcia, Jordi Torrent i Celso Garcia tenien ganes de mostrar al seu poble el que els agrada fer.

Composar, escriure i cantar és la vocació d’aquests quatre montgatins que divendres 18 van fer omplir la “Biblioteca Tirant lo Blanc”. Un acte que van organitzar de manera totalment altruista amb la que hi va col·laborar  la Regidoria de Cultura l’Ajuntament de Montgat.

Els artistes van tenir la oportunitat de cantar algunes de les peces del seu repertori musical. Un concert especial, emotiu, divertit, proper, familiar i , a la vegada, molt formal. La idea era que la biblioteca es transformés en un cabaret, segons ha explicat Rosa Funtané, Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montgat. El públic en tauletes il·luminades amb espelmes i els músics apuntats per focus de llum tènue en un escenari de mitja alçada.

En l’acte van debutar un grup de tres nenes cantautores, una d’elles filla de Manu Garcia, un dels intèrprets de la nit. I la vetllada va concloure amb el “Paraules d’amor” de Joan Manel Serrat interpretada pels quatre músics montgatins i amb la colaboració de Rosa Funtané, també present a l’escenari.

Esther Martinez
Corresponsal Local

887
Badalona Serveis Assistencials presenta el seu Pla estratègic pels propers dos anys coincidint amb l’arribada d’un nou gerent

Badalona Serveis Assistencials (BSA), l’empresa que gestiona l’Hospital Municipal, El Carme i diversos ambulatoris, entre ells el de Montgat està donant a conèixer aquests dies el seu Pla estratègic per al període 2013-2015, el document que desenvolupa les línies estratègiques aprovades pel Consell d’administració de l’organització. El pla, porat per lema ‘Compromís, complicitat i coresponsabilitat’, i preveu el desenvolupament, mitjançant diverses accions,com la sostenibilitat de l’organització, el compromís amb usuaris i professionals i la coresponsabilitat institucional per contribuir a la viabilitat del model sanitari català

Josep Ramon Llopart, nou gerent de BSA

D’altra banda, BSA disposa des del mes de setembre de nou gerent. Es tracta del doctor Josep Ramon Llopart, que fins al moment ocupava els càrrecs d’adjunt a Gerència i director de Planificació i Recursos de l’organització. El Consell d’Administració de BSA va ratificar per unanimitat, fa poques setmanes, el nomenament del nou gerent. El doctor Llopart és especialista en cirurgia general i de l’aparell digestiu, doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de La Laguna (Tenerife) i màster en Gestió Hospitalària per l’escola de negocis ESADE. Es va incorporar a Badalona Serveis Assistencials el desembre de 1993 en qualitat de cirurgià. El doctor Llopart assumeix la Gerència després de la renúncia al càrrec de M. Àngels Cabezas, que va estar al capdavant de l’organització durant 10 anys.

TOTBADALONA

888
Noticias / Montgat solidari amb el càncer de mama
« el: Octubre 26, 2013, 08:44:05 am »
L’Associació de Dones i el Casal de Gent Gran de Montgat van voler afegir-se  a la lluita contra el càncer de mama  aquest passat diumenge.

Van organitzar un concert benèfic a la Biblioteca Tirant lo Blancper recaptar fons que s’han destinat a la Fundació Privada  D’Estudis i Recerca Oncològica (FERO). La xifra total de diners que es van aconseguir van ser 410 per aquesta fundació reconeguda a nivell mundial. Al concert hi va participar el Grup Artístic del Casal de Gent Gran de Montgat Joan Maragall amb actuacions musicals.

Esther Martinez
Corresponsal Local

889
Noticias / Manifestació per retornar la B-30 al barri de Les Costes
« el: Octubre 25, 2013, 09:44:50 pm »
El passat divendres amb el crit “que torni la B-30” els veïns de Les Costes i de la resta de Montgat :D van manifestar-se per primera vegada després de dos anys sense l’autobús al barri.

Unes dues-centes persones van iniciar una marxa de protesta des del barri fins a la cruïlla de la sortida de la B-20 a Montgat, el trànsit en aquell punt va quedar aturat durant aproximadament 20 minuts.

Representants de tots els grups polítics de l’Ajuntament de Montgat van encapçalar la manifestació. El president de l’AAVV Les Costes, Albert Munné, va expressar la necessitat de la gent del barri i va demanar resposta a l’Àrea Metropolitana de Barcelona. Concretament, s’ha donat 15 diesa aquesta entitat perquè els doni la solució. En cas contrari, s’eprendrien altres accions més contundents. Se’n va apuntar una que seria anar directament a l’AMB i allà també fer un acte de protesta.
Esther Martinez
Corresponsal Local

890
Els avis de Tiana es manifesten contra la retallada de les pensions.

La marxa ha acabat com acaben pràcticament tots els actes d'aquest col·lectiu... amb una butifarrada.


 És la primera manifestació del segle 21 a Tiana i, de fet, també ho és del segle 20. Si feu memòria veureu que més enllà de les concentracions a la plaça de la vila contra la guerra a l'Iraq o a favor de la pau en moments molt puntuals, el poble no s'ha passejat mai pel carrer amb una pancarta, tret dels nens del Cau que van fer una marxa en positiu per ser feliç. Reivindicacions històriques són les concentracions a Montgat perquè tots els trens paressin a les estacions del poble veí o la primera mobilització de la història de Tiana per salvar la torre de la punxa de la casa del doctor Roderic Robert a mitjans dels anys 70.

Gemma Liñan

891
El Ayuntamiento de Montgat ha convocado una plaza de Técnico de soporte jurídico en régimen de interinaje hasta que se cubra definitivamente la plaza de secretario.
Las bases están en el siguiente enlace. Es para licenciados en derecho, y se trata de que si hay alguien interesado se de prisa porque el plazo es cortísimo, sólo de diez días naturales.
Clica aqui........https://bop.diba.cat/conRe.asp?htmp=pdf&cla=022013025253   

892
Noticias / ACORD ENTRE EL F.C.BARCELONA I PROJECTE HOME
« el: Octubre 18, 2013, 10:12:53 pm »
La Fundació F.C.Barcelona ha signat aquesta passada setmana a Montgat un acord de col·laboració amb Projecte Home, ONG amb seu a Montgat dedicada al tractament i la prevenció de les drogodependències.

 En la signatura hi van participar Ramon Pont i Antoni Tombas, membres de la Fundació F.C. Barcelona, Luis del Olmo, periodista i un dels fundadors de Projecte Home i Oriol Esculies, director de Projecte Home a Catalunya.


L’acord aposta per l’esport com a eina per lluitar contra les adiccions entre els joves. Es tracta d’un conveni que fomentarà la pràctica esportiva entre els usuaris del centre d’atenció i tractament per a adolescents i joves d’entre 13 i 23 anys amb un consum problemàtic d’alcohol, altres drogues i noves tecnologies. La Fundació F.C. Barcelona ha donat una quantitat econòmica que ha permès a Projecte Home poder contractar a un professor d’educació física. A més a més, l’Institut Thalassa de Montgat els ha cedit les seves instal·lacions per la pràctica de l’esport.

‘Futbolnet’ és un projecte de reeducació a través de l’esport que ja s’ha començat a posar en pràctica entre nois i noies de 13 a 18 anys usuaris de Projecte Home. L’esport complementa molt bé el tractament de teràpia merament convencional.  Oriol Esculies, director de Projecte Home a Catalunya, ha explicat que “la omnipresència i prestigi que té el Barça és un bona motivació perquè el nois hi vulguin particitpar”. Cada setmana un grup de joves dirigits per un mestre d’educació física juguen a futbol sala a les instal·lacions de IES Thalassa de Montgat.

Esther Martinez
Corresponsal Local

893
Noticias / EL CONCURS DE LES PAELLES, UNA FESTA DE MONTGAT
« el: Octubre 11, 2013, 03:27:35 pm »
Gambes, escamarlans, musclos, cloïsses, verdures, garrafons, olives i arròs! Tots els ingredients per aconseguir un mateix resultat: LA PAELLA.


A la Plaça de les Mallorquines de Montgat aquest passat diumenge hi havia unes 600 persones per fer 32 paelles. Veïns de Montgat i d’arreu van voler fer del concurs de les paelles una jornada festiva on el més important és participar. Els guanyadors van ser tres: Juan Morote, a la originalitat. L’arròs d’ERC va rebre el premi per la millor decoració i la que va escollir el jurat com la més bona va ser la de Maria Parra, montgatina de tota la vida.

Amb representants de països com Holanda o Guinea Equatorial aquest any el concurs semblava més internacional que mai. Andreu Van Keulen  explica que fa dotze anys que hi participen ell amb amics i familiars. Un total de 48 persones van cuinar una paella que representava el lligam d’Holanda i Montgat per aquest veí: Tulipes fetes amb pebrot i l’escut de Montgat fet amb fondant. Aquests anys són els que porta l’Andreu a Catalunya, la seva participació en aquest concurs ha estat un fet que l’ha impulsat a la integració total al poble. Sembla que el seu exemple el seguirà Arsenio Pancho, de Guinea Equatorial, que amb la seva familia també ha vist una manera d’integrar-se al que és el seu poble des de fa tres anys. Aquest ha estat el primer any de participació però diu que s’ho ha passat tant bé que per poc que pugui repetirà l’any que ve.
Juan Morote premiat a la originalitat de la seva paella va sorprendre a tothom amb la representació d’una de les característiques més representatives del poble: LA SUBHASTA DEL PEIX. Jordi Ayra, Ramon Montes i Claudi de José, en representació d’ERC van continuar fent vía amb la seva paella i van guanyar el premi a la millor presentació, els escamarlans d’aquesta anaven vestits amb una estelada. Molt bona la presentació, però la Junta de l’Associació de Veïns de les Mallorquines, organitzadors del concurs, han manifestat la disconformitat amb el premi perquè la decoració no es podia menjar i una de les bases del concurs és que tot el que es posi a la paella sigui comestible. El darrer premi que es va lliurar és a Maria Parra, veïna de Montgat, per la paella més bona del concurs.
En definitiva, el concurs de les paelles s’ha convertit en una jornada festiva que ja és mostra identitària del poble de Montgat.

Esther Martinez
Corresponsal Local

894
Noticias / ENTREVISTA MIGUEL TOMÀS
« el: Octubre 10, 2013, 02:10:24 pm »
Entrevista a Miguel Tomás president de la Confederació Europea del Taxi(CET)
"Mai cap gobern m'habia ni tan sols insinuat que tanqués aquesta pagina"

Miguel Tomás té setanta anys i en fa trenta que viu a Montgat. Actualment és el president de la Confederació Europea del Taxi (CET). Un activista nat no només a Montgat sinó arreu i la mostra és que actualment ha estat un dels impulsors del moviment dels iaioflautas. Tomás té una pàgina web a Montgat des de fa dotze anys que actualment es veu amenaçada.


Miguel, què és montgat.net?

Montgat.net és una web d’àmbit local i personal que vaig crear fa aproximadament 12 anys. Al poble no hi havia cap tipus de mitjà de comunicació. No existia ni la pàgina web de l’Ajuntament. Vaig tenir la idea de fer una pàgina de participació ciutadana, no té cap tipus de contingut polític.

Tot és comunicació local, moltes recollides d’alguns mitjans de comunicació que parlen de Montgat i, per altra banda, les que m’envia gent que hi col.labora. I el foro és una altre part que pot publicar-hi tothom.

Hi ha algún filtre?

Pot publicar-hi tothom. Però el problema que té aquest país és que hi publica tothom menys el que hi hauria de publicar que és l’Ajuntament.
 
En relació amb això, fa uns dies, el 16 de setembre, Miguel  Tomàs, va rebre un burofax d’un bufet d’advocats en el que li exigeixen la retirada immediata dels comentaris que afecten l’honor de l’Alcalde Francesc X. García Arrocha, del  regidor Tomàs Cabrejas o de qualsevol  altre regidor de l’Ajuntament de Montgat. En cas contrari iniciaràn accions legals. Ha fet o farà alguna cosa des que li han fet arribar l carta?

Jo no he fet absolutament res. Això ho ha de dir un jutge. L’honor és algo molt subjectiu. Aquesta ja és la segona vegada que han enviat  coses el mateix equip de govern amb el mateix discurs. Jo si no m’ho diu un jutge no faré absolutament res.

Segons aquest burofax, el responsable d’una web es també el  responsable de tot comentari que s’hi fagi. Hi esta d’acord? S’ha informat legalment?

Això és un criteri d’ells, el foro es un lloc perquè la gent s’hi expressi. Prenem per exemple Barcelona on  hi han milers de foros , si el seu Ajuntament hagués d’estar pendent de tots per veure qui parla del seu alcalde i regidors els jutjats estaríen saturats. Per tant, considero que és un tema d’ells. Són persones que no accepten les crítiques. En el moment que en reben una la qual no els afavoreix la seva reacció es dictatorial.

S’havia trobat alguna vegada amb una situació similar a aquesta amb governs anteriors?

Mai cap govern m’havia ni tan sols insinuat que tanqués aquesta pàgina, i com t’he dit fa 12 anys que la vaig crear. Ni socialistes ni convergents i ,també, en moltes ocasions han estat criticats en el foro.

A la pàgina de La Vanguardia trobem en el foro un comentari que fa referència la noticia “Un nuevo tipo de radares” que diu: “No es afán recaudatorio, son medidas confiscatorias propias de la edad media, los ladrones se estan instalando en los ayuntamientos, no los votemos!”. Tens coneixement d’algun altre mitjà com, per exemple, La Vanguardia que hagi rebut per part de l’Ajuntament algun burofax?

És més fàcil ficar-se amb montgat.net que no amb La Vanguardia. El poder econòmic i jurídic no és el mateix que pugui tenir jo. No tinc cap tipus de publicitat a la pàgina. És una web feta a títol personal i, per tant, és evident que el cost que et pot significar una querella judicial no és assumible per a mi com per a un mitjà gran. Jo he estat una persona pública molts anys com a President Europeu del Sindicat del Taxi i m’han posat a parir panteras, per tant, se el que és. La persona que és pública ha d’assumir que, a vegades, agradarà o no el que fagi. Si el senyor Francesc X. García i el senyor Tomás Cabrejas fossin ciutadans i res més, no s’en parlaria públicament d’ells. Si creuen que va contra el seu honor, que ho portin als jutjats. Ara, espero que ho fagin amb diners de la seva butxaca i no toquin ni un cèntim de la butxaca dels montgatins.

El burofax que se li ha enviat és en nom de l’Ajuntament o en nom de Francesc X. Garcia i Tomás Cabrejas?

No, l’Ajuntament de Montgat no apareix enlloc. Apareix Francesc X. Garcia , com a Alcalde de Montgat, i Tomás Cabrejas, com a Regidor de l’Ajuntement de Montgat.
Aquí al poble fa anys hi havia una revista que es deia “El gato verde”, era l’època en què governava la Rosa Alemany (PSC). Va ser una revista que va generar molta polèmica i que es va portar a un ple abans d’emprendre cap acció legal. Jo, en aquest cas, no tinc constància que fins ara s’hagi portat a cap ple el tema de Montgat.net.

Vostè considera que algun dels comentaris que apareix al foro de montgat.net és responsabilitat seva?

No, en absolut. A la pàgina hi escriu tothom qui ho vol i la resposabilitat no és meva. De fet, molts comentaris ni els llegeixo, no estic tot el dia pendent del què escriu la gent

Per escriure al foro d’aquesta pàgina t’has de registrar d’alguna manera?

Has de posar el teu mail i unes claus i res més. Encara que no es signi l’escrit queda enregistrat qui l’enviï. Si algun dia em demanés un jutge les adreces des d’on m’han enviat els comentaris doncs si que li hauria de facilitar.

Ha rebut alguna notificació dels jutjats des del dia que va rebre el burofax?

No.

Creu que algun d’aquests comentaris que Francesc X. Garcia i Tomás Cabrejas subratllen, no hi hauria de ser?

Home, personalmet… Jo no escriuria segons quines paraules perquè no crec que s’hagi de faltar al respecte. El meu nivell cultural faria que escrigués d’una altra manera.

S’ha plantejat tancar aquest foro de montgat.net

No, mentre jo visqui no es tancarà aquest foro. Si es tanca el foro no té cap sentit la pàgina. L’element principal d’aquesta pàgina des que va néixer és la participació ciutadana. Ells no volen aquesta participació ciutadana que és poder expressar en algun lloc el que penses sobre el que es fa al poble. A més, l’objectiu de l’Alcalde i d’aquest Regidor és que jo tanqui la pàgina i no ho faré.

Esther Martinez
Corresponsal Local
Publicat a TotBadalona

895
Noticias / Malamar-Wake Park obligat a silenciar la música
« el: Octubre 06, 2013, 08:51:11 am »
 El primer estiu del funcionament de Malamar-Wakepark, el complex lúdico-esportiu amb restaurant situat a Montgat ha estat molt conflictiu pel veïnat.

Des d’aquest passat divendres Malamar no pot posar música. Després de les negociacions de l’Ajuntament amb els veïns per tal de conciliar l’activitat amb la tranquilitat dels veïns no s’ha pogut arribar a l’objectiu.

El dia 30 de juliol es van reunir amb veïns afectats de l’edifici de just al davant de les instal·lacions, amb Rosa Funtané, alcaldessa en funcions, i l’enginyer municipal,representants de l’Ajuntament, i amb Norberto Larriba, un dels socis de l’empresa Malamar-Wakepark i Jordi Moreu, tècnic d’una empresa contractada per Malamar que és especialista en estudis de sonometría. En la reunió totes les parts van mostrar interès per solucionar aquest problema i es van establir una sèrie de mesures per tal de controlar el soroll. Les mesures obligaven a l’empresa a adequar l’acústica del local perquè la música no molestés al veïnat. Una altre de les mesures restrictiva va ser la limitació horaria de la música.

Després d’aquesta i altres negociacions l’Ajuntament ha hagut d’adoptar aquestes mesures cautelars fins que no es resolguin les incidències detectades.
Esther Martinez
Corresponsal Local

896
Noticias / Malamar Wake Park, un espai de lleure pels montgatins
« el: Octubre 06, 2013, 08:45:01 am »
Malamar Wake Park es un nou centre lúdic esportiu dissenyat perquè tots els montgatins puguin gaudir d’un magnífic espai on practicar esports nàutics i d’altres activitats a la vora del mar, així com també disposa d´un restaurant de gran qualitat. Valorem la proposta de Malamar Wake Park com un excel·lent mitjà de promoció econòmica i turística pel municipi

En aquest sentit, el centre dona feina directa a 17 montgatins i a un nombre superior d’ocupacions indirectes. En tractar-se d´un centre de referència a Europa, Malamar Wake Park contribuirà a què Mongat sigui conegut internacionalment com a centre d’activitats esportives d’alt nivell i permetrà diferenciar el nostre municipi d’altres ofertes i destinacions turístiques.

El Consistori de Montgat està aplicant les mesures necessàries perquè la instal·lació sigui compatible amb el veïnatge, en aquest sentit l’Ajuntament manté contacte constant amb les comunitats de veïns properes per tal de mantenir-los informats i atendre les seves peticions. Dintre d’aquest compromís, l’ajuntament de Montgat ha decretat mesures molt restrictives per tal que les activitats pròpies de la instal·lació no puguin produir molèsties no desitjades.

L’Ajuntament vol agrair molt especialment la comprensió dels veïns del barri de Les Mallorquines durant aquests primers tres mesos de funcionament del Centre, durant els quals s’hi ha estat duent a terme l’encaix de les activitats d’aquest nou espai amb el veïnatge més proper.

Des de l’Ajuntament continuem treballant pel benestar de tots els montgatins.

Francesc Garcia Arrocha
Alcalde de Montgat
Fuente.TotBadalona

897
Noticias / Montgat en el punt de mira
« el: Octubre 04, 2013, 11:04:38 pm »
 La darrera filera de la Sala de Plens de Montgat es feia petita pels professionals de la informació aquest passat dijous.

Dia de ple municipal i l’equip de govern forçat a donar explicacions. En l’ordre del dia cap punt feia referència al tema d’interès majoritari de la nit: ELS RADARS. Al final, però, en l’apartat de precs i preguntes va ser el principal.

 
Arrel de les queixes dels veïns recollides per la “Plataforma No als Radars de Montgat” PRE, ICV i PSC van fer preguntes molt concretes sobre el procediment administratiu a l’hora d’instal•lar els radars i sobre la falta voluntat en atendre alguns mitjans de comunicació per donar explicacions davant les presumptes proves que assenyalaven l’equip de govern de cometre algunes irregularitats, segons el reportatge que va emetre 8tv fa 12 dies.
Francesc X. Garcia, Alcalde de Montgat, va assegurar que “tots els concursos públics impulsats per l’Ajuntament de Montgat des de la regidoria d’Hisenda al departament de compres i contractació queda en absolutes garanties jurídiques i tècniques en el procediment administratiu” en resposta a Gabriel Salguero, cap del PRE. Montse Giner (ICV) va insistir en l’aspecte de transparència en atendre els mitjans de comunicació en aquest cas també va parlar l’alcalde:
“ Sra. Giner, té una capacitat de desviar l’atenció impressionant, potser vostè no ha vist a la televisió…”. En referència a la investigació que du a terme el Síndic de Greuges va declarar que “el Síndic ens ha demanat la informació i secretaria l’està redactant”. Tot seguit, va arribar la intervenció del PSC, Jordi Ràmia va mostrar la seva decepció pel canvi obligat de secretari ja que el que estava fins ara ha marxat. En referència al tema dels radars Ràmia va reafirmar la postura del seu grup en què assenyalen la implantació dels radars com a mesura recaptadora. Davant el reclam de les respostes de les instàncies presentades per part de la Plataforma l’Alcalde va acusar el col•lapse administratiu de secretaria però va assegurar que les contestarien totes ja que encara eren dins el termini que estableix la llei. El cap de l’oposició va exigir que en el termini d’una setmana l’equip de govern convoqui a tots els grups municipals per ensenyar-los tota la documentació i el número de multes tramitades i no tramitades fins el 30 de setembre de 2013.
A continuació, va recaure el torn de paraula al públic i Acari Bertran, cap de la Plataforma “No als radars de Montgat” va poder fer la seva intervenció de tres minuts. Bertran va preguntar sobre l’estudi que es va fer per pacificar el trànsit que segons ell tenia alguna incoherència en el nombre d’accidents esmentats i en el moment que es va fer el decret d’alcaldia. Un decret signat el 7 de juny de 2013, 7 mesos després de la instal•lació dels radars. També va lamentar la mesura restrictiva de l’Ajuntament a l’hora de voler pacificar la via ja que són sancions a partir de 200 euros de sanció i punts del carnet de conduir, tenint en compte que moltes famílies travessen un moment delicat degut a la crisi. I un altre tema que va esmentar va ser la falta de transparència davant dels mitjans de comunicació. I, finalment, va demanar dades de l’estudi que va presentar BILBOMÁTICA. L’alcalde va dir que “no hi ha cap estudi, senyor Bertran, hi ha una oferta comercial de producte d’una empresa a un Ajuntament”.
Tant la Plataforma com els partits de l’oposició ara esperen resposta amb proves adjuntes sobre la instal•lació dels polèmics radars de Montgat. Divendres, però, des de l’Ajuntament es va emetre un comunicat amb els punts que han considerat d’aclarir.

Esther Martinez
Corresponsal local

898
Noticias / Remodelació dels horts urbans de Can Casanovas de Montgat
« el: Octubre 02, 2013, 08:17:02 am »

S’han iniciat els treballs de parcel·lació dels horts urbans de Can Casanovas amb un doble objectiu, regular l’ús d’aquests espais públics i regular el procediment d’accés a una parcel·la fomentant l’horticultura ecològica. Amb els treballs que s’estan fent s’augmentarà el nombre de parcel·les i es reordenarà l’ús que serà prioritari per a famílies de Montgat, evitant els abusos que es produïen fins ara de persones que tenien fins a 3000m2 i no eren de Montgat./Totbadalona

899
Noticias / Mor un motorista després de sortir de la C-31 a Montgat
« el: Setembre 30, 2013, 08:49:53 am »


   Un motorista de 33 anys ha mort aquest diumenge després de sortir amb el seu vehicle de la carretera C-31 a l'altura de Montgat (Barcelona), segons ha informat en un comunicat el Servei Català de Trànsit (SCT).

   L'accident ha ocorregut cap a les 03.00 hores de la matinada en sentit Mataró, i en ell han intervingut quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

   El mort --Iván S.L.-- és veí de Badalona, i la policia investiga les causes de l'accident.

900
Fòrum General / Re:CONTRA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
« el: Setembre 27, 2013, 01:32:47 pm »
Restringir el acceso al pueblo eso es democracia, numeros clausos como un bar. Si sabes que va a asistir mas gente de la que cabe en el Salón de plenos convocarlos en los bajos de la biblioteca,pero es mas fácil convocar a los adictos que llenen el pleno y a los demas dejarlos fuera, no estaréis tan seguros de que estais haciendo lo correcto cuando haceis lo que estais haciendo.

Pàgines: 1 ... 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 ... 69
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal