Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68
916

Hi ha empreses que tenen productes, i com és lògic, aquests productes s'han de vendre i contra més millor, aquesta és una de les bases del capitalisme i en aquest punt és on ens trobem, d'avant de Bilbomática i Tradesegur, empreses que el que venen són radars, càmeres, cotxes amb dispositius per sancionar(Multacar), i tot un seguit de sistemes de vigilància i persecució ciutadana els quals l'ajuntament de Montgat (CiU-ERC) ha comprat i que ha caigut en l'error que de vegades passa, que es compren coses que no es necessiten, com per exemple uns dispositius per evitar accidents en una zona on no hi ha accidents. Es torna llavors senzill de comprendre la raó d'aquesta operació, uns ingressos milionaris per Bilbomática (30% de la facturació), i la resta per l'ajuntament de Montgat i la Diputació de Barcelona. Un bon pastís per repartir no?

  Ja fa uns vuit mesos que ens van imposar aquests dispositius els quals van començar a funcionar sense previ avís, i encara no sabem ni quantes persones s'han multat, ni l'estudi de perillositat que va fer Bilbomática (si és que n'ha fet algun) que demostri que era una mesura necessària, ni l'oferta que van presentar aprovada per l'ajuntament, si s'ha fet o no un període de proves, ni perquè els semàfors duren tant poc de temps en verd, o massa en vermell…en definitiva no tenim cap informació que provingui des de l'ajuntament (que hauria de ser pública) que esclareixi la veritat del perquè d'aquests dispositius.

   El que si sabem, és que aquests dispositius no són necessaris per què és un tram amb baix índex de perillositat, i que hi ha hagut una allau de multes espectacular sobre la gent de Montgat i Tiana i les poblacions veïnes, que els semàfors han tingut un comportament més que sospitós i que l'ajuntament, Bilbomática i la diputació s'enduran milions d'euros de les nostres butxaques sense cap motiu més que el de lucrar-se…

   Hi ha quelcom molt curiós que és que només es va presentar aquesta empresa al concurs adjudicatari, normal tinguen en compte que no es va publicar en ningun mitjà de l'estat, i que només es va publicar en el DOUE (Diari oficial de la Unió Europea), que no és un diari comú per les empreses catalanes ni espanyoles. Realment fa sospitar la poca transparència en el procés de l'adjudicació.

   Tot aquest afany recaptatori encara es torna més trist si tenim en compte el context socioeconòmic actual, tots els casos de corrupció que estem patint, la privatització de tots els serveis públics, el desmantellament de la cultura i educació, totes les persones que s'han quedat sense feina ni casa…a tot això li hem de sumar l'assetjament i robatori constant que patim els ciutadans des de les institucions governamentals?…i pretenen que creiem que aquests dispositius són per la nostra seguretat? Doncs no ho creiem, perquè ja ens sentíem segurs a Montgat i perquè la via s'ha de pacificar des del moment que ens han posat aquestes càmeres que l'únic que provoquen és pujar la quota d'estrès i malestar als veïns, veïnes i persones que transitem per la NII

   El dijous dia 25 és el dia del ple municipal, es presenta una moció perquè retirin els dispositius, entregarem les més de 1500 firmes que de moment s'han aconseguit i demanarem la paraula en el ple per denunciar aquesta estafa, per això pensem que és un bon dia per reunir-nos davant de l'ajuntament de Montgat, t'invitem a què vinguis i que portis cassoles per fer soroll i que facis córrer la veu, i entre tots exigir que retirin aquests dispositius de casa nostra, serem allà des de les 20h, perquè estem en una democràcia i la veu del poble s'ha d'escoltar. 

Plataforma per la retirada dels radars i càmeres a Montgat
 

917
El Ministerio de Justicia español ya ha admitido a trámite la demanda del lavacoches de Montgat


MICHELE CATANZARO / Barcelona
Pasarán meses o años antes de que llegue una reparación, si es que al final llega. Pero el mes pasado esta esperanza tomó algo de concreción para Óscar Sánchez, el lavacoches de Montgat (Maresme) que estuvo preso injustamente en Italia durante 626 días después de haber sido suplantado por un narco, una usurpación de identidad que ni la justicia española ni la italiana detectaron a tiempo. Por primera vez, una de estas dos justicias (la española) ha dado una señal de querer compensar ese error.


 Óscar Sánchez, sentado de espaldas a la playa de Montgat, la localidad del Maresme donde reside y trabaja. CARLOS MONTAÑÉS

El pasado 19 de junio, el Ministerio de Justicia admitió a trámite la petición de una indemnización de 240.000 euros presentada por José María Gómez Rodríguez, el abogado que defiende los intereses de Óscar en Madrid. Esta petición se suma a la de 150.000 euros presentada el pasado octubre en Nápoles por Fabio Salcina, el letrado que lleva a cabo la misma función en Italia.

"Ahora, la Abogacía del Estado tiene seis meses para resolver si indemniza a Sánchez por la injusta entrega a Italia, aunque también podría pedir una prórroga. Si no llegara respuesta dentro del plazo establecido, la petición se daría por desestimada", explica Gómez Rodríguez. Agotada la vía administrativa, a Óscar le quedaría aún ese caso la opción de buscar el resarcimiento por la vía judicial.

>> Lea la información completa sobre las reclamaciones de Óscar Sánchez en e-Periódico.

918
Noticias / Primer mercat nàutic de segona mà a Montgat.
« el: Juliol 14, 2013, 06:04:53 pm »
El Club Marítim de Montgat ha fet posible aquest cap de setmana el Mercadet de segona Mar, el primer mercat de náutica de segona mà a tot el Maresme. El passat diumenge es van exposar materials diversos per realitzar esports aquàtics. Els més presents van ser materials que s’han utilitzat al club relacionats amb el windsurf. L’esport, però, més demandat va ser el paddle i surf, actualment molt de moda. Segons el president del Club Marítim de Montgat, Carles Hereu, la fira va anar bé. Es va vendre un 20% de l’exposat i hi ha previsió de fer-ne un altre cap al mes d’Octubre d’enguany. /

Esther Martinez
Corresponsal Local

919
Noticias / Malamar wakepark: atracció i conflicte.
« el: Juliol 14, 2013, 05:38:23 pm »
Malamar Wake park ha creatl ’impacte més gran a Montgat dels últims anys. No fa tant sols ni un mes que s’ha posat en marxa una de les instal·lacions esportives en la modalitat de wake més ambicioses d’Europa. Aquesta va de la mà del restaurant Bilbao Berria. Al xiringuito de Malamar es pot dinar, sopar i fer alguna copa. Hi ha música amb D’js de dilluns a diumenje
Des del passat dimecres, però, han sorgit queixes de molts veïns de Montgat pel soroll fins a altes hores de la matinada provinent de Malamar Wakepark. La policia local hi ha hagut d’intervenir en diverses ocasions, ha realitzat les medicions del volum de la música tant a les cases com al recinte.
D’altra banda, des de l’Ajuntament s’assegura que tothom ha de respectar la normativa municipal i que són desajustos amb que es poden trobar a l’inici de qualsevol activitat nova a un municipi. Rosa Funtané, alcaldessa en funcions, ha explicat que s’està fent tot el possible per solucionar el problema.
De fet, Judith Masoni, una de les responsables de Malamar Wakepark, ha expressat que estan fent canvis per tal de no ocasionar més molèsties al veïnat. Ja s’ha canviat la orientació dels altaveus cap al mar. I, en breu, s’instal·laran unes pantalles especials just al darrere el recinte per tal que no arribi el so als pisos afectats. També ha assegurat que no sobrepassen els decibels permesos.
Esther Martinez
Corresponsal Local

920
Noticias / Re:POLÈMICA AMB ELS RADARS A MONTGAT
« el: Juliol 12, 2013, 01:31:06 pm »
Hay una plataforma,si sigues el forúm los encontraras.

921
Fòrum General / Malamar
« el: Juliol 08, 2013, 08:49:15 pm »
Video grabado por un vecino el pasado dia7 se escucha desde su casa el ruido insortable de la musica,a las 3 de la mañana.
https://www.facebook.com/video/embed?video_id=10151477399070825"


922
Fòrum General / Residencial Montgat
« el: Juliol 08, 2013, 04:19:22 pm »
En la revista municipal del mes de Julio no fue publicada la fiesta de Verano organizada por la Asociación y a la fiesta no acudio nadie del Ayuntamiento ni Gobierno ni Oposición,bueno estuvo el regidor de Playas de Montgat que es vecino del barrio se les nota a todos el cariño que sienten a la
Asociación,no obstante fue un exitazo sobre todo con el espectaculo de la Batuca,baile que se esta enseñando en dependencias municipales.

923
Noticias / Entrevista a Judith Masoni, responsable de MALAMAR
« el: Juliol 07, 2013, 01:23:25 pm »
Judith Masoni, amb 25 anys, és sòcia i la responsable del departament de màrqueting de l’empresa MALAMAR-WAKEPARK. És un dels projectes més ambiciosos que s’han muntat a Montgat. Aquest wake park està previst que sigui dels més importants d’Europa. On antigament hi havia la fàbrica de Lejía Conejo ara es podran veure campionats a nivell mundial de wake, un esport en creixement a tota Europa.


Heu obert portes ara justament fa deu dies, com ha anat?

Bé, no hem parat. Aquest cap de setmana ha fet bon temps i el cable estava ple tot el dia. Obrint de deu del matí a nou de la nit i sense fer cap tipus de promoció.

Com funciona el cable esquí? Què s’ha de fer per venir i practicar aquesta activitat?

Simplement véns, mirem el nivell que tens i depenent del que tinguis, doncs podràs utilitzar un nivell o l’altre. De moment, hi ha dos cables però està previst que n’hi hagi tres. Són dos cables de diferents nivells. Si tens un nivell avançat faràs servir el cable de la dreta perquè hi ha uns obstacles per professionals. I l’altre de l’esquerra és el cable d’iniciació per qui no en sap tant.

Quines són les tarifes de preus?

De 10:00h a 11:00h del matí és com una “happyhour” i val 11 euros. A partir de les 11:00h fins l’hora de dinar són 18 euros. I a partir de les 15:00h val 20 euros. A part, si vols classes, l’hora amb un monitor et costa 30 euros.

Per tant, podríem dir que una activitat cara a l’hora de practicar-la aquí, a MALAMAR, seria asequible?

Aquest esport abans només hi tenia accés gent d’un poder adquisitiu alt. S’ha de tenir en compte que per practicar-lo necessites una llanxa només per anar fins el lloc que has de realitzar l’activitat i, a més a més, el material és car.

El nostre concepte és molt més ecològic i econòmic. Perquè el cable consumeix com una rentadora, molt poc. I el que val, una hora com a màxim 20 euros és també poc. I al mar el que estàs contaminant i el que estàs consumint de benzina, material i demés és molt més. Per tant, nosaltres estem intentant que un esport com aquest destinat des de sempre a un públic amb un poder adquisitiu alt arribi a tot tipus de públic.

Quantes instal·lacions hi ha a Europa d’aquest tipus?

A Europa hi ha molta cultura de wake sobretot a Alemanya i França. I ara, és un moment de creixement d’aquest esport, perquè ara han obert un cable al Canal Olímpic de Castelldefels, al Fòrum de Barcelona també n’hi ha un i al Penedès. A més, el de Madrid, el de Marbella i el de Benidorm.

El d’aquí Montgat serà un dels més importants d’Espanya?

Si. Aquest és nou i és molt important, perquè té un sistema de doble cable. Hem de diferenciar dos tipus de wakepark: els que són de cable circular i els que són d’anada i tornada. Els circulars consten de cinc torres amb politges i la persona va voltant, saltant mòduls, obstacles.

El vostre és més agressiu?

Si. És més agressiu. Per fer-nos una idea amb el concepte d’skate o el de longboard. Aquest últim és per anar més tranquil i l’skate és per anar a un parc i fer salts i trucs, més per professionals. Tenim els millors mòduls de tot el sud d’Europa, no hi ha un wakepark que hi hagi aquest mòdul que estàs veient. El Quarter només el saben fer servir professionals d’aquest esport. Nosaltres, però, també tenim en compte la gent que no en sap i, per això, hem fet un cable d’iniciació. Inclús els nens a partir de set anys poden fer-lo servir.

I, segons tinc entès, encara n’han d’arribar dos més…

Han d’arribar dos més. Un de 18 metres que és l’skateboard. I aquesta marca és la millor, la marca UNIT. I a Espanya no hi ha cap wakepark que tingui aquests obstacles tant bons. Tenint aquests cables i aquest sistema ens situa en una bona posició a nivell europeu. Els europeus practiquen wake fins l’octubre que fa un fred increïble allà. A Alemanya, sobretot, es congelen els llacs. I aquest públic està començant a conèixer el wakepark de Montgat i els atrau moltíssim, i, és clar, nosaltres volem captar aquest públic i portar-los cap aquí en temporada d’hivern.

Teniu previst ja algun campionat a nivell internacional?

En tenim un, gairebé tancat que és el campionat més important a nivell mundial que és el “The Wake Line”. Les classificacions es fan a cada país on hi ha cultura de wake: una a Austràlia, una a França, una a Canadà, una a Estats Units, i ara potser se’n faci una a Espanya i que sigui aquí. Per tant, la repercussió a nivell mundial és immesurable. Primer, perquè coneixeran el parc i, segon, perquè ho retransmetran totes les televisions esportives d’arreu del món.

La gent sap què és el wake?

Molt poca gent coneix aquest esport.

Quins esports es podran practicar a les vostres instal·lacions?

Wakeboard, wakeskate i paddlesurf.

Què és el paddle surf?

El paddle surf és navegar sobre una taula semblant a les taules de surf convencional però més llarga i ample, i per tant, més estable. Et poses de peu sobre la taula i vas amb un rem. És una fusió entre kayac i surf. Vas navegant sobre la taula i si hi ha onades les pots agafar i sinó vas remant tranquil·lament. És un esport molt atractiu perquè treballes moltes parts del cos, i, sobretot, agrada molt a les noies, perquè és fàcil dins aquests tipus d’esports amb taula.

A Malamar-Wakepark també es podran practicar esports de sorra?

Si. Hi ha pistes de voleí platja i tennis platja. Allà hi tenim els Oasis Beach que són un grup de nois que es dediquen a fer campionats d’aquests esports. Estem units, però cadascú, tenim la nostra part.

Avui hem vist per aquí a Julio Salinas, veurem famosos a Montgat?

En veurem molts segur. S’ha de dir que el restaurant és del grup Bilbao Berria, aquest grup té restaurants a Londres, Formentera, Barcelona i Bilbao. Hi ha molta experiència a nivell gastronòmic.

Molts treballadors són de Montgat?

El 90% del restaurant són de Montgat. I hi ha dues persones en la part esportiva també del poble.

Es va arribar a un acord amb l’Ajuntament?

Ells ens cedien el terreny i nosaltres, a canvi, intentarem que hi hagi feina aquí per la gent de Montgat també.

Esther Matinez
Corresponsal local

924
Noticias / Primera Triathló a Montgat
« el: Juliol 04, 2013, 04:25:32 pm »
El passat diumenge 30 de juny va tenir lloc per primera vegada una triathló a Montgat. A la cursa hi van participar un total de 650 triatletes que van realitzar diferents proves. Una de natació de 750 metres, una amb bicicleta de 20 quilòmetres i 5 quilòmetres de cursa a peu. Hi havia diferents grups: popular (no federats), per equips, federats en categoria femenina i federats en categoria masculina. La cursa també tenia una vesant solidària amb el Projecte Home dins la campanya “Corro per les adiccions”.

925
Les Mallorquines / Re:VENDO FUENTE EN BUEN ESTADO
« el: Juliol 02, 2013, 10:44:38 pm »
La deben de haber robado.

926
Noticias / LA POLÈMICA DELS RADARS DE MONTGAT A 8TV
« el: Juny 29, 2013, 11:56:27 am »

927
Noticias / ENTREVISTA A FRANCESC GARCIA, ALCALDE DE MONTGAT
« el: Juny 29, 2013, 09:51:03 am »
L'Alcalde de Montgat, Francesc Garcia, arriba a la meitat del seu mandat amb 21 projectes per executar. Atravessa un moment delicat amb una polémica que ha sorgit arrel de la decisió d'intal·lar tres radars a la Nacional II.

Alcalde, just arribat l'equador de la seva legislatura, es pot fer un balanç força fiable de tot el que s'ha fet fins ara i de tot el que queda per fer al poble. Quin balanç en faria vostè, així en trets generals?

És un balanç molt positiu. Efectivament, estem a l'equador, i l'ajuntament té vint projectes en marxa a la vegada en diferents estadis i alguns són cabdals pel municipi com per exemple el cementiri, el nou tanatori que tindrem. I d'altres que estan aflorant com la recuperació de la Nacional II com a via urbana. Són diferents projectes de caire social, urbanístic i econòmic que comencen a estar en fase d'execució i creiem que en els propers vuit mesos començarem a veure els inicis d'aquests projectes. Presentarem un pressupost per un Pla d'Ocupació de 90.000 euros del qual MALAMAR-WAKE PARK ja en forma part. Un dels grans projectes, ja fet realitat, és MALAMAR-WAKE PARK.   

Són unes instal.lacions lúdicoesportives que han obert portes aquest cap de setmana amb personal montgatí. Quantes persones han contractat del poble?

Han estat 17 persones totes de la borsa de desocupats de Montgat i formats íntegrament per Montgat. És un pla molt ambiciós.

Quantes persones es van formar finalment?

Van formar 25 persones. Només comencen 17 però les restants formaran part de serveis futurs, l'empresa manifesta que conforme vagi creixent els trucaran.

Per tant, estem satisfets tot i que hi ha un moment complicat de crisi i el pitjor moment per estar a política en una administració local. Jo,però, sempre he dit que era el millor perquè és el moment de buscar fórmules noves per reinventar-te. I això nosaltres ho hem fet.

El mes de gener es va reunir amb la cap de la demarcació de costes de Catalunya i representant de l'àrea Metropolitana de Barcelona per parlar d'aquesta remodelació del passeig marítim des del túnel fins a la subhasta del peix. En quina fase ens trobem d'aquest procés?

Força avançada. Estem en una fase de redacció del projecte. Crec que tindrem el projecte executiu a finals del mes de juliol i l'objectiu és, com a mínim, marxar de vacances amb aquest sobre la taula per tenir el rubricat del gerent de l'Àrea Metropolitana i tenir-ho tot enllestit per passar a fer-se la licitació d'obres al setembre. Això vol di que estariem iniciant l'execució al primer semestre del 2014.

De fet, Montgat ja està apostant clarament per aquesta remodelació i ens ho mostra la instal·lació de l'equipament lúdico esportiu Malamar-Wakepark…

Si, d'alguna manera la façana marítima estarà esquitxada d'equipaments. Creiem en l'esport. Això seria un discurs de campanya que jo havia fet. Creiem que l'esport fa que passin coses i crec que és un motor econòmic.

Continuem parlant de l'esport perquè el 30 de juny tindrà lloc la primera triathló aquí a Montgat. Quines són les expectatives per aquesta cursa?

Hi haurà molts participants, uns mil si no m'equivoco. En tot cas, anem de la mà de la mateixa empresa que ens va montar la BH 6.2 perquè va ser un èxit en participació i d'imatge.

Tindrem les pistes de pàdel tot i la denuncia feta recentment per DEPANA referent a la ocupació d'aquests terrenys que havien dit que eren de protecció biológica? Ho han desmentit des del Consistori?

Si, nosaltres vam fer un comunicat de prensa la semana passada. De fet, La Vanguardia l'ha publicat. Hi ha hagut una confusió per part de DEPANA.

Una de les mesures més polèmiques amb que se l'ha qüestionat fins ara ha estat la instal·lació d'aquests radars de la N-II. Unes mesures que han provocat molta pressió social i també mediática. Aquests canvis s'han realitzat per pacificar el trànsit, per fer d'aquest tram de carretera una via urbana. Realment eren necessaris per pacificar el trànsit?

Ve de la pròpia necessitat de canvi de l'ús de la via. La gent no respectava el semàfor ni la velocitat de 50km/h. Nosaltres no pensàvem que la resposta per part de la població seria la preocupació que sembla que està essent. Ho entenem i estem en un estudi d'aquest sistema continuament, com qualsevol mesura està viva.

Per això una de les mesures que s'han fet aquesta semana és millorar la senyalització visual dels sistemes de control i estem estudiant posibles ajustos. Però estem segurs que els sistema funciona correctament. La gent s'acostumarà i no hi haurà tantes sancions.

Aquests punts de la via es podien titllar de punts negres?

No especialment en accidents però si en sensibilitat.

I perquè es determina fer aquest estudi?

S'ha criticat l'aplicació del radar però també et dic que és cert que hem fet servir altres mitjans.

Abans heu fet servir altres mesures per pacificar la via? Com quines?

Senyalització, dibuix de fórmules amb pivots verds i blancs, estretar la via i fer noves zones d'estacionament. Tot això fa que els conductors redueixin la velocitat.

Per tant, es pot dir que no hi ha cap defecte en aquests radars?

Entenem que no. Ni jurídica, ni de servei, ni técnica.

Si és així, ara què és el que diu que s'hauria de revisar?

Estem estudiant algún marge de velocitat. No et puc donar explicacions massa profundes sobre aquest tema, seria més concret el regidor de mobilitat Tomàs Cabrejas.

Sap que s'estan recollint signatures?

Si. És normal, no hi estem en contra i intentarem donar resposta.

Esther Martinez
Corresponsal Local

928
Noticias / JULIO SALINAS A MONTGAT
« el: Juny 27, 2013, 11:19:38 pm »
MALAMAR-WAKE PARK ha obert portes aquest passat cap de setmana i ahir dimarts ja hi podíem veure cares conegudes del món de l'esport. Julio Salinas, ex-jugador del Barça, va visitar el nou complex lúdicoesportiu i es va mostrar encantat davant d'aquest projecte fet ja una realitat.

  Julio Salinas a les instal.lacions de MALAMAR-WAKE PARK
S'ha de tenir en compte que aquest recinte de wakepark serà un dels més importants a nivell europeu.
Esther Martinez
Corresponsal local

929
Noticias / Engega la Campanya de Recogida de Firmes a Montgat.
« el: Juny 25, 2013, 11:00:30 pm »

Aquest dijous s'ha iniciat la recollida de signatures a Montgat i Tiana per  la supressió dels radars de la carretera Nacional II. Una protesta que va començar a les xarxes socials i ara es pot trobar a la majoria de comerços de Montgat i Tiana. Amb el lema "Plataforma per la supressió de radars i càmeres a Montgat" es vol aconseguir que s'eliminin els controls semafòrics de l'estació de Montgat i Montgat Nord i els controls de velocitat del davant de la Fonda Marina. Acari Bertran, impulsor d'aquest moviment, ha fet el primer pas posant en marxa aquesta recollida de firmes. D'altre banda, divendres es va reunir a l'Ajuntament de Montgat per rebre explicacions d'Adrià Martínez, Caporal responsable de l'àrea de proximitat i mediació. Segons l'instructor dels expedients de trànsit tots els controls són dins el marge de la legalitat. Tot i això, Bertran ha pogut comprovar a la pàgina web del Servei Català del Trànsit que aquest tram de nacional a Montgat té un índex de perillositat baix.
Esther Martinez
Corresponsal Local

930
A partir d'avui els comerços de Montgat i Tiana ja tenen els fulls per signar i demanar que retirin els 3 radars que hi ha a la N-II a Montgat. Són els dos dels semàfors de les estacions de Montgat i Montgat Nord i el de velocitat que hi ha davant la Font de Marina.


 
S'ha creat la "Plataforma  per la supressió de radars i càmeres a Montgat". A  més de la recollida de firmes també hi ha un compte de twitter on s'informa de les accions: @RadarsMontgatNo!

Els fulls per signar són als comerços de la Riera Sant Jordi, als bars de la Plaça de les Mallorquines i al Condis del Turó de Mar. A Tiana es pot signar a l'Espai Ecològic i El Casal. La recollida de signatures s'extendrà a Badalona i El Masnou.

La plataforma al·lega que són dispositius abusius en el moment actual de crisi que viu la societat: "Davant de mesures incoherents iniciatives coherents! Comença la campaña de recollida firmes per la supressió dels radars a montgat!!!"

Demà hi ha prevista una reunió amb l'Ajuntament.

Gemma Liñan

Pàgines: 1 ... 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal