Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 ... 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67
931
Crec que és un bon moment per tornar als inicis. L’origen sempre és determinant i, a vegades, per anar més enllà de la supervivència, cal mirar enrere i recaptar les coses maques que hem perdut. El progrés ens fa avançar i ens fa anar ràpids. Massa, fins i tot. I la velocitat ens pot fer ensopegar tan aviat com irremeiablement.


La naturalesa, la simplicitat i les tradicions van fugir, mig espantades, pels monstres que hem creat i que, ara, totalment desagraïts, ens volen menjar. Cal que recuperem la paciència i la cultura de poble i de casa per fer pinya i netejar-nos de la brutícia que un dia vam escollir. I les petites propostes han de ser ben acollides. Petites propostes com la de l’Ajuntament de Montgat. “Manteniment d’horts familiars” és un projecte alternatiu i amb possibilitats de ser útil, que aposta per la petita agricultura particular. Aquest curs de nivell bàsic introdueix tècniques de cultiu ecològic, per tal de mantenir un reduït tros de terreny d’hort, per a ús personal. Un total de dotze hores d’ensenyament que s’impartiran al Centre Cívic del municipi i que pretenen fomentar el consum responsable i disminuir les grans despeses que la societat del materialisme i del capital ens anima a produir. I també una manera de millorar la nostra salut, perquè, en el fons, som, en part, el que ingerim.

Cal que ens conscienciem de la responsabilitat que tenim sobre el Planeta i sobre les futures generacions. De tots nosaltres i de les decisions individuals i col·lectives (per molt insignificants que ens puguin semblar) resta penjant el que serem i el que farem de tot el que ara tenim. És contraproduent, poc intel·ligent i massa propi dels humans no tenir cura de les coses que ens fan bé.

TotBadalona/María Moreno Algaba

932
Noticias / LLUMS, CÀMARA I... ACCIÓ!
« el: Maig 26, 2013, 10:30:06 am »
Últim dia d'activitat al creuer que s'ha instalat a Montgat.
El rodatge de l'anunci de Heineken acaba avui tal i com s'havia previst en un principi

Los naufragos llegan a #Montgat y se les sirve una birra.Foto:M.Tomás

Montgat s'ha convertit en un gran focus d'atenció aquest mes de maig. Tothom es preguntava què era el que estàven construïnt a la façana marítima, just davant del barri de les Mallorquines. Un vaixell de dimensions com les d'un atutèntic transanlàntic ha captat l'atenció de molts curiosos. Una construcció a tamany real que s'ha aconseguit en un temps rècord de tres setmanes.
La productora internaicional Widescope ha triat aquest territori per rodar el nou anunci de  la marca cervesera Heineken. Un anunci, que segons experts del món publicitari, serà el més important a nivell europeu d'aquest any i del que se'n farà un llançament mundial.
Després de deu dies de rodatge, aquest dissabte, el vaixell quedarà buit. Durant aquests dies hi han participat en total unes 150 persones, la majoria han vingut des de Londres. La campanya publicitària es presentarà d'aquí a dos mesos aproximadament, en ple estiu.
Esther Martínez
Corresponsal local
25-05-2013

933
Estan filmando el anuncio de una cerveza.

934
Noticias / EL DRET A DECIDIR
« el: Maig 19, 2013, 09:05:34 pm »
Òmnium Cultural compleix els seus objectius a Montgat. Aquest dijous una cinquantena de persones van ser a la Biblioteca Tirant lo Blanc a la xerrada de Sílvia Soler i Marcel Mauri. La xerrada que portava per títol “ El paper de la societat civil en el procés cap a l’Estat propi”  va destacar per la seva fluïdesa que va empènyer a la participació del públic.
Va ser una conversa entre l’escriptora guanyadora de la darrera edició del Premi Ramon Llull i el president de l’entitat. En la que es va ressaltar el pes de la societat en el procés cap a l’estat propi. En tot moment van voler transmetre el paper que té la ciutadania actualment, una ciutadania que va iniciar el moviment i que sense la seva força no seria possible aconseguir-ho.
També Sílvia Soler va explicar la seva experiència personal en ser guardonada amb el premi més important de les lletres catalanes. Un guardó que va rebre per la novel•la “L’estiu que comença”.
A la darrera part de l’acte els montgatins van tenir la possibilitat d’intervenir fent preguntes de tot tipus als ponents. En acabar, va tenir lloc la trobada d’alguns socis i simpatitzants d’Òmnium Cultural.
 
Esther Martínez
Corresponsal local
19-05-2013


935
Noticias / Presenten els cursos i casals d’estiu de Montgat
« el: Maig 19, 2013, 12:18:41 pm »
 L’Ajuntament i diverses entitats esportives de Montgat oferiran, aquest estiu, un grapa d’activitats de formació i lleure esportiu durant aquest estiu a les instal·lacions i la platja de Montgat. Des d’ara ja estan obertes les inscripcions per participar al Casal Esportiu d’estiu municipal adreçat als més petits. El Club de Tennis Montgat i el CD Montgat també oferiran activitats programades d’estiu pels nens/es del municipi.
C. Carvajal


936
Noticias / CARME FORCADELL VISITA MONTGAT
« el: Maig 05, 2013, 08:22:49 pm »
Més de tres-centes persones van rebre a la presidenta de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Carme Forcadell, aquest dijous. A la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc no hi cabia ni una agulla. Una bona part de la població montgatina va assistir a la conferència "Raons per la independència".
A la conferència hi van assistir diferents representants del Consistori i també alguns membres de la oposició. L'acte va començar amb el discurs de membres de l'ANC de Montgat que van explicar amb l'ajuda d'alguns vídeos la feina que fan en aquesta associació. Seguidament, va parlar l'alcalde Francesc Garcia que va donar pas a Carme Forcadell.

Forcadell va parlar del moment tant transcendental en què es troba Catalunya en el procés per assolir la seva independència. I va exposar els motius econòmics, socials i culturals pels quals Catalunya hauria de ser sobirana. L'acte va culminar amb el "Cant dels Segadors" i una copa de cava per a tots els assistents.

 

Esther Martínez
Corresponsal local

05-05-2013

 


937
Noticias / Montgat aposta pel surf per reactivar-se
« el: Maig 05, 2013, 05:44:02 pm »
La instal·lació d'esquí-surf més gran de l'Estat es construeix en una plataforma a primera línia de mar.Taules de surf per reflotar l'economia local.
Aquesta és l'aposta de Montgat, que aquest estiu tindrà la instal·lació més gran de l'Estat dedicada a l'esquí-surf amb cable, una modalitat esportiva que combina l'esquí aquàtic i el surf amb la tracció d'uns cables que transporten els practicants per una làmina d'aigua plena d'obstacles i rampes. Després de dies de treballs previs, han començat les obres de construcció de la instal·lació, una bassa d'aigua de 200 metres de llarg per 50 d'ample que s'aixecarà a sobre de la plataforma de ciment que hi ha a primera línia de mar, just davant de l'estació de tren de Montgat, on hi havia hagut les instal·lacions de la fabrica de lleixiu Conejo.

L'alcalde montgatí, Francesc Xavier Garcia, assegura que l'activitat “només reportarà avantatges al municipi”. L'Àrea Metropolitana de Barcelona, titular dels terrenys, n'ha cedit els usos a l'Ajuntament de Montgat per cinc anys perquè es pugui desenvolupar el projecte que donarà feina a unes 25 persones del municipi. El servei d'ocupació municipal s'ocuparà de la selecció de personal: tècnics de la instal·lació i cambrers i cuiners que treballaran a la zona de restauració que tindrà el complex.

“Apostem per l'esport com a motor de la reactivació econòmica de Montgat”, explica l'alcalde. Els impulsors del projecte, que durà el nom de Malamar Wake Park, han avançat la seva intenció de mantenir obertes les instal·lacions durant tot l'any per atraure practicants del nord d'Europa, on l'esport té una gran acollida.

Del fum a la reactivació

Els veïns de les Mallorquines, la zona residencial més propera, han superat les reticències inicials en saber que la instal·lació no barrarà l'accés a la zona de platja més propera, una petita extensió de sorra on conviuen en harmonia els veïns de la zona amb nudistes. “Celebrem que pugui ser una empenta per als negocis de la zona i generi llocs de treball”, explica Jaume Moreu, secretari de l'associació de veïns de les Mallorquines, que recorda amb nostàlgia la concentració industrial que havia tingut la zona, coneguda com el Montgat del fum.


LA XIFRA

190 metres de llargada
tindrà la làmina d'aigua de mar de la instal·lació esportiva, on hi haurà rampes i obstacles.

LA DATA

01.01.13
La inauguració
coincidirà amb l'inici de la temporada d'estiu i, si tot va bé, està previst que funcioni tot l'any.

LA FRASE

Apostem per l'esport com a motor de la reactivació econòmica de Montgat
Francesc Xavier Garcia
Alcalde de Montgat

Marta Membrives-EL PUNT AVUI

938
Noticias / APROVACIÓ DE PRESSUPOSTOS AMB POLÈMICA
« el: Maig 01, 2013, 12:07:26 am »
En el ple d’aquest mes d’abril s’ha aprovat el pressupost de 2013 tot i la polémica. Deu vots a favor i set en contra, CIU i ERC amb l’ajuda dels dos vots del PP. Oposició exaltada i comitè d’empresa revolucionat.

Aquest dijous s’havien d’aprovar  pressupostos i l’RLT, una relació de llocs de treball, un expedient en el que es fan reformes laborals. Aquest expedient, però, va ser presentat a última hora i això va ser un afegit més per a la crispació. El mateix dia del ple, just quan començava a les vuit del vespre, tothom es va trobar sobre la taula una carpeta amb el nou expedient. Va ser tant el rebombori que es va crear a la sala que l’alcalde va suspendre per uns minuts la sessió plenària. Tots els representants polítics van emigrar a la sala veïna a discutir qüestions massa tècniques per debatre-les públicament.
La oposició, PSC va titllar al govern de poc transparents. Aquest expedient presentat a última hora segons PSC, ICV-EUiA i PRE genera molta desconfiança. L’alcalde, Francesc Garcia, va justificar-ho explicant que s’havien detectat alguns errors de mera transcripció per part del secretari i es van haver de corregir, per tant, que ells consideraven que no tenia tanta importància.
Aquest RLT contempla canvis en horaris i sous, i llocs de treball. S’hi pot veure un decret en el que no s’augmentaran els sous. Però també s’esmenta la futura creació de posibles nous llocs de treball: el d’un gerent i el d’un inspector de via pública. Dos llocs amb els que tots els grups de la oposició van mostrar la seva disconformitat ja que consideren que en temps de crisi són dos llocs innecessaris.
Els pressupostos aposten clarament per les inversions. Inversió sobretot en la regidoria de promoció econòmica ha incrementat respecte l’any passat amb 86.600 euros, és a dir, de 29.500 passa a disposar de 116.100 euros. S’invertirà en un Pla d’ocupació  que consistirà en donar ajuts als petits autònoms i aturats. Ajudes tant a nivell econòmic com a nivell formacional.

També la regidoria d’ensenyament en surt molt benficiada amb aquest pressupost. Una bona injecció de diners per portar a terme la primera fase de la reforma de l’escola Salvador Espriu. També hi ha una inversió que permetrà millorar les instal.lacions de l’Ajuntament. Aquesta, però, la oposició considera totalment innecessària actualment. Jordi Ràmia (PSC), Montse Giner (ICV-EUiA) i Gabriel Salguero (PRE) van expressar la seva indignació davant uns pressupostos, que segons ells, no s’ajusten a les necessitats del municipi. Aquests grups consideren que s’hauria d’apostar més per polítiques de caire social. En canvi, la regidora de benestar social, Fina Verdera, ha assegurat que es tracta d’uns pressupostos més socials que mai i que, precisament, la seva regidoria rebrà gairebé 100.000 euros més que l’any anterior.
La sessió ordinària d’aquest mes d’abril va tancar-se després de més de quatre hores de debat i amb l’aprovació de govern i PP. Però també, amb una condició que va posar ERC: es va demanar una comissió tècnica per tal d’aclarir les qüestions tècniques que inclou l’RLT. Aquesta comissió l’efectuaran el comitè d’empresa i l’àrea de recursos humans.
Esther Martínez
Corresponsal local

30-04-2013

939
Noticias / Proposició no de llei sobre la R1 de Rodalies
« el: Abril 24, 2013, 08:19:51 am »
Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) ha presentat aquesta setmana al Congrés dels Diputats una proposició no de llei sobre la línia R1 de Rodalies. .

La proposició demana executar el projecte d’ADIF de protecció de la via al seu pas per la comarca del Maresme. El mateix text reclama que es garanteixi la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris d’aquesta línia ferroviària, prioritzant la construcció de les obres necessàries per estabilitzar la línia i les defenses de les vies ferroviàries a les zones de la comarca que pateixen més incidències, especialment entre Vilassar de Mar i Mataró.
Aquesta proposició no de llei presentada al Congrés dels Diputats se suma a la proposta de resolució que el grup parlamentari d’ICV-EUiA va presentar també fa uns dies al Parlament de Catalunya reclamant que es duguin a terme aquestes mesures per a garantir la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris de la línia./Diari Maresme


940
Noticias / PRESÓ PER A DOS DETINGUTS A MONTGAT
« el: Abril 15, 2013, 07:26:47 pm »
Els detinguts havien actuat una seixantena de vegades per la comarca del maresme.El primer el dels robatoris el van fer al domicili d'un dels detinguts i el seu pare mateix ho va denunciar.
Aquest dimecres els mossos d'Esquadra de Premià de Mar han detingut a dues persones de nacionalitat espanyola i residents a Montgat de 23 i 24 anys. Els detinguts tenien una seixantena d'antecedents. En aquest cas, se'ls acusa de quatre robatoris amb força a l'interior de domicilis del Masnou i un a Montgat. També van actuar un cop a Badalona forçant un cotxe.  Per això, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.
Des del passat mes de febrer que els agents de Premià de Mar van iniciar al investigació a conseqüència d'una sèrie de robatoris al Maresme amb un mateix modus operandi. Actuaven als matins, quan les vivendes eren buides, i hi accedien forçant persianes i portes. Un dels robatoris el van fer al domicili d'un dels detinguts, el seu pare mateix ho havia denunciat.
Esteve R.A de 24 anys i Jonathan P.G de 23 eren veïns de Montgat tenien una seixantena d'antecedents per fets similars. Van actuar per última vegada el 4 d'abril en una temptativa de robatori a un domicili del Masnou on ja havien actuat anteriorment. Sis dies després, el passat dimecres 10 d'abril es va fer efectiva la seva detenció a Montgat mateix. I el jutge, per les proves aconseguides fins ara, ha decretat el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Esther Martínez Fernández
Corresponsal local
15-04-2013

941
Noticias / “MONTGAT TÉ ROTLLO”
« el: Abril 11, 2013, 11:32:32 pm »
Des d’aquest passat dissabte 6 d’abril Montgat ja té una marca. “Montgat té rotllo” és l’eslògan que vol donar a conèixer el municipi. Es tracta d’un treball que ha fet Àlvar Suñol, creatiu publicitari tianenc del qual les seves feines són reconegudes a nivell internacional.
Àlvar Suñol, l’Alcalde Francesc Garcia i la regidora de
comunicació Àfrica Roigé i van presentar la marca a la llotja
del peix de Montgat. Hi van assistir unes 200 persones.
L’acte de presentació es va carecteritzar per la senzillesa, la proximitat i el dinamisme que es vol transmetre l’autor amb aquest treball. A partir d’ara, veurem present aquesta marca a tots els esdeveniments montgatins. El “Montgat té rotllo” vol representar un municipi dinàmic i obert.
Àlvar Suñol ha explicat que aquesta feina l’ha fet amb moltes ganes pel lligam emocional que hi té al poble. I és que el creatiu publicitari va viure i estudiar a Montgat durant uns anys. Per tant, aquesta presentació del seu treball encara l’imposava més respecte que presentacions d’anuncis a nivell internacional com els que ha fet per la ONCE o Volkswagen.
 Esther Martínez Fernández. 
Corresponsal local
Montgat, 10-04-2013

942
Noticias / Mataró: 26 milions d’euros de gènere falsificat
« el: Abril 10, 2013, 09:52:20 pm »
Un veí de Montgat,de nacionalitat xinesa, ha estat imputat per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual per la falsificació d’articles de conegudes marques, valorats en uns 26,8 milions d’euros. Un operatiu de la Guàrdia Civil va intervenir a finals del passat mes de març nombrosos articles falsificats en una magatzem de Mataró. La Patrulla Fiscal d’aquest cos a Premià de Mar va descobrir que des del local mataroní s’havia centralitzat la distribució d’una important partida d’articles falsificats amb “destí imminent” a comerços majoristes de Barcelona, Badalona i del Polígon Cobo Calleja de Fuenlabrada (Madrid).


El gènere intervingut estava format per 3.000 carteres allargades, 3.100 carteres petites, 2.200 pitilleres, 1.000 moneders, 6.750 bosses de mà de la marca Chanel, 44.200 cinturons de la marca Diesel i 2.320 bosses de mà de la marca Burberry. Les investigacions posteriors van concloure que tots els articles intervinguts eren falsificacions dels productes originals. A hores d’ara, s’ha fet càrrec del cas el Jutjat de Guàrdia de Mataró.

943
Noticias / Re:POLÈMICA AMB ELS RADARS A MONTGAT
« el: Abril 10, 2013, 09:37:43 pm »
A dia de hoy que se sepa no hay ninguna plataforma.

944
Noticias / L'Ajuntament col·laborarà en la selecció de personal.
« el: Abril 08, 2013, 01:55:19 pm »
Una secció important de la regidoria de Promoció Econòmica es dedica a assessorar aquelles persones que volen crear la seva empresa. Aquest ha sigut el cas de 'BCN Wakeboard Cable'. El wakeboard o surfesquí és un esport nàutic que consisteix en desplaçar-se amb una taula de surf arrossegant mitjançant un cable. El projecte s'ha convertit en una realitat que aviat esdevindrà un referent esportiu en el territori, aconseguirà dinamitzar les activitats lúdico-esportives existents al nostre municipi i, a més, generarà nous llocs de treballs durant la temporada d'estiu. Els perfils que es busquen responen a persones molt motivades, amb gran habilitat pel tracte amb el client, monitors/es esportius (especialitzats en wakeboard),
Els interessats en participar en aquest procés hauran d'estar inscrits a la borsa de treball de Promoció Econòmica. Des d'aquesta regidoria es reculliran els cirrículums i es treballarà conjuntament amb l'empresa encarregada de la selecció d'informar als candidats. Podeu posar-vos en contacte enviant un correu a oliveraml@montgat.cat i picardosp@montgat.cat

945
Montgat ja té cursa pròpia oficial. El diumenge 14 d’abril, a les 9.30h, naixerà la BH6.2 Montgat, de 10 km. El nom de la cursa fa referència a la distància del recorregut que, expressat en milles, correspon a aquesta xifra (6.2).

El punt de partida d’aquesta iniciativa tindrà lloc a la Plaça de les Mallorquines i el punt d’arribada serà també el mateix, com si es tractés d’una cursa cíclica. El circuit, que es caracteritza per ser pla i ràpid, ja té obertes les seves portes per realitzar les inscripcions. Aquestes tindran la seva data límit el 7 d’abril.

Però vull destacar dues coses especialment positives d’aquesta idea. Una d’elles és la participació de dos grups que considero força importants: l’organització Projecte Home i Voluntaris per Montgat. Projecte Home, a més, disposa de diverses inscripcions gratuïtes, que participaran amb una samarreta on s’hi podrà llegir: “CORRO PER A LES ADDICCIONS”. L’objectiu d’això és conscienciar a la gent del perill de l’abús de les drogues. Un grup de persones en tractament també formaran part de la cursa. L’esport és un fenomen determinant per la salut i em sembla brillant practicar-ho amb un rerefons tan responsable i positiu.

L’altra aspecte, més atractiu, pot ser, és que la cursa reserva també un premi pel darrer participant. A la prova, hi podran contribuir tot tipus de persones, sense cap limitació, i, més enllà de les recompenses que estem acostumem a veure, les dirigides als tres primers classificats, també n’hi ha una per l’esforç i per la humilitat d’aquell que s’hagi atrevit a creuar la línia sense ningú que el persegueixi.

L’esport és vida. Contribueix a equilibrar el nostre estat físic i beneficia les nostres actituds. És un hàbit ric, innocent i natural i, a més, potencia l’harmonia i les relacions socials. Tothom al carrer i en marxa!/TOTBADALONA


Pàgines: 1 ... 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal