Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 ... 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68
946
Noticias / EL DRET A DECIDIR
« el: Maig 19, 2013, 09:05:34 pm »
Òmnium Cultural compleix els seus objectius a Montgat. Aquest dijous una cinquantena de persones van ser a la Biblioteca Tirant lo Blanc a la xerrada de Sílvia Soler i Marcel Mauri. La xerrada que portava per títol “ El paper de la societat civil en el procés cap a l’Estat propi”  va destacar per la seva fluïdesa que va empènyer a la participació del públic.
Va ser una conversa entre l’escriptora guanyadora de la darrera edició del Premi Ramon Llull i el president de l’entitat. En la que es va ressaltar el pes de la societat en el procés cap a l’estat propi. En tot moment van voler transmetre el paper que té la ciutadania actualment, una ciutadania que va iniciar el moviment i que sense la seva força no seria possible aconseguir-ho.
També Sílvia Soler va explicar la seva experiència personal en ser guardonada amb el premi més important de les lletres catalanes. Un guardó que va rebre per la novel•la “L’estiu que comença”.
A la darrera part de l’acte els montgatins van tenir la possibilitat d’intervenir fent preguntes de tot tipus als ponents. En acabar, va tenir lloc la trobada d’alguns socis i simpatitzants d’Òmnium Cultural.
 
Esther Martínez
Corresponsal local
19-05-2013


947
Noticias / Presenten els cursos i casals d’estiu de Montgat
« el: Maig 19, 2013, 12:18:41 pm »
 L’Ajuntament i diverses entitats esportives de Montgat oferiran, aquest estiu, un grapa d’activitats de formació i lleure esportiu durant aquest estiu a les instal·lacions i la platja de Montgat. Des d’ara ja estan obertes les inscripcions per participar al Casal Esportiu d’estiu municipal adreçat als més petits. El Club de Tennis Montgat i el CD Montgat també oferiran activitats programades d’estiu pels nens/es del municipi.
C. Carvajal


948
Noticias / CARME FORCADELL VISITA MONTGAT
« el: Maig 05, 2013, 08:22:49 pm »
Més de tres-centes persones van rebre a la presidenta de l'Assemblea Nacional de Catalunya, Carme Forcadell, aquest dijous. A la Sala Pau Casals de la Biblioteca Tirant lo Blanc no hi cabia ni una agulla. Una bona part de la població montgatina va assistir a la conferència "Raons per la independència".
A la conferència hi van assistir diferents representants del Consistori i també alguns membres de la oposició. L'acte va començar amb el discurs de membres de l'ANC de Montgat que van explicar amb l'ajuda d'alguns vídeos la feina que fan en aquesta associació. Seguidament, va parlar l'alcalde Francesc Garcia que va donar pas a Carme Forcadell.

Forcadell va parlar del moment tant transcendental en què es troba Catalunya en el procés per assolir la seva independència. I va exposar els motius econòmics, socials i culturals pels quals Catalunya hauria de ser sobirana. L'acte va culminar amb el "Cant dels Segadors" i una copa de cava per a tots els assistents.

 

Esther Martínez
Corresponsal local

05-05-2013

 


949
Noticias / Montgat aposta pel surf per reactivar-se
« el: Maig 05, 2013, 05:44:02 pm »
La instal·lació d'esquí-surf més gran de l'Estat es construeix en una plataforma a primera línia de mar.Taules de surf per reflotar l'economia local.
Aquesta és l'aposta de Montgat, que aquest estiu tindrà la instal·lació més gran de l'Estat dedicada a l'esquí-surf amb cable, una modalitat esportiva que combina l'esquí aquàtic i el surf amb la tracció d'uns cables que transporten els practicants per una làmina d'aigua plena d'obstacles i rampes. Després de dies de treballs previs, han començat les obres de construcció de la instal·lació, una bassa d'aigua de 200 metres de llarg per 50 d'ample que s'aixecarà a sobre de la plataforma de ciment que hi ha a primera línia de mar, just davant de l'estació de tren de Montgat, on hi havia hagut les instal·lacions de la fabrica de lleixiu Conejo.

L'alcalde montgatí, Francesc Xavier Garcia, assegura que l'activitat “només reportarà avantatges al municipi”. L'Àrea Metropolitana de Barcelona, titular dels terrenys, n'ha cedit els usos a l'Ajuntament de Montgat per cinc anys perquè es pugui desenvolupar el projecte que donarà feina a unes 25 persones del municipi. El servei d'ocupació municipal s'ocuparà de la selecció de personal: tècnics de la instal·lació i cambrers i cuiners que treballaran a la zona de restauració que tindrà el complex.

“Apostem per l'esport com a motor de la reactivació econòmica de Montgat”, explica l'alcalde. Els impulsors del projecte, que durà el nom de Malamar Wake Park, han avançat la seva intenció de mantenir obertes les instal·lacions durant tot l'any per atraure practicants del nord d'Europa, on l'esport té una gran acollida.

Del fum a la reactivació

Els veïns de les Mallorquines, la zona residencial més propera, han superat les reticències inicials en saber que la instal·lació no barrarà l'accés a la zona de platja més propera, una petita extensió de sorra on conviuen en harmonia els veïns de la zona amb nudistes. “Celebrem que pugui ser una empenta per als negocis de la zona i generi llocs de treball”, explica Jaume Moreu, secretari de l'associació de veïns de les Mallorquines, que recorda amb nostàlgia la concentració industrial que havia tingut la zona, coneguda com el Montgat del fum.


LA XIFRA

190 metres de llargada
tindrà la làmina d'aigua de mar de la instal·lació esportiva, on hi haurà rampes i obstacles.

LA DATA

01.01.13
La inauguració
coincidirà amb l'inici de la temporada d'estiu i, si tot va bé, està previst que funcioni tot l'any.

LA FRASE

Apostem per l'esport com a motor de la reactivació econòmica de Montgat
Francesc Xavier Garcia
Alcalde de Montgat

Marta Membrives-EL PUNT AVUI

950
Noticias / APROVACIÓ DE PRESSUPOSTOS AMB POLÈMICA
« el: Maig 01, 2013, 12:07:26 am »
En el ple d’aquest mes d’abril s’ha aprovat el pressupost de 2013 tot i la polémica. Deu vots a favor i set en contra, CIU i ERC amb l’ajuda dels dos vots del PP. Oposició exaltada i comitè d’empresa revolucionat.

Aquest dijous s’havien d’aprovar  pressupostos i l’RLT, una relació de llocs de treball, un expedient en el que es fan reformes laborals. Aquest expedient, però, va ser presentat a última hora i això va ser un afegit més per a la crispació. El mateix dia del ple, just quan començava a les vuit del vespre, tothom es va trobar sobre la taula una carpeta amb el nou expedient. Va ser tant el rebombori que es va crear a la sala que l’alcalde va suspendre per uns minuts la sessió plenària. Tots els representants polítics van emigrar a la sala veïna a discutir qüestions massa tècniques per debatre-les públicament.
La oposició, PSC va titllar al govern de poc transparents. Aquest expedient presentat a última hora segons PSC, ICV-EUiA i PRE genera molta desconfiança. L’alcalde, Francesc Garcia, va justificar-ho explicant que s’havien detectat alguns errors de mera transcripció per part del secretari i es van haver de corregir, per tant, que ells consideraven que no tenia tanta importància.
Aquest RLT contempla canvis en horaris i sous, i llocs de treball. S’hi pot veure un decret en el que no s’augmentaran els sous. Però també s’esmenta la futura creació de posibles nous llocs de treball: el d’un gerent i el d’un inspector de via pública. Dos llocs amb els que tots els grups de la oposició van mostrar la seva disconformitat ja que consideren que en temps de crisi són dos llocs innecessaris.
Els pressupostos aposten clarament per les inversions. Inversió sobretot en la regidoria de promoció econòmica ha incrementat respecte l’any passat amb 86.600 euros, és a dir, de 29.500 passa a disposar de 116.100 euros. S’invertirà en un Pla d’ocupació  que consistirà en donar ajuts als petits autònoms i aturats. Ajudes tant a nivell econòmic com a nivell formacional.

També la regidoria d’ensenyament en surt molt benficiada amb aquest pressupost. Una bona injecció de diners per portar a terme la primera fase de la reforma de l’escola Salvador Espriu. També hi ha una inversió que permetrà millorar les instal.lacions de l’Ajuntament. Aquesta, però, la oposició considera totalment innecessària actualment. Jordi Ràmia (PSC), Montse Giner (ICV-EUiA) i Gabriel Salguero (PRE) van expressar la seva indignació davant uns pressupostos, que segons ells, no s’ajusten a les necessitats del municipi. Aquests grups consideren que s’hauria d’apostar més per polítiques de caire social. En canvi, la regidora de benestar social, Fina Verdera, ha assegurat que es tracta d’uns pressupostos més socials que mai i que, precisament, la seva regidoria rebrà gairebé 100.000 euros més que l’any anterior.
La sessió ordinària d’aquest mes d’abril va tancar-se després de més de quatre hores de debat i amb l’aprovació de govern i PP. Però també, amb una condició que va posar ERC: es va demanar una comissió tècnica per tal d’aclarir les qüestions tècniques que inclou l’RLT. Aquesta comissió l’efectuaran el comitè d’empresa i l’àrea de recursos humans.
Esther Martínez
Corresponsal local

30-04-2013

951
Noticias / Proposició no de llei sobre la R1 de Rodalies
« el: Abril 24, 2013, 08:19:51 am »
Iniciativa per Catalunya Verds-Esquerra Unida i Alternativa (ICV-EUiA) ha presentat aquesta setmana al Congrés dels Diputats una proposició no de llei sobre la línia R1 de Rodalies. .

La proposició demana executar el projecte d’ADIF de protecció de la via al seu pas per la comarca del Maresme. El mateix text reclama que es garanteixi la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris d’aquesta línia ferroviària, prioritzant la construcció de les obres necessàries per estabilitzar la línia i les defenses de les vies ferroviàries a les zones de la comarca que pateixen més incidències, especialment entre Vilassar de Mar i Mataró.
Aquesta proposició no de llei presentada al Congrés dels Diputats se suma a la proposta de resolució que el grup parlamentari d’ICV-EUiA va presentar també fa uns dies al Parlament de Catalunya reclamant que es duguin a terme aquestes mesures per a garantir la circulació dels trens i la seguretat dels usuaris de la línia./Diari Maresme


952
Noticias / PRESÓ PER A DOS DETINGUTS A MONTGAT
« el: Abril 15, 2013, 07:26:47 pm »
Els detinguts havien actuat una seixantena de vegades per la comarca del maresme.El primer el dels robatoris el van fer al domicili d'un dels detinguts i el seu pare mateix ho va denunciar.
Aquest dimecres els mossos d'Esquadra de Premià de Mar han detingut a dues persones de nacionalitat espanyola i residents a Montgat de 23 i 24 anys. Els detinguts tenien una seixantena d'antecedents. En aquest cas, se'ls acusa de quatre robatoris amb força a l'interior de domicilis del Masnou i un a Montgat. També van actuar un cop a Badalona forçant un cotxe.  Per això, el jutge ha decretat el seu ingrés a presó.
Des del passat mes de febrer que els agents de Premià de Mar van iniciar al investigació a conseqüència d'una sèrie de robatoris al Maresme amb un mateix modus operandi. Actuaven als matins, quan les vivendes eren buides, i hi accedien forçant persianes i portes. Un dels robatoris el van fer al domicili d'un dels detinguts, el seu pare mateix ho havia denunciat.
Esteve R.A de 24 anys i Jonathan P.G de 23 eren veïns de Montgat tenien una seixantena d'antecedents per fets similars. Van actuar per última vegada el 4 d'abril en una temptativa de robatori a un domicili del Masnou on ja havien actuat anteriorment. Sis dies després, el passat dimecres 10 d'abril es va fer efectiva la seva detenció a Montgat mateix. I el jutge, per les proves aconseguides fins ara, ha decretat el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Esther Martínez Fernández
Corresponsal local
15-04-2013

953
Noticias / “MONTGAT TÉ ROTLLO”
« el: Abril 11, 2013, 11:32:32 pm »
Des d’aquest passat dissabte 6 d’abril Montgat ja té una marca. “Montgat té rotllo” és l’eslògan que vol donar a conèixer el municipi. Es tracta d’un treball que ha fet Àlvar Suñol, creatiu publicitari tianenc del qual les seves feines són reconegudes a nivell internacional.
Àlvar Suñol, l’Alcalde Francesc Garcia i la regidora de
comunicació Àfrica Roigé i van presentar la marca a la llotja
del peix de Montgat. Hi van assistir unes 200 persones.
L’acte de presentació es va carecteritzar per la senzillesa, la proximitat i el dinamisme que es vol transmetre l’autor amb aquest treball. A partir d’ara, veurem present aquesta marca a tots els esdeveniments montgatins. El “Montgat té rotllo” vol representar un municipi dinàmic i obert.
Àlvar Suñol ha explicat que aquesta feina l’ha fet amb moltes ganes pel lligam emocional que hi té al poble. I és que el creatiu publicitari va viure i estudiar a Montgat durant uns anys. Per tant, aquesta presentació del seu treball encara l’imposava més respecte que presentacions d’anuncis a nivell internacional com els que ha fet per la ONCE o Volkswagen.
 Esther Martínez Fernández. 
Corresponsal local
Montgat, 10-04-2013

954
Noticias / Mataró: 26 milions d’euros de gènere falsificat
« el: Abril 10, 2013, 09:52:20 pm »
Un veí de Montgat,de nacionalitat xinesa, ha estat imputat per un presumpte delicte contra la propietat intel·lectual per la falsificació d’articles de conegudes marques, valorats en uns 26,8 milions d’euros. Un operatiu de la Guàrdia Civil va intervenir a finals del passat mes de març nombrosos articles falsificats en una magatzem de Mataró. La Patrulla Fiscal d’aquest cos a Premià de Mar va descobrir que des del local mataroní s’havia centralitzat la distribució d’una important partida d’articles falsificats amb “destí imminent” a comerços majoristes de Barcelona, Badalona i del Polígon Cobo Calleja de Fuenlabrada (Madrid).


El gènere intervingut estava format per 3.000 carteres allargades, 3.100 carteres petites, 2.200 pitilleres, 1.000 moneders, 6.750 bosses de mà de la marca Chanel, 44.200 cinturons de la marca Diesel i 2.320 bosses de mà de la marca Burberry. Les investigacions posteriors van concloure que tots els articles intervinguts eren falsificacions dels productes originals. A hores d’ara, s’ha fet càrrec del cas el Jutjat de Guàrdia de Mataró.

955
Noticias / Re:POLÈMICA AMB ELS RADARS A MONTGAT
« el: Abril 10, 2013, 09:37:43 pm »
A dia de hoy que se sepa no hay ninguna plataforma.

956
Noticias / L'Ajuntament col·laborarà en la selecció de personal.
« el: Abril 08, 2013, 01:55:19 pm »
Una secció important de la regidoria de Promoció Econòmica es dedica a assessorar aquelles persones que volen crear la seva empresa. Aquest ha sigut el cas de 'BCN Wakeboard Cable'. El wakeboard o surfesquí és un esport nàutic que consisteix en desplaçar-se amb una taula de surf arrossegant mitjançant un cable. El projecte s'ha convertit en una realitat que aviat esdevindrà un referent esportiu en el territori, aconseguirà dinamitzar les activitats lúdico-esportives existents al nostre municipi i, a més, generarà nous llocs de treballs durant la temporada d'estiu. Els perfils que es busquen responen a persones molt motivades, amb gran habilitat pel tracte amb el client, monitors/es esportius (especialitzats en wakeboard),
Els interessats en participar en aquest procés hauran d'estar inscrits a la borsa de treball de Promoció Econòmica. Des d'aquesta regidoria es reculliran els cirrículums i es treballarà conjuntament amb l'empresa encarregada de la selecció d'informar als candidats. Podeu posar-vos en contacte enviant un correu a oliveraml@montgat.cat i picardosp@montgat.cat

957
Montgat ja té cursa pròpia oficial. El diumenge 14 d’abril, a les 9.30h, naixerà la BH6.2 Montgat, de 10 km. El nom de la cursa fa referència a la distància del recorregut que, expressat en milles, correspon a aquesta xifra (6.2).

El punt de partida d’aquesta iniciativa tindrà lloc a la Plaça de les Mallorquines i el punt d’arribada serà també el mateix, com si es tractés d’una cursa cíclica. El circuit, que es caracteritza per ser pla i ràpid, ja té obertes les seves portes per realitzar les inscripcions. Aquestes tindran la seva data límit el 7 d’abril.

Però vull destacar dues coses especialment positives d’aquesta idea. Una d’elles és la participació de dos grups que considero força importants: l’organització Projecte Home i Voluntaris per Montgat. Projecte Home, a més, disposa de diverses inscripcions gratuïtes, que participaran amb una samarreta on s’hi podrà llegir: “CORRO PER A LES ADDICCIONS”. L’objectiu d’això és conscienciar a la gent del perill de l’abús de les drogues. Un grup de persones en tractament també formaran part de la cursa. L’esport és un fenomen determinant per la salut i em sembla brillant practicar-ho amb un rerefons tan responsable i positiu.

L’altra aspecte, més atractiu, pot ser, és que la cursa reserva també un premi pel darrer participant. A la prova, hi podran contribuir tot tipus de persones, sense cap limitació, i, més enllà de les recompenses que estem acostumem a veure, les dirigides als tres primers classificats, també n’hi ha una per l’esforç i per la humilitat d’aquell que s’hagi atrevit a creuar la línia sense ningú que el persegueixi.

L’esport és vida. Contribueix a equilibrar el nostre estat físic i beneficia les nostres actituds. És un hàbit ric, innocent i natural i, a més, potencia l’harmonia i les relacions socials. Tothom al carrer i en marxa!/TOTBADALONA


958
Silvia Domínguez (Montgat) ha conseguido un hito histórico. Ganar tres Euroligas consecutivas con tres equipos diferentes. Primero el Perfumerías, luego el Ros, y ahora con el Ekaterinburgo.
Redacción, 26 Mar. 2013.- Silvia Domínguez consiguió el objetivo que tenía al principio de temporada cuando su entrenador le preguntó su meta, conseguir tres Euroligas consecutivas con tres equipos diferentes. La base se lo cuenta a Jordi Prat, de El 9 Esportiu.


 
Después de conseguirla con el Perfumerías, posteriormente con el Ros, y ahora con el Ekaterinburgo, Silvia se muestra muy contenta, además, el reciente título se consiguió con una final más sencilla de lo esperado: "Fue extraña, no esperábamos ganar con tanta autoridad, pero tenemos mucha profundidad de plantilla y jugadoras de muchísimo nivel".Sílvia Domínguez disfruta de las comodidades del avión privado del UMMC Ekaterinburg

De su nueva ciudad dice que se volcó. No es normal en el deporte femenino tener a 5.000 personas en las gradas, y eso era lo que sucedía cuando ellas jugaban. El factor de jugar en casa no afectó: "¿Presión? No te lo sé decir porque no sé ruso y no seguía el día a día a nivel mediático", comenta.
 
Después de los nerviosismos de la semifinal, con malos tiros, se quitaron la presión de encima y todo fue rodado. Después de cinco años perdiendo en semifinales, llega la española, y pasan a la final: "Hacía una década que buscaban la Euroliga", explica.
 
Dice estár "asimilando" lo que ha conseguido, pero ha tenido "la gran suerte de estar en proyectos muy buenos, pero también los hay como el Fenerbahce y que no la han ganado". Algunos fans del equipo turco ya le han dicho que la quieren para conseguir la cuarta.
 
La jugadora nacida en Montgat tiene contrato en Rusia y está viviendo "una experiencia muy difícil de vivir en otro lugar, es un club muy profesional y ambicioso, estoy en el sitio adecuado a la hora de pensar en mi futuro".
 
Todo no era tan bonito cuando Carme Lluveras le comunicó que el Ros dejaría de existir, pero con la llamada de la entidad rusa "todo cambió". Es un club donde "no hay ningún problema para cobrar, está a otro nivel", comenta, y el mejor ejemplo es que tienen chófer y traductor 24 horas al día, son "lujos que puedes superar a equipos masculinos": "El club dispone de un avión privado para viajar más cómodas, estamos muy lejos de otros países, solo quieren que nos centremos en el baloncesto, en entrenar y mejorar".

Fuera de la pista se hace más "duro": "Soy una persona activa y me cuesta estar quieta en casa, me he tenido que habituar". Vivir cerca de Asia y a 20 bajo cero no es fácil, porque "el número de actividades se reduce".
 
Domínguez decía el año pasado que había estado con "alguna de las mejores jugadores del mundo", pero esta temporada está junto con Parker, Taurasi, Gruda, Stepanova... "este año juego con la otra mitad", reconoce. Y como en años anteriores, ha acabado siendo titular. Después de la copa rusa y la Euroliga, les falta la liga: "Sería muy bonito hacer un triplete", finaliza.

959
Noticias / POLÈMICA AMB ELS RADARS A MONTGAT
« el: Març 24, 2013, 08:25:04 am »
Des del passat mes de novembre s’han instal.lat tres radars a la N II en un tram d’uns dos quilòmetres al seu pas per la població de Montgat. Un radar de velocitat i un altre de semafòric situats a l’alçada del camí Ral, davant de la Fonda Marina i un altre de semafòric davant l’estació de RENFE.
Es tracta d’una via urbana en la que la velocitat màxima a la que es pot circular és de 50 km/h. Multes que van dels 100 als 500 euros. Fins a 70 km/h la multa és de 100 euros, fins a 90 km/h la sanció és de 200 euros i es retiren 4 punts del carnet de conduir i si es sobrepassen els 90 km/h serán 500 euros de multa i 6 punts menys al permis de conduir. Saltar-se un semàfor en vermell equival a 200 euros de multa i 4 punts menys al permís de conduir.
Segons l’equip de govern, no hi ha cap afany de recaptar diner en la instal.lació d’aquests controls viaris, simplement s’ha fet per pacificar el trànsit d’aquell tram del municipi. A principis del 2012 es va fer un Pla de mobilitat urbana que determinava que la velocitat mitja dels vehicles que passaven era d’entre 114 i 115 Km/h.
De moment, no hi ha xifres oficials del nombre de sancions que s’han efectuat, ara bé, el que si que és cert és que el nombre és força elevat. A les xarxes socials hi ha moltíssima indignació, ja que es diu que el radar de velocitat s’ha posat en un lloc estratègic amb la finalitat de recaptar.
La gent que hi està en contra esgrimeix que si l’Ajuntament hagués volgut realment que la gent moderés la velocitat al creuar la población, el radar hauria d’estar situat al mig d’aquesta i no al principi.
Esther Martínez Fernández
     Montgat, 22-03-2013

Pàgines: 1 ... 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal