Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges

En aquesta secció pots veure els missatges d'aquest usuari.


Messages - Admin

Pàgines: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 75
991
Noticias / Malamar-Wake Park obligat a silenciar la música
« el: Octubre 06, 2013, 08:51:11 am »
 El primer estiu del funcionament de Malamar-Wakepark, el complex lúdico-esportiu amb restaurant situat a Montgat ha estat molt conflictiu pel veïnat.

Des d’aquest passat divendres Malamar no pot posar música. Després de les negociacions de l’Ajuntament amb els veïns per tal de conciliar l’activitat amb la tranquilitat dels veïns no s’ha pogut arribar a l’objectiu.

El dia 30 de juliol es van reunir amb veïns afectats de l’edifici de just al davant de les instal·lacions, amb Rosa Funtané, alcaldessa en funcions, i l’enginyer municipal,representants de l’Ajuntament, i amb Norberto Larriba, un dels socis de l’empresa Malamar-Wakepark i Jordi Moreu, tècnic d’una empresa contractada per Malamar que és especialista en estudis de sonometría. En la reunió totes les parts van mostrar interès per solucionar aquest problema i es van establir una sèrie de mesures per tal de controlar el soroll. Les mesures obligaven a l’empresa a adequar l’acústica del local perquè la música no molestés al veïnat. Una altre de les mesures restrictiva va ser la limitació horaria de la música.

Després d’aquesta i altres negociacions l’Ajuntament ha hagut d’adoptar aquestes mesures cautelars fins que no es resolguin les incidències detectades.
Esther Martinez
Corresponsal Local

992
Noticias / Malamar Wake Park, un espai de lleure pels montgatins
« el: Octubre 06, 2013, 08:45:01 am »
Malamar Wake Park es un nou centre lúdic esportiu dissenyat perquè tots els montgatins puguin gaudir d’un magnífic espai on practicar esports nàutics i d’altres activitats a la vora del mar, així com també disposa d´un restaurant de gran qualitat. Valorem la proposta de Malamar Wake Park com un excel·lent mitjà de promoció econòmica i turística pel municipi

En aquest sentit, el centre dona feina directa a 17 montgatins i a un nombre superior d’ocupacions indirectes. En tractar-se d´un centre de referència a Europa, Malamar Wake Park contribuirà a què Mongat sigui conegut internacionalment com a centre d’activitats esportives d’alt nivell i permetrà diferenciar el nostre municipi d’altres ofertes i destinacions turístiques.

El Consistori de Montgat està aplicant les mesures necessàries perquè la instal·lació sigui compatible amb el veïnatge, en aquest sentit l’Ajuntament manté contacte constant amb les comunitats de veïns properes per tal de mantenir-los informats i atendre les seves peticions. Dintre d’aquest compromís, l’ajuntament de Montgat ha decretat mesures molt restrictives per tal que les activitats pròpies de la instal·lació no puguin produir molèsties no desitjades.

L’Ajuntament vol agrair molt especialment la comprensió dels veïns del barri de Les Mallorquines durant aquests primers tres mesos de funcionament del Centre, durant els quals s’hi ha estat duent a terme l’encaix de les activitats d’aquest nou espai amb el veïnatge més proper.

Des de l’Ajuntament continuem treballant pel benestar de tots els montgatins.

Francesc Garcia Arrocha
Alcalde de Montgat
Fuente.TotBadalona

993
Noticias / Montgat en el punt de mira
« el: Octubre 04, 2013, 11:04:38 pm »
 La darrera filera de la Sala de Plens de Montgat es feia petita pels professionals de la informació aquest passat dijous.

Dia de ple municipal i l’equip de govern forçat a donar explicacions. En l’ordre del dia cap punt feia referència al tema d’interès majoritari de la nit: ELS RADARS. Al final, però, en l’apartat de precs i preguntes va ser el principal.

 
Arrel de les queixes dels veïns recollides per la “Plataforma No als Radars de Montgat” PRE, ICV i PSC van fer preguntes molt concretes sobre el procediment administratiu a l’hora d’instal•lar els radars i sobre la falta voluntat en atendre alguns mitjans de comunicació per donar explicacions davant les presumptes proves que assenyalaven l’equip de govern de cometre algunes irregularitats, segons el reportatge que va emetre 8tv fa 12 dies.
Francesc X. Garcia, Alcalde de Montgat, va assegurar que “tots els concursos públics impulsats per l’Ajuntament de Montgat des de la regidoria d’Hisenda al departament de compres i contractació queda en absolutes garanties jurídiques i tècniques en el procediment administratiu” en resposta a Gabriel Salguero, cap del PRE. Montse Giner (ICV) va insistir en l’aspecte de transparència en atendre els mitjans de comunicació en aquest cas també va parlar l’alcalde:
“ Sra. Giner, té una capacitat de desviar l’atenció impressionant, potser vostè no ha vist a la televisió…”. En referència a la investigació que du a terme el Síndic de Greuges va declarar que “el Síndic ens ha demanat la informació i secretaria l’està redactant”. Tot seguit, va arribar la intervenció del PSC, Jordi Ràmia va mostrar la seva decepció pel canvi obligat de secretari ja que el que estava fins ara ha marxat. En referència al tema dels radars Ràmia va reafirmar la postura del seu grup en què assenyalen la implantació dels radars com a mesura recaptadora. Davant el reclam de les respostes de les instàncies presentades per part de la Plataforma l’Alcalde va acusar el col•lapse administratiu de secretaria però va assegurar que les contestarien totes ja que encara eren dins el termini que estableix la llei. El cap de l’oposició va exigir que en el termini d’una setmana l’equip de govern convoqui a tots els grups municipals per ensenyar-los tota la documentació i el número de multes tramitades i no tramitades fins el 30 de setembre de 2013.
A continuació, va recaure el torn de paraula al públic i Acari Bertran, cap de la Plataforma “No als radars de Montgat” va poder fer la seva intervenció de tres minuts. Bertran va preguntar sobre l’estudi que es va fer per pacificar el trànsit que segons ell tenia alguna incoherència en el nombre d’accidents esmentats i en el moment que es va fer el decret d’alcaldia. Un decret signat el 7 de juny de 2013, 7 mesos després de la instal•lació dels radars. També va lamentar la mesura restrictiva de l’Ajuntament a l’hora de voler pacificar la via ja que són sancions a partir de 200 euros de sanció i punts del carnet de conduir, tenint en compte que moltes famílies travessen un moment delicat degut a la crisi. I un altre tema que va esmentar va ser la falta de transparència davant dels mitjans de comunicació. I, finalment, va demanar dades de l’estudi que va presentar BILBOMÁTICA. L’alcalde va dir que “no hi ha cap estudi, senyor Bertran, hi ha una oferta comercial de producte d’una empresa a un Ajuntament”.
Tant la Plataforma com els partits de l’oposició ara esperen resposta amb proves adjuntes sobre la instal•lació dels polèmics radars de Montgat. Divendres, però, des de l’Ajuntament es va emetre un comunicat amb els punts que han considerat d’aclarir.

Esther Martinez
Corresponsal local

994
Noticias / Remodelació dels horts urbans de Can Casanovas de Montgat
« el: Octubre 02, 2013, 08:17:02 am »

S’han iniciat els treballs de parcel·lació dels horts urbans de Can Casanovas amb un doble objectiu, regular l’ús d’aquests espais públics i regular el procediment d’accés a una parcel·la fomentant l’horticultura ecològica. Amb els treballs que s’estan fent s’augmentarà el nombre de parcel·les i es reordenarà l’ús que serà prioritari per a famílies de Montgat, evitant els abusos que es produïen fins ara de persones que tenien fins a 3000m2 i no eren de Montgat./Totbadalona

995
Noticias / Mor un motorista després de sortir de la C-31 a Montgat
« el: Setembre 30, 2013, 08:49:53 am »


   Un motorista de 33 anys ha mort aquest diumenge després de sortir amb el seu vehicle de la carretera C-31 a l'altura de Montgat (Barcelona), segons ha informat en un comunicat el Servei Català de Trànsit (SCT).

   L'accident ha ocorregut cap a les 03.00 hores de la matinada en sentit Mataró, i en ell han intervingut quatre patrulles dels Mossos d'Esquadra i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

   El mort --Iván S.L.-- és veí de Badalona, i la policia investiga les causes de l'accident.

996
Fòrum General / Re:CONTRA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
« el: Setembre 27, 2013, 01:32:47 pm »
Restringir el acceso al pueblo eso es democracia, numeros clausos como un bar. Si sabes que va a asistir mas gente de la que cabe en el Salón de plenos convocarlos en los bajos de la biblioteca,pero es mas fácil convocar a los adictos que llenen el pleno y a los demas dejarlos fuera, no estaréis tan seguros de que estais haciendo lo correcto cuando haceis lo que estais haciendo.

997
Noticias / MANIFESTACIÓ DURANT EL PLE DE L` AJUNTAMENT DE MONTGAT
« el: Setembre 27, 2013, 08:20:50 am »
Manifestació durant el ple de l'ajuntament de Montgat en contra dels radars col·locats posiblement il·lícitament pel municipi.      Clica aqui y ve........
/ VIDEO GRABADO POR RAUL BALAT     

Concentració davant de l’Ajuntament de #Montgat contra els radars.  Clica aqui... http://t.co/WgL6tkKiML TV8

998
Noticias / Lluita per recuperar la B-30 a les costes de Montgat
« el: Setembre 27, 2013, 08:12:44 am »
Fa gairebé dos anys que la línia d’autobús B-30 no arriba al barri de Les Costes de Montgat, fet que ha complicat la vida als seus veïns. Un barri sense serveis, amb una població majoritàriament de tercera edat i amb una orografia complexa. La única manera per arribar al barri en transport públic és fent transbordaments amb els dos autobusos interurbans B-34 o B-35. Els veïns lluiten, amb el suport de l’Ajuntament i la totalitat dels grups polítics, per aconseguir tornar a tenir la connexió directa des de Badalona. El dia 18 d’octubre a les 7 de la tarda tindrà lloc la manifestació veinal que sortirà des del barri fins a la cruïlla del Carrer Sant Antoni Maria Claret amb la C-32, allà s’interromprà el trànsit durant uns moments.

El 12 d’abril de 2011 l’Entitat del Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona va aprovar l’adjudicació definitiva del contracte de la gestió interessada del servei públic de transport col•lectiu urbà de viatgers del Barcelonès Nord. Dita aprovació va significar la remodelació de la xarxa d’autobusos i la supressió de la parada de la B-30 al barri . El que ha significat que des del dia 19 de desembre de 2011 Les Costes no té connexió directe amb el seu principal eix comercial i de serveis, Badalona. És l’únic barri a Montgat en aquesta situació. Segons TUSGSAL aquella parada és deficitària econòmicament. Des de l’Associació de veïns i l’Ajuntament s’argumenta que moltes parades són deficitàries i que en el recorregut d’aquella línia només significa 4 minuts més.
L’Ajuntament ha insistit sobre aquest assumpte a l’AMB. L’Alcalde Francesc Garcia va demanar reunir-se amb el vicepresident de l’organisme, Antonio Poveda, però no ha obtingut cap resposta. En l’Assamblea que es va cel.lebrar el passat 6 de setembre els veïns van comunicar a l’Alcalde que es mobilitzaran a el dia 18 d’octubre perquè torni la B-30 al barri. Francesc Garcia ha assegurat que els veïns tenen el suport de l’equip de govern, tot i que, no fomentarà cap manifestació. La totalitat dels grups polítics de Montgat han manifestat que faran costat al barri.
Esther Martinez
Corresponsal Local

999
Fòrum General / Re:MONOTEMA MONOCOLOR
« el: Setembre 27, 2013, 08:01:12 am »
la pagina principal es para noticias y colaboraciones y con firma de quien los hace,la pagina tiene el foro para participar igual que cualquier otra pagina,lleva asi mas de 12 años.

1000
Noticias / MOGUT: AL SR.ALCALDE DE MONTGAT
« el: Setembre 26, 2013, 01:28:40 pm »

1001
Noticias / Dels punts negres de Montgat als punts foscos
« el: Setembre 26, 2013, 01:27:47 pm »

Quan al novembre del 2012 van començar a arribar les primeres multes dels nous radars i controls fotogràfics de la N-II a Montgat, la indignació dels veïns estava centrada bàsicament en els 200 € que havien de pagar, els 4 punts que havien perdut i la sorpresa per l’eficiència dels aparells. Però a mesura que han anat passant els mesos, amb el degoteig constant de multes i el tancament progressiu del Govern a donar explicacions i revisar el sistema han crescut les sospites sobre una nova manera de finançar i gestionar la seguretat i mobilitat del municipi en temps de crisi. El context actual no posa fàcil la implantació de segons quins aparells com els radars que poden arribar a costar cada un 24.000 €. I apareix una nova manera d’implantar-ho: empreses que a canvi de comissions instal·len i fan el manteniment dels aparells. La metodologia pot posar en dubte l’ètica de l’Ajuntament i l’empresa, però si es fa segons la llei, no hi ha res a dir. Un sol error en el procediment, però, pot despertar la desconfiança i portar el cas als tribunals. A Montgat on l’Ajuntament engega un pla de mobilitat al•legant que el tram de la N-II que passa pel municipi és un dels punts negres de Catalunya, el procés està plegat de punts foscos que el Govern no vol aclarir. No vol dir ni les multes que s’han posat. La previsió de l’empresa i l’ajuntament és que en un mes quedi tot amortitzat amb unes 50 denuncies diàries. El síndic de Greuges està investigant la concessió del servei i la gestió dels radars i controls fotogràfics. Una investigació que es basa en tres punts:

L’estudi de sinistralitat


L’ajuntament justifica la instal•lació dels radars per l’excés de velocitat i els accidents. Però les dades de l’estudi no coincideixen amb les del Servei Català de Trànsit. De fet, Trànsit assegura que no els demanat assessorament. La regidoria de seguretat de Montgat es basa en l’estudi de Bilbomàtica, l’empresa que ha instal·lat els radars. Tot i que el punt polèmic és un control fotogràfic pels que se salten els semàfor, en l’informe no hi consta aquest punt. Fonts municipals asseguren que el número d’accidents que reflecteix l’informe és irreal: Són accidents sense ferits i les dades s’han tret dels atestats policials que es fan de petites topades i que serveixen per fer els tràmits amb les asseguradores. L’informe de Bilbomàtica només parla de velocitats en tres trams molt concrets, però la majoria dels vehicles que passen ho fan a la velocitat mitjana permesa.

 El concurs públic.

esos abans del concurs ja es contacta amb l’empresa, segons un ex treballador que va participar en el rojecte. “Hi va haver una reunió amb l’Ajuntament perquè tenia interès en el tema dels radars, i en aquella reunió Bilbomática veient la situació econòmica de l’Ajuntament, els hi va proposar que instal·lessin els equips que fessin falta i a canvi l’Ajuntament els hi pagaria un tant per cent”. L’empresa es queda un 30% del total de les multes. I per cada foto que fan les càmeres i no es posa multa, l’Ajuntament li ha de pagar 9€. Els documents demostren que l’empresa comença a treballar sobre el terreny abans del concurs públic. El concurs es convoca el 7 de juny del 2012 i l’anàlisi de velocitats es fa al gener i febrer, mig any abans que es convoqui el concurs.

El decret d’alcaldia.

El decret és el document que notifica la instal·lació d’aquests radars a la Generalitat. És públic, però l’Ajuntament no el dóna. Ni a la plataforma d’afectats ni als periodistes que ho han demanat mitjançant una instància. El decret és del 7 de juny del 2013, 7 mesos després de la instal·lació dels radars. Durant el ple de maig el PSC pregunta si els radars i càmeres tenen tots els papers en regla. El regidor de seguretat assegura que sí, però el decret no estava fet. Es publica un mes després i el fan retroactiu, per evitar reclamacions i anul·lacions de multes. Però diverses fonts consultades tant jurídiques com a nivell d’administració municipal, coincideixen en què si el decret afecta a tercers no es pot fer retroactiu. I en aquest cas seria il·legal. La possible il3legalitat del decret és el camí més clar per la plataforma d’afectats per revisar-ho tot i portar l’Ajuntament de Montgat als tribunals. En tot el procés hi ha dues figures clau completament d’esquena al projecte: El cap de la policia local a qui l’Ajuntament li treu les competències per tramitar les multes. I el secretari municipal que ha plegat temporalment incòmode amb la manera de fer del Govern. L’atenció està posada ara en el Síndic de Greuges de Catalunya que ja s’ha adreçat a l’Ajuntament de Montgat. Si el Govern tampoc respon al síndic, Rafel Ribó actuarà d’ofici./TOTBADALONA

1002
Noticias / LES REACCIONS DEL DIA DESPRÉS
« el: Setembre 26, 2013, 01:22:15 pm »
L’endemà del reportatge com si fós un partit del Barça no es parlava d’altre cosa:  les suposades irregularitats que hauria comès el consistori.
Preguntant què en pensen els veïns hem fet un recull d’algunes declaracions:


“El que no entenem els montgatins és que gent que està amb un càrrec al servei del poble, i que la única missió que té és defensar els interessos del poble, estiguin fent operacions que només consten per recaudar. En una empres qualsevol aquesta gent estaria al carrer. L’únic que ens queda als montgatins és fer una crida perquè aquesta gent no torni a ser escollida”, Àngel .L.

“Jo després de veure el reportatge i confirmar les meves sospites sobre la legalitat dels radars penso que com a veïna de Montgat no em representa aquest Ajuntament. I, per tant, crec que més d’un podria començar a dimitir”, Marta.F.

“Penso que els radars no estan malament si es posen per evitar accidents. Però és que aquest no és el cas. El cas és que només es posen per recaptar diners i per aconseguir una fita amb aquesta empresa. I penso que aquí el que s’hauria de fer és un boicot real de que la gent no es passés ni un semàfor en vermell i ni un sol quilòmetre més del permès, i així no poguéssin posar multes i l’empresa recaptaròria no tindria ni un cèntim”, Neus.N.

Per part del consistori ens han adreçat al departament de comunicació per recollir les seves impressions però a dia d’avui  no ens hem pogut posar en contacte amb ells. No s’ha  emès cap comunicat i tampoc s’ ha fet cap declaració en cap mitjà al respecte.
Esther Martinez
Corresponsal local
 

1004
Fòrum General / Re:CONTRA LA LLIBERTAT D'EXPRESSIÓ
« el: Setembre 25, 2013, 11:10:09 pm »
Esta mańana los mozos de escuadra han estado haciendo fotos a los carteles de la convocaftoria y en
Les Mallorquinas alguien ha quitado los carteles de convocatoria de la concentración de manńana en el pleno del Ayuntamiento.

1005
Noticias / NEIX RÀDIO MONTGAT
« el: Setembre 24, 2013, 07:01:13 pm »
Qui no ha anat a un acte organitzat a Montgat i ha pensat que l’assistència de gent era escassa? Quan no hem pensat que Montgat és un conjunt d’11 barris i no un poble? I quan no hem pensat que Montgat no té Ràdio?
Ràdio Montgat neix amb la voluntat de ser un mitjà de comunicació i unió entre els seus ciutadans. Montgat necessita  d’un mitjà perquè la informació pugui arribar a tothom sense distorsió. El projecte es fa perquè es palpa aquesta mancança al nostre poble. Des del principi, hem volgut que tota entitat, institució, empresa o  persona col.labori en aquesta aventura que tanta il.lusió ens fa. Volem fer arribar la informació als montgatins i volem distreure i fer gaudir i participar a tothom qui ho vulgui. És una ràdio privada amb vocació municipal.
Estem començant, de moment, no tenim els recursos ni infraetructures idònies per emetre de manera regular. Comencem les emissions coincidint amb el ple municipal ordinari d’aquest mes de setembre.
www.radiomontgat.cat
Per a qualsevol proposta o consulta podeu adreçar-vos a: info@radiomontgat.cat
Esther Martínez
David Blasco

Pàgines: 1 ... 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 ... 75
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal