Uso de cookies: Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle información relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

Missatges recents

Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
1
Noticias / Re:Condiciones laborales precarias de la Policía Local de Montgat
« Darrer missatge per Vecino el Novembre 25, 2020, 01:13:56 pm »
Ya lo sé Sr. Administrador , pero no deja de ser un periódico, de nombre El Catala. Gracias. No me refería al periódico con nombre El Periódico.
2
Noticias / Colau reafirma l’aposta per mantenir la casa per a joves desemparats de Montgat
« Darrer missatge per Admin el Novembre 25, 2020, 08:25:37 am »
Una de les activitats de l’organització Superacció. Foto: Superacció

L’Ajuntament de Barcelona ha reafirmat aquesta setmana la seva intenció de mantenir en funcionament la casa de colònies que el consistori va llogar per a joves desemparats a Montgat.

Aquest equipament es va habilitar durant els primers mesos de la pandèmia del coronavirus per tal d’acollir una quarantena de nois en situació de vulnerabilitat i dotar-los d’un espai on poder garantir unes condicions adequades de confinament.

Tanmateix, l’èxit de l’experiència amb el grup de joves -que segueixen un projecte educatiu i de recuperació a través de l’esport- ha portat l’executiu encapçalat per Ada Colau a continuar apostant pel projecte i no desmantellar-lo, tal com s’ha fet amb les instal·lacions de la Fira de Barcelona, els 176 inquilins de les quals han estat repartits entre tres hotels i residències de la ciutat.

Per la seva banda, des de l’organització Superacció -l’entitat encarregada de gestionar la casa de colònies de Montgat- asseguraven el passat setembre que l’experiència havia estat molt positiva i que estudiaven traslladar-se a Barcelona/Linea Nord
.
3
Noticias / Re:Condiciones laborales precarias de la Policía Local de Montgat
« Darrer missatge per Admin el Novembre 25, 2020, 08:14:58 am »
Esta noticia no es del Periodico es de elCatalan.es.
4
Noticias / Re:Condiciones laborales precarias de la Policía Local de Montgat
« Darrer missatge per Vecino el Novembre 23, 2020, 07:43:19 pm »
Sr. Administrador, falta parte de la noticia publicada en el periódico.
5
Noticias / Condiciones laborales precarias de la Policía Local de Montgat
« Darrer missatge per Admin el Novembre 23, 2020, 08:17:26 am »
"Sólo en los últimos 2 años un total de 8 compañeros han marchado a otras PL con mejores condiciones laborales"


La plantilla de la Policía Local (PL) de Montgat (Barcelona) la componen 20 efectivos: 1 cabo jefe, 3 cabos y 16 agentes (algunas vacantes), habiendo 3 efectivos en situación de Incapacidad Temporal de larga duración.

Se han firmado acuerdos de mejoras salariales con la Corporación, que nunca se trasladaron al Pleno Municipal para su aprobación. Tampoco han realizado la preceptiva Valoración de Puestos de Trabajo para poder diseñar un estudio organizativo de la PL.

Lo que solicitamos, como prioridad, es una equiparación del CD (complemento de destino) con el resto de trabajadores, aparte de otras mejoras y complementos. Trabajadores del mismo Ayuntamiento con categoría C1 tienen un CD 17 y 18 y sin embargo la plantilla de la PL tiene un CD 12 (agentes) y 13 (cabos), existiendo un agravio comparativo y discriminatorio.

La Policía Local de Montgat es un servicio esencial a la Comunidad. El colectivo necesita ver una apuesta real de la Corporación, reconocimiento y valoración del trabajo que desempeñamos y especialmente en estos momentos tan duros para todos. Llevamos varios años intentando negociar sin ningún resultado.

Sólo en los últimos 2 años un total de 8 compañeros han marchado a otras PL con mejores condiciones laborales. La solución política fue contratar, de manera urgente, este verano a 8 agentes interinos (sin formación ni arma de fuego) para poder cubrir los servicios mínimos.

Hace muchos años que NO se consolida una plantilla profesional. Aquellos que aprueban los concursos oposición (con el alto coste que supone), cuando finalizan el curso básico de formación oficial, enseguida se van a otras PL mejor organizadas./elCatalan.es

6
Fòrum General / Re:¿QUE ESCONDE LA RATA CORRUPTA?
« Darrer missatge per Nil el Novembre 22, 2020, 01:27:28 pm »
Que vamos a esperar de un mafioso, pero que vaya con cuidadito que el día que lo cite el Juzgado se va a enterar. Igual piensa que con decir que no sabía nada se va a salvar.
Francisco Arrocha todo el pueblo ya te conoce y sabe quien eres, una rata corrupta mentirosa que vende humo.
Todo llega en esta vida !
7
Fòrum General / Re:Cotxe de policia rebentat
« Darrer missatge per Nil el Novembre 22, 2020, 01:23:26 pm »
Vaya seguridad que tenemos en el pueblo, no paran de robar y encima se escapan los detenidos.
Esto es un despropósito total. Por lo que me van diciendo cada vez hay menos policías en Montgat.
8
Noticias / Tiana i Montgat tornen a liderar una caiguda notable del risc de brot al Barcelo
« Darrer missatge per Admin el Novembre 19, 2020, 09:01:52 am »
L’índex de risc de brot ha protagonitzat una davallada important aquesta setmana al Barcelonès Nord.
Una professional sanitària realitza una prova PCR a una dona en una imatge d’arxiu. Foto: ACN Tiana i Montgat són per segona setmana consecutiva els dos municipis de la zona que registren millors xifres amb 131,84 i 253 punts respectivament. Especialment rellevants, però, són les dades de Badalona, que fa set dies presentava un índex de risc brot de 870 i ara es queda per sota de la barrera dels 500 punts amb 451.

Aquesta davallada de les xifres també s’ha vist en menor mesura a Sant Adrià de Besòs, on l’indicador cau fins als 550 després de situar-se prop dels 700, i a Santa Coloma de Gramenet, municipi que aquesta setmana registra les pitjors dades de la zona amb 590 punts. Quant a la taxa de reproducció de l’epidèmia, aquesta no supera l’1 en cap de les poblacions del Barcelonès Nord./Linea Nord
9
Noticias / Montgat commemora el 25N
« Darrer missatge per Admin el Novembre 17, 2020, 08:25:10 am »
L'artista Irantzu Lekue ha creat un mural commemoratiu del 25N al camí Ral just davant de la plaça de la Vila, es projectaran diversos documentals i el CRIC ha preparat un monòleg que es projectarà el mateix dia 25N.

L'Ajuntament de Montgat ha programat un seguit d'actes en commemoració del Dia Internacional per a l'eliminació de la violència vers les dones que es celebra el dia 25 de novembre.
Tan el dia 25 de novembre com els dies posteriors l'Ajuntament ha preparat diverses activitats de conscienciació i reflexió envers aquesta xacra social.
 Així, el dimecres 25 de novembre es llegirà el Manifest del dia Internacional a les 12 h a la plaça de la Vila, i tot seguit es presentarà el mural que l'artista Irantzu Lekue ha pintat de manera conjunta amb altres veïns i veïnes de Montgat a la paret que hi ha al camí Ral just davant de l'Ajuntament.
 Tot seguit, i a través de Youtube, es representarà en directe un monòleg contra la violència masclista, a càrrec de Mª Josep Soriano del grup de teatre del CRiC de Montgat.
 L'endemà, es farà a la Masia de Can Riera de Tiana l'espectacle Jo, Amy Plath – El conte de les sabates vermelles, organitzat per l'Escola d'Adults TIMÓ i l'Ajuntament de Tiana.
Tanmateix, el diumenge 29 de novembre es projectarà el documental Cachada, i el dimecres 2 de desembre es presentarà el documental Les resilients amb la seva directora; tots dos actes seran a la sala Pau Casals i caldrà inscripció prèvia.
 Finalment, la cooperativa Fil a l'Agulla farà una formació de perspectiva de gènere al personal tècnic i polític de l'Ajuntament.
Tots els actes presencials es poden veure modificats en funció de l'evolució de la pandèmia i ser emesos en directe pel canal YouTube municipal.
 Podeu consultar la programació complerta a l'enllaç https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/dia-internacional-per-a-leliminacio-de-la-violencia-envers-les-dones.html
montgat.cat
10
Fòrum General / Re:Luis Antonio Fariña basura política
« Darrer missatge per Cazafantasmas el Novembre 15, 2020, 04:29:36 pm »
este que es el lameculos de la rata corrupta pronto estará poniendo la mano
Pàgines: [1] 2 3 4 5 6 ... 10
SimplePortal 2.3.5 © 2008-2012, SimplePortal